Vtipné svadobné oznámenie

lussinda2
9. aug 2016

Ahojte baby viem, ze to sem nepatri skor by som sa mala obratit na mojusvadbu, ale skusi pretoze Vas tu je dost, co riesili svadbu. Vo stvrtok sa vydavam, viem netradicny den, no mame to len o dvoch svedkoch, ziadna hostina a vie to len zopar ludi ani rodicia nic netusia. Chcela by som sa opytat, ci ste nahodou niekde nenarazili na nejake super vtipne oznamenie, ktore by som dodatocne supla na fb a vsetkym to takto dala naraz vediet. Nieco o tom, ze uz sme sa zobrali. Mna nic take nenapada a ani ujo google nic neukazuje. Raz davno som nieco take videla, ale ani za nic to neviem najst. Ak to je nevhodne prepacte

kamlicek
9. aug 2016

@lussinda2 a nechcela by si tam supnut len vase svadobne oznamenie kde by bolo napisane ze sa beriete, takze vsetkym by to bolo jasne ze ste sa uz zobrali, hm?

lussinda2
autor
9. aug 2016

@kamlicek no rozmyslala som uz aj nad tym...ale najviac sa mi lubi myslienka, ze vo stvrtok vecer zavesim na fb oznamenie, kde vsetkych informujeme o tom, ze sme sa zobrali. Viem, ze som nieco take videla a teraz ked to spachame aj my takto, za nic to neviem najst 🤔

dominika6
9. aug 2016

@lussinda2 na fb stačí iba zmeniť status manželia a hned sa ti nahrnú gratulácie..

lussinda2
autor
9. aug 2016

@dominika6 ale ved to je samozrejmost, ale tak predsa nieco mile, vtipne by sa patrilo

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika6
9. aug 2016

@lussinda2 a čo rodičia? tiež sú na fb?

dominika6
9. aug 2016
martinenka886
9. aug 2016

@lussinda2 to mate len nejaku mensiu svadbu ked vo stvrtok?? To je take netradicne🙂

stevvvka
9. aug 2016

a nestaci vasa spolocna foka z obradu? plus nejaky koment - od dnes uz stale spolu?

mimla
9. aug 2016

Mali sme rovnakú svadbu. Oznámenie bolo formou, vtedy a vtedy sme tam a tam uzavreli manželstvo. Nebolo vtipné, bolo vecné. Išlo aj poštou a po pár dňoch aj na sociálnach sieťach. K tým rodičom, že ani netušia. Ty si ich poznáš. Ale zvyknú sa v podobných situáciách oduť, ak nebudú úťastní.

stevvvka
9. aug 2016

aj ja si myslim, ze rodicov nie je prave vhodne z toho vynechat, ak teda nemate kvoli niecomu vaznemu pokazeny vztah

rheuska
9. aug 2016

Daj do googlu funny weddind invitation. Ak sa s tym pohras vo photoshope tak volaco zbuchas. Text prisposobis. Ale v podstate staci napisat pan a pani.

lussinda2
autor
9. aug 2016

@miriam11 ano dolezite je, pretoze su tam ludia, ktori su mi blizky a kadetade po svete, ina moznost nieje. Nemyslela som na tu hlavnu stranu, ale do posty a ostatni uz budu vediet, ked sa zmeni status.
@martinenka886 ano netradicna...nic len my a dvaja svedkovia...a rodicia? Nakolko mame obaja len mami myslim, ze to znesu. Nastavajuceho mama je za taku svadbu a moja? Nejake zmienky o takejto svadve padli, takze cakat to caka. A dakujem

0ria0
9. aug 2016

@lussinda2 To ani mamy nepozývate? Či som to len zle pochopila?

danieli
9. aug 2016

My sme mali malicku svadbu a dodatocne sme vtedy este postou rozposlali posvadobne oznamenia, bola tam nasa svadobna fotka vlepena do oznamenia a nieco v zmysle, mame sa radi tak sme sa zobrali, vtedy a vtedy tam a tam, nasa nova adresa...urcite najdes nieco vtipne, hladaj vo svadobnych a transformuj to uz na situaciu po svadbe...

