Prosím Vás poraďte mi mám 17 a vymyslela som si pre mamu darček že rozpíšem dôvody prečo ju najviac ľúbim, potešilo by Vás to ako mamu viac napísané rukou aj keď nie dokonale alebo vytlačené a teda dokonalé? A celkovo príde vám to ako fajn darček? 🙂Ďakujem pekne za všetky radi
ano, pekný nápad...
@luccija takže rukou áno? 🙂
@staronova ďakujem, a rukou alebo vytlačiť? 🙂
rukou a do nejakeho zápisníka, alebo do papierového rámu, ktorý vymaluješ sama. Prípadne rám na zaveseniena stenu.
Rukou, ale daj si záležať, aby to dobre vyzeralo. K tomu kvietok a mama sa slzám neubráni. 😍❤️
@h2 ach, keď ja fakt nie dokonalo píšem, ale ako prečítať sa to dá 🙂 len sa bojím toho, že nie úplne dokonale to bude... Preto ma napadlo to vytlačiť, ale to mi zase príde odflaknuté...
Nie, netlač to. Napíš vlastnou rukou, pre mamu to bude dokonalé z úplne iných dôvodov, než kvôli úprave.
Odporúčam napísať to na A4, ktorú si otočíš na ležato a písať budeš len na pravú stranu. Potom to preložíš v strede, bude sa to teda otvárať, ako blahoželanie. Dúfam, že sa dá z tohto zložitého opisu zistiť, ako som to myslela. Neboj, mama sa určite poteší a do konca života to bude mať odložené. 👍
Napisala by som to ciernou rukou a dala do pekneho bieleho ramu.
Urcitebro bude najkrajsi darcek od teba
som prijemne prekvapena, ze 17 rocnu babiznu napadne daco taketo 👌☺
My sme s priatelovou dcérou vyrábali taky "obrázok" pre jej mamu. Kúpili sme v papiernictve papyrus, napísali sme na to presne takéto dôvody prečo maminu ľúbi, nakreslila na to obrázok a dali sme to do skla, bez rámu. Žiaľ to nemam odfotene, ale bolo to super
A ešte otázka, koľko by ste tých dôvodov rozpísal?
Inak veľmi pekne ďakujem všetkým za milé reakcie♥️, ja sa vždy snažím dat mamine, komukoľvek osobný darček, či už niečo upečiem, alebo napíšem proste niečo čo je iba moje pre tú konkrétnu osobu a nemá to nikto iný, pretože v obchode to nie je bežné kúpiť...🙂
Toľko, koľko ta napadne, niekedy stačí aj jeden, ale ver, že keď si začneš robiť dáky náčrt nanecisto, napadne ta toho veľa
No ja by som plakala od šťastia 🥰
nasla by som si niekoho, kto ma umelecke pismo, podpisala sa sama a dala zaramovat
super nápad, si fakt dobrá dcéra! Rozhodne píš rukou, nezáleží na tom AKO to bude opticky vyzerať, ale ČO tam napíšeš... (ale to už musíš vedieť ty, aby to bolo ozaj osobné, do toho si nedaj od nikoho kecať). Nejako to odekoruj, ak nevieš kresliť, vystrihni odniekiaľ nejakú peknú kvetinku, nalep a mama bude šťastná
Rukou pekný darček určite ju poteší👍