dnes mame 10te vyrocie svadby....od pondelka mam ja aj mm dovolenky.... chcela som ist na pobyt, no tento tyzden nie.... tak od vikendu sa ho pytam co dnes specialne budeme robit.... navrhovala som vylet nie... vcera som uz rovno povedala ze ved mame vyrocie co specialne budeme robit.... nic...rano sa pytam, zas bez odpovede.... a teraz vecer ked uz videl ze placem tak on je pripraveny mozeme ist kde chceme.... jasne teraz.... nemam chut ked je to takto z donutenia....
@pribinak nie nedokazem sa na neho pozriet, hned mam mokre oci
Nerev, obleč sa a chod. Revom nič nevyriešia. Ani výčitkami. Rozhýbať sa? Rozhýbal. Tak bud rada a nehisterci
Buď rada , že ste spolu ...my sme mali včera 26.r výročie - ja na rannej on poobedná ... hlavné je , že sme sa počuli čo len po telefone ..
@alzbetka239 chapem ze si sklamana a nechces ist s nim nikam teraz. Ale - je inak dobry manzel? Vlaci tasky s nakupom, postara sa o teba ked si chora, ides tebou na navstevu pribuznych aj ked ich nemusi? Niektori chlapi nie su romanticki, treba si vsimat tie denne gesta…
Vypi teraz pohár vody, predychaj to a šup za ním vymyslieť výlet/ pobyt. Vieš, chlapi sú v tomto úplne zabrzdený - výročia, udalosti ...skratka nemajú na to bunky aby to cítili ako my, ženy😉🙂.
@alzbetka239 prestaň revat a choďte niekde na zmrzku
Na naše 10. výročie bol muž 3 týždne na sluzobke, syn mal rozbitú hlavu a ja som utierala vytecenu pracku
@alzbetka239 teraz sa citis dotknuta, zatala si sa, ale ked nepojdes, budes to lutovat. Normalne prekusni svoju hrdost, v zmysle, ze uz je pozde a uvidis, budete mat pekny vecer, len si ho nepokazte urazanim sa a bud rada, ze sa hnevate len pre taketo somariny
@alzbetka239 Choďte von, nehraj sa teraz na urazenú
Užite si večer. Zajtra sa o tom môžte v pokoji porozprávať ako ťa jeho nečinnosť a reakcia na poslednú chvíľu sklamala.
@alzbetka239 chápem ťa, ani ja by som nebola nadšená, ale obleč sa a choďte niekam na terasu na pohárik vína. Buď rada, že ste spolu a zdraví
Bože tu to dnes empatiou prekvita.... 😀 Nečudujem sa ti, ze uz sa ti nikam nechce, ani mne by sa nechcelo ísť a tváriť sa ako je všetko v poriadku.... A ani by som nesla... Ak potrebuješ, vyplac sa.... Potom si utri oci a skus aspoň.. Ci si nepozriete spolu film pri pohári vina... A uvidíš.. Mozno sa trosku postupne atmosféra napraví a budete mat ešte pekný vecer..... Držím palce.... ❤️
@alzbetka239 Alžbetka, utri si oči, obleč sa a choď! Ináč budeš plakať celý večer, chlap bude otrávený, že veď on chcel, tak prečo nejdete a pokazíte si celý večer. Chápem, že sa ti nechce, ale premôž sa. V tvojom vlastnom záujme. 🙏
@alzbetka239 my sme mali včera 26. výročie a vieš ako som strávila deň ? s manželom a vnukom v Bojniciach medzi dinosaurami 😂 super bolo, ale dnes som aj kyticu dostala, lebo už vie, že by ma naštval 😀 ale hlavné bolo, že sme vnukovi urobili radosť ❤
@gladys_07 nie nevlaci tasky, vsetky nakupy robim sama....nestara sa ked som chora, zdupla aby sa nenakazil...nevari, neupratuje, nestara sa o deti, radsej ich odvedie k babke...na narodeniny blahozela v nespravnom termine, ak vobec....
@mirka2418 no ja som chcela, aby sme niekam spolu aj s detmi isli...aj za ten dinopark by som bola vdacna...no vsetko je dolezitejsie ako ja
@h2 pokazila som si zivot pred 10timi rokmi ked som si ho vzala....jeden prerevany vecer hore dole, aj tak ich je dost
@alzbetka239 och to mi je ľúto, ja sa naozaj nemôžem sťažovať, mala som šťastie na výber manžela, aj keď teda musím povedať, že až na druhý krát, s prvým by som asi nedopadla najlepšie
@alzbetka239 tak potom mate ine problemy ako odignorovane vyrocie..
@alzbetka239
Ty mas vlastne nepodarene manzelstvo, manzel si z teba spravil sluzku a opatrovatelku a tu riesis, ze na vyrocie neprichystal pre vas nejaky spolocny vylet?
Tak ako tu o nom pises, ani sa mu necudujem, ze s tebou uz nema chut co riesit.
Evidentne si nerozumiete, ste obaja nezreli a pravdepodobne motivacia k svadbe boli deti.
Vy máte oveľa vážnejšie problemy ako odignorovane výročie.
Potom čo som si prečítala by som na tvojim mieste asi ani už nevidela veľmi zmysel niečo oslavovať
Buď zmeň veci vo vašom manželstve, alebo porozmyslaj či to má ešte zmysel
@alzbetka239 Aha, takže odignorované výročie je len špička ľadovca. ☹️ Je mi to ľúto.
Jeden den v roku to nevyriesi. Naco by vam bola romanticka vecera ked si nerozumiete? Len take divadielko. Skor si sadnite a porozpravajte sa o vas a vasom zivote
Tak píšeš ze to nie je Bohvieaky manžel celé tie roky, tak si už trošku mala vedieť ze ak dačo tak musíš naplánovať, nachystať a len ho postaviť pred hotovú vec 🤷
@alzbetka239 a ty si s takým mužom mala chuť niekam ísť a oslavovať? A čo vlastne si chcela oslavovať? Či raz v roku sa hrať na ideálny pár? To naozaj nemá zmysel
@alzbetka239 tak veru, problem je inde a je mi to luto. Ja som na nase 10.vyrocie bola v nemocnici, bez navstev. Poriesili sme vyrocie neskor.
Cize spolocnym vyletom si chcela zaplacat to, ze vlastne nie len vyrocie ale celych 20 rokov je na hovno
Ahaaa..
@alzbetka239 radšej budeš citat kraviny na internete?
Sa oblec a choďte niekam na vínko, koláčik, prechádzka, či kino a urobte si pekný večer