nikelca
9. aug 2016

ja som take videla ale s napísom ježkove oči oni sa vzali 🙂 to bolo pekne aj kamoška take chcela (tiež by chcela malu svadbu)
@dominika6

sabina1975
9. aug 2016

@lussinda2 je to vasa vec ale napisem ti to z pohladu matky syn sa zeni o tri tyzdne a asi by mi srdce puklo ak by som nebola pri tom ked si slubia lasku a vernost na cely zivot mozno si budete mysliet ze som staromodna ale proste asi kazdy rodic milujuci svoje dieta to tak citi

radusiq
9. aug 2016

videla som v niekolkych verziach nieco v zmysle "Nie ste pozvany na nasu svatbu. Prekvapenie - uz sme svoji"

daj do google "funny elopement announcements" najdes kopu

weronika2
9. aug 2016

@sabina1975 vôbec nie si staromódna...je to totálne neúctivé

lussinda2
autor
9. aug 2016

@0ria0 nepozyvame nikoho, pretoze je to svadba o nas dvoch a dvoch svedkoch. Takto sme to chceli

lussinda2
autor
9. aug 2016

@weronika2 neuctive ako neuctive...je to v prvom rade nasa vec, v druhom sa nikto nepytal na nazor na taku svadbu! Vy tu len osocovat viete aj ked netusite preco to tak chceme. Dakujem za vase nazory

ria_onyx
9. aug 2016

@sabina1975 nie si staromodna, ja si myslim, ze to uplne prirodzene, ze rodic tuzi byt pri takom velkom zivotnom kroku dietata....ja mam svadbu v septembri a tiez by mi puklo srdce, keby tam neboli pri mne rodicia...ale tak kazdy sme iny, tuto slecna s tym nema problem, tak nech si spravia po svojom, je to ich den, aj ked si myslim, ze kazdej mame by bolo luto, keby ju jej dieta takto vynecha, ale to uz si musia uvazit sami, ci im to za to stoji

fuska
9. aug 2016

Ja len taka vsuvka, ze ked sa jedna o buducnost, je to oznamenie. A ked o minulost, je to sprava. Takze svadobna sprava. 😀

viera77
9. aug 2016

ake smutne, ze "svadobne" mamy sa to dozvedia ako posledne...hlavné, ze aj tu na MK to uz skoro vsetci vieme 😉 ...tiez sme chceli takyto typ svadby, ale nakoniec som nemohla koli rodicom, asi by to bola pre nich riadna rana pod pas, hlavne mamu....ale samozrejme je to len vasa osobna vec a rozhodnutie 🙂

natalym
9. aug 2016

Ako ja mám deti, ale ja by som to nebrala, že rana pod pás. Tomu sa povie, že rešpektujem rozhodnutie niekoho koho ľúbim. Predpokladám, že zakladateľka je s bud. manželom viac rokov a a stabilný pár, rodičia poznajú, tak sa rozhodli a bodka.
Ako čo mám z toho keď to viem aj skôr, však je to jedno.

pukita
9. aug 2016

@lussinda2 prepac poradit ti neviem ale zavesila si taku otazku na verejne forum a v blogu mas svoju fotku. Ak chces aby to bolo tajne tak si ju zrus lebo ani sama nevies kolko ludi ta tu moze poznat.

pukita
9. aug 2016

@lussinda2 teda nie v zlom to myslim, len aby to niekto neflusol maminam skor do tvare nez im to stihnes s citom oznamit

lussinda2
autor
9. aug 2016

@natalym presne takto to je. Sme spolu 7rokov, akurat sme dostavali dom, muz v zahranici chodi domov v lete na 3tyzdne, inak raz mesacne na 2noci. Nikto nepovedal, ze toto bude jediny sobas....chceme byt svoji z dovodov co ked sa nieco stane a ked zas nasetrime nejake koruny, bude aj veselica. Predsa kazda z nas chce byt v jeden den princeznou

natalym
9. aug 2016

@lussinda2 Tak som to pochopila. Pre mňa by ani veselica nemusela byť. 😉

fuska
9. aug 2016

@lussinda2 Taketo nieco by sa ti nepacilo?