Ahoj chcem sa poradit mame buduci mesiac s manzelom vyrocie 9 . Ale neviem co vymysliet aby som ho prekvapila mozme ist iba vecer niekam ked budu deti spat lebo su strasne zle a zive a nikto nechce byt snimi . Tak co sa da podniknut na vecer vypadnut niekam . Rozmyslala som nad vela vecami ale chcem radsej sa poradit svami aby som sa vedela rozhodnut 😉
Mi chodievame na veceru.jedno výročie sme boli aj na chate grilovscks vinko sviečky a hlavne neruseny s...išla som domov ako vymenens toto su take krásne chvile len pre nás no len nám deti stráži babka tak je to ine skuste si zaplatiť operku aspoň na pár hodin.este som rozmýšľala nád welnes pobyt aspoň na vikend ale mi máme do výročia 8 este ďaleko.
dá sa aj doma niečo vymyslieť, dobrá večera, vínko, film... alebo večera v reštike, kino...dá sa vybrať 🙂
My sme boli teda zatial na dve vyrocia avzdy na nejky pobyt, aspon na jednu noc... 🙂 a chystame sa z toho urobit tradiciu.. Len my dvaja 🙂
alebo objednat pizzu a ostat doma v pohodli 😉
@nk599 my sme isli do kostola na omsu, kde sme mali sobas a na veceru do restiky, kde bola hostina. Bol to velmi prijemne straveny cas a asi z toho urobime tradiciu 😉