Wellness ako darček pre manžela k narodeninám.

hanka2121
19. okt 2019

Dievčatá keďže moj manžel má onedlho okrúhle narodky,rada by som s ním išla na pár dní na pobyt-wellnes,ktorý by bol trošku lepší ako bežný štandard,ideálne kde nie je privela malých detí.Viete o niečom overenom,kde je aj fajn kuchyňa a boli ste spokojné.Ďakujem pekne

nicolle1000
19. okt 2019

@hanka2121 hotel kaskády

liz_lemon
19. okt 2019

aj ja odporucam Kaskady

zuzka102
20. okt 2019

Wellness hotel Patince

pertu
20. okt 2019

Permon, kaskady radsej nie

liz_lemon
20. okt 2019

@pertu preco Kaskady nie? v Permone bude isto viac deti, ako tam

pertu
20. okt 2019

@liz_lemon plesnive steny, vsetko drahe, nikam sa neda ist, za plotom osada, poprechadzat jedine po parkovisku, robosi tam stia do kvetinacov, viem.to vsetko z prvej.ruky

liz_lemon
20. okt 2019

@pertu bola som tam v maji, a teda plesen som nikde nevidela, v okoli nic nie je, to je pravda, ale tak kazdy tam pride autom, a autom uz sa dostanes kam chces, osadu som si tiez nevsimla, robotnici tam neboli ziadni
podla mna uplne v pohode hotel, aj strava bola dobra, a to ja som velmi vyberava, jedine co by som vytkla, ze tam su strasne makke matrace, tak sme boli celi dolamani

len_nig
20. okt 2019

Určite Permon

iinuska
20. okt 2019

Hotel Patria

kabba
20. okt 2019

V Tatrach hotel Lesna (hotel len pre dospelych), tam bolo super, alebo na vychode Thermal Park Sirava.

eliskadad1
21. okt 2019

@kabba ten je super, aj my sme tam raz boli a veľmi sa nám páčilo 🙂

petkaaa
21. okt 2019

Pozeraj adult friendly - napr. Tri studničky v Jasnej napr. 🙂

@pertu neviem teda, z kej prvej ruky to vieš, ale my sme boli na začiatku mesiaca a všetko bolo čisté, voňavé, žiadne plesnivé steny, nevšimla som si na okolí žiadnu osadu, je to blízko lesa, takže jedine srnky za plotom... poprechádzať sa veľmi nedá kde, ale autom je kúsok do Zvolena alebo do Kováčovej... drahé som si tam nevšimla nič, dali sme si každý po dva poháre vína večer a platili za to 12,70€,ak je toto drahé, tak budiš...

kaki3
21. okt 2019

Tri studnicky su super, rovnako aj Permon, tam zase su velmi fajn sauny a masaze 🙂

pertu
21. okt 2019

@petkaaa priatel tam pracoval

petkaaa
21. okt 2019

@pertu na akej pozícií? A kedy? Lebo hovorím z vlastnej aktuálnej skúsenosti, že tak ako píšeš to nebolo

pertu
21. okt 2019

@petkaaa nebudem blizsie specifikovat, nechcem, aby mal z toho nejake problemy. vravel,ze sa tsm maluje 2x rocne, a nater tie 1-2mesiace plesen prekryje. Ja konkretne som z bb, okolie kaskad poznam. Autorka temy nech sa rozhodne sama.