Význam mena Marcus - Markus

katarinocka1989
1. jún 2013

Ahojte maminy...urcite je tu vela z Vas, ktore mate syna menom Marcus / Markus... nikde nemozem najst, co to meno vlastne znamena...velmi sa mi paci a chcela by som ho dat mojmu syncekovi, ktory je na ceste, ale zaujimal by ma jeho vyznam...dakujem pekne 🙂

cerez
1. jún 2013

@katarinocka1989 Neviem či to nie je odvodené od mena Mareka.

lienka2407
1. jún 2013

@katarinocka1989 moja buduca svagrina maju marcusa a je teda riadne zivy ale ci je to kvoli menu to neviem 🙂

katy1979
1. jún 2013

@katarinocka1989 markus je latinsky vyraz a je to bojovnik, teda presnejsie rimsky boh ohna a vojny. Od Markusa mas odvodene aj Marcus, Marek, Marco, Mark.

katy1979
1. jún 2013

A teda my mame Marca, susedia Marcusa a zivy su az az 🙂

hrubos
1. jún 2013

Dobry den,dámy.Ja mam doma Jakuba.Je to šidlo riadne a rychle.verte mi,s menom ta divokost chlapov nesuvisi🙂)

katarinocka1989
autor
1. jún 2013

@hrubos to je aka nahoda, my sme sa rozhodovali medzi menami Marcus a Jakub 🙂 takze je jedno ake bude mat meno, aj tak to bude sidlo 🙂 a dakujem Vam za prispevky, aspon nieco teda uz viem o tom mene 🙂

cerez
1. jún 2013

@katarinocka1989 Šidlo určite nesúvisí s menom. Ja mám Matúša a je ho všade. Toľko energie a čo stihne za chvíľu urobiť, no nestíham. My sme sa zas rozhodovali medzi Matúšom, Matejom a Jakubom.

hrubos
1. jún 2013

ja mam pocit,ze su to proste chlapi!dievky su take akesi tichsie.my tomu hovorime,ze maly ma 380 voltov v zadku,to je akozajacik Wonder🙂)

frotta
17. feb 2015

Dobry ja mam Markusa nepotrebuje zdrobnelinku lebo aj malemu to svedci a hoci ma len 4 roky paci sa mu ,ze sme mu vybrali toto meno a ine by mu ani nepristalo jednoducho sme to tak citili A vobec kazdemu je to jeho dieta s hocijakym inym menom najmilsim

gabika2021987
10. okt 2016

Ja mam doma Marcuska a 11mesacneho a nevie byt v klude ani pol minuty 😂😂😂😂

oblecenieavecicky
10. okt 2016

@hrubos No neviem. My mame doma Mareka a je oooovela pokojnejsi ako dcerka. Ta nam dava zabrat od narodenie. Takze pohlavim to nie je ;)

hrubos
4. nov 2016

Mile mamicky.mame 6.rocneho Jakuba a 1.5-rocnu Terezku a myslim,ze je este zivsia,ako bol Kubko.pomoooc,to sidlo je vsade😘