Dievčatá keďže moj manžel má onedlho okrúhle narodky,rada by som s ním išla na pár dní na pobyt-wellnes,ktorý by bol trošku lepší ako bežný štandard,ideálne kde nie je privela malých detí.Viete o niečom overenom,kde je aj fajn kuchyňa a boli ste spokojné.Ďakujem pekne
aj ja odporucam Kaskady
Wellness hotel Patince
Permon, kaskady radsej nie
@pertu bola som tam v maji, a teda plesen som nikde nevidela, v okoli nic nie je, to je pravda, ale tak kazdy tam pride autom, a autom uz sa dostanes kam chces, osadu som si tiez nevsimla, robotnici tam neboli ziadni
podla mna uplne v pohode hotel, aj strava bola dobra, a to ja som velmi vyberava, jedine co by som vytkla, ze tam su strasne makke matrace, tak sme boli celi dolamani
Určite Permon
Hotel Patria
V Tatrach hotel Lesna (hotel len pre dospelych), tam bolo super, alebo na vychode Thermal Park Sirava.
@kabba ten je super, aj my sme tam raz boli a veľmi sa nám páčilo 🙂
Pozeraj adult friendly - napr. Tri studničky v Jasnej napr. 🙂
@pertu neviem teda, z kej prvej ruky to vieš, ale my sme boli na začiatku mesiaca a všetko bolo čisté, voňavé, žiadne plesnivé steny, nevšimla som si na okolí žiadnu osadu, je to blízko lesa, takže jedine srnky za plotom... poprechádzať sa veľmi nedá kde, ale autom je kúsok do Zvolena alebo do Kováčovej... drahé som si tam nevšimla nič, dali sme si každý po dva poháre vína večer a platili za to 12,70€,ak je toto drahé, tak budiš...
Tri studnicky su super, rovnako aj Permon, tam zase su velmi fajn sauny a masaze 🙂
@hanka2121 hotel kaskády