Výročie svadby

newmoomy
31. okt 2021

Ahojte žienky.. blíži sa nám s manželom výročie svadby (január) a chcela by som vás poprosiť o rady/nápady na nejaký darček alebo prežitie tohto dňa počas korony ďakujem 🙂 možno si poviete že ešte rozmýšľam nad tým skoro ale tak idu Vianoce atď musím myslieť aj na toto a trosku má to trápi..

katulastraka
31. okt 2021

@newmoomy neviem teda, my s manzelom vyrocie neoslavujeme, ale si myslim, ze kazdeho chlapa potesi dobre jedlo a sex 😂

newmoomy
autor
31. okt 2021

@katulastraka 😃 Haha akože tiež má to napadlo no myslela som aj na niečo iné lebo to dobre jedlo a sex mávame aj keď nieje len výročie 😅😅😅

katulastraka
31. okt 2021

@newmoomy ale vsak chlapi su nenarocni, skus mu ten sex okorenit nejakym peknym pradelkom, nech to je teda zmena ked mate to vyrocie 😁

elizabet173
31. okt 2021

@newmoomy ja som za zážitky, určite by som volila víkend v nejakom príjemnom zariadení, wellness alebo lyžovačka, ak sa bude dať, nie sme typy, ktoré si kupujú nejaké spomienkové predmety, ktoré sa rokmi doma kopia a nakoniec vyhodia, ale ty svojho manžela najlepšie poznáš

katulastraka
31. okt 2021

@elizabet173 kks to mi pripomina tie cervene srdieckove vankuse co byvaju na valentina a podobne kraviny. Sa divim, ze to vobec dakto kupuje. Je to nevkusny gyc 😄

newmoomy
autor
31. okt 2021

@elizabet173 ďakujem 🙂 to znie o dosť lepšie ako návrh od baby nad tebou 😁😁😁

newmoomy
autor
31. okt 2021

@katulastraka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Takze ty k vášmu výročiu robíš niečo takéto 😅

katulastraka
31. okt 2021

@newmoomy my sme sa zatial kazde jedno vyrocie stahovali do noveho bytu, takze na oslavy nebol cas ani chut ani energia 😂 bohvie ale co bude dalsi rok 😂😂

newmoomy
autor
31. okt 2021

@katulastraka tak to je blbé teda 🤣 ale skôr by som ho oslávila nielen sexom keďže to bývam hocikedy

simona92101
31. okt 2021

@newmoomy my chodievame s manzelom na wellnes,v Senci v Aquaparku je vyborny wellnes v nocnych hodinach(do polnoci),kupanie aj saunovanie pri svieckach,vonku virivka a okolo sneh,aviecky,prijemna atmosfera.a program na"potom" uz je v tvojich rukach 😉

miadi
31. okt 2021

Ved pozri na zlave dna nejaky pobyt s vratenim ceny Keby bolo storno koli Covid ., alebo take co si mozes vybrat hocikedy aj na jar ak by bol prave vtedy lockdown tak mu len das “ kupon” a datum vyberiete neskor.

elizabet173
31. okt 2021

@katulastraka práve preto mi aj Valentína ignorujeme, zo začiatku mal aj partner pokus kúpiť kvety, ale ja mám alergiu na tento sviatok práve preto, že ľudia sú ako zmyslov zbavení, nakúpia predražené blbosti aj dekel na WC, ak sú na ňom srdiečka 😨. Mám radšej drobné prekvapko a v bežný deň, len tak, lebo nám niečo cvrnkne do oka, čo ten druhý spomínal pred časom, že by chcel. Mám kamarátku, ktorá má doma poháre s číslami, už sú spolu vyše desať rokov...nikto nikdy z nich nepil, možno na to výročie áno, neviem, nepýtam sa, je to ich vec, ale mňa by švihlo.

newmoomy
autor
31. okt 2021

@elizabet173 Valentín a výročie sobáša sú 2 rozdielne veci .. Valentín je nejaká hlúposť obkukana od Američanov a výročie sobáša je deň kedy sme si s manželom povedali vzájomne áno a “spečatili” našu lásku bla bla bla.. tak si myslím že je fajn keď si ľudia v ten deň pripomenú a nejako sa potešia.. samozrejme ze ak sa niečo manželovi páči alebo by chcel atd nemám problém a aj to tak robím že nepotrebujem žiadnu udalosť, sviatok ani nič na to aby som mu robila radosť nejakým prekvapením ale výročie je výročie 🙂 môj osobný názor.. a to ako aj spomínala baba v prvom momente že každý chlap je nenáročný je kravina a poteší ho dobre jedlo a sex je opäť kravina lebo to mávame hocikedy 🙂

newmoomy
autor
31. okt 2021

@simona92101 ďakujem 🙂

newmoomy
autor
31. okt 2021

@miadi vďaka za radu 🙂

elizabet173
31. okt 2021

@newmoomy tak Valentín nie je hlúposť odkukaná od Američanov, to, čím je z neho urobili ľudia. Ja netvrdím, že nie je fajn si nepripomenúť tento deň, naopak. S tým jedlom a sexom súhlasím, preto som navrhla ten víkend pre dvoch.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
31. okt 2021

A vies cim ta prekvapi manzel? Je ten typ? Darcek si davate asi na narodeniny, na Vianoce tak na to vyrocie by som to asi vzala formou zazitku... Welness alebo degustacna vecera pretoze mi to tvoje prekvapenie evokuje tie plagaty s nocnou oblobou v den poziadania o ruku.

wiw8
31. okt 2021

Zazitkove darceky osobne mam velmi rada a oblubil si ich aj muz. Pretoze clovek ma jasnu spomienku potom na to. Naposledy bol skakat z komina 🙂 A ja zase lietat v tom veternom tuneli.

newmoomy
autor
31. okt 2021

@viestta pravdepodobne sa to stalo práve tebe ❤️

newmoomy
autor
31. okt 2021

@kitycat no on obzvlášť má rad vymýšľať nejaké prekvapenia tak som zvedavá lebo nechcem byt za hlúpu že som na to nemyslela chápeš

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
newmoomy
autor
31. okt 2021

@viestta nechápem načo spomínaš rozvod ??? To je take pekne od teba mat blbe poznámky 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luci_ba
31. okt 2021

@newmoomy my s manzelom si vždy objedname na domov nejaké parádne jedlo 😊

heln
1. nov 2021

Ahoj, ako dlho ste spolu? My sme si vacsinou spravili doma dobru veceru s vinkom, stalo sa nam aj, ze sme na vyrocie obaja zabudli. Tento rok sme sli po dlhej dobe do mesta na veceru sami, bez deti.

newmoomy
autor
2. nov 2021

@heln 6rokov (prvé výročie)