Maminky, keď ste krstili babatko, akú ste mali výzdobu? Mali ste niečo špeciálne? Premyslam, čo dieťatku pripraviť 🙂
Výzdoba bola len v kostole, lebo v ten deň bola aj svadba
V restike bola normálna sviatocna výzdoba, nič extra ku krstu
Dieťatku? Tak tomu je to úplne ukradnuté.
Po krste sme išli do reštiky, tam sme mali pripravený stôl. Zatiaľ som výzdobu nezažila na žiadnom krste. Je to duchovná záležitosť, nie pre parádu.
Tak záleží, kde to idete mať, inak výzdoba ako na hocijakú inú slávnosť, kvety, balóny, na stôl pekne prestieranie, ak sa chces vyhrať, tak by som spravila tematické občerstvenie, nejaké linecké v tvare kočíka, cumla a tak...
Dieťatku je to úplne jedno,pripravujes pre seba a pre rodinu😉
netreba nic, naco? na vyzdobu budes mat cas o rok - na 1 narodeniny. Krst je o obrade v kostole a slavnostnejsi klasicky obed v restike cela rodina. Nemusi byt vyzdoba
Klasika pekné servítky, možno sviečky, trošku kvety, organza na stole. Proste pekne prestretý stôl, nič extra.
Ale keď som ešte čašníkovala a robila akcie, pamätám si jednu premotivovanú rodinu, čo sa stále musí hrať na veľa (poznám aj osobne, aj prd budú oslavovať akoby to v novinách malo byť) a tí mali balóny, kvetinovú stenu na fotky, doslova kútik na darčeky, fotografa a DJa v jednom,... ale úroveň a správanie nejak pozabudli.
Nic sme nikdy nemali, toto ma teda nikdy netrapilo.
nemali sme ziadnu vyzdobu, len sme po krste isli na obed do restiky.