Ahojte, mala by som takú otázku kto robil na svadbe vtipnú tombolu tak by som sa chcela opýtať koľko cien ste dávali do tomboly?? Toľko koľko bolo hostí alebo ako? A či každý si vzal len jeden lístok?. Neviem ako to mám urobiť 🤣🤣🤣 typy na vtipné balíčky už mám len neviem teda či každý má niečo vyhrať alebo čo. Ďakujem vopred za odpovede
Ja som bola na svadbe, kde každý vyhral jednu cenu, čísla boli rozložené na každom mieste, kde sme sedeli. Mne sa to páčilo preto, že každý vyšiel a povedalo sa, kto to je, v akom vzťahu ku komu. Tak sme sa aj navzájom spoznali s ľuďmi, ktorých sme nepoznali.
@ibrunova nebol v tom gulas? Jednym uchom dnu druhym von? Ak by mne predstavovali 50 cudzoch ludi na beziacom pase tak si nezapamätam ani jedneho, vsetci splynu
ja som bola na takej kde tombola bola po rodinách, napríklad môj muž vyhral farbičky (mali sme malú dcérku), potom v ďalšej bol turista známi, tak dostal ALPY (tie liehové fľaštičky) atď.
ja som bola nedávno, cien bolo 10-15 a hostí tak do 40. Bol striktny zakaz doniest dary/peniaze, takze kto chcel mladomanzelom nieco dat, mohol si kupit tombolovy listok (lubovolny pocet za lubovolnu sumu), zopar ludi doslo bez penazenky, listok dostali aj tak. Ak nebudete vyberat peniaze (tusim sa to vola "na tanier"), tak si myslim, ze vam ludia radi daju aj bez "naroku" na vyhru. Naopak, ak by bolo ocakavane doniest dar + prispiet na tanier, tak by som rada v tombole vyhrala aspon nejaku tu drobnost
Ocakavate od hosti financne dary a aj ze si kupia listky do tomboly? Alebo tie listky uz bydu iba tak v ramci zabavy?
@kitycat to už bude len v rámci zábavy alebo dobrovoľne môžu prispiet
Lebo neviem ozaj ako to urobiť či ja mám rozložiť alebo každý nech si vyberie jeden lístok a cien urobiť toľko koľko je hostí okrem detí alebo ako
Ale ešte teda tak čo rodina alebo pár tak jeden lístok.?
to načo takéto hlúposti... ty sa trápiš, len aby to malo aj úspech... 😉
Máme mať 50 ľudí dokopy tak ešte rozmýšľam že spravím 25cien aby to zase netrvalo veľmi dlho a kto vyhrá tak výhra kto nie tak nie. Budú si vyberať z nejakej misky lístočky dám tam všetky výherné plus nejaké teda bez výhry. To bude asi najlepšie či?
Inak my sme mali obrad o 13h a na takuto tombolu si vobec neviem predstavit kde by sme ju vopchali
Ja uz by som, ked velmi chces, rovno povedala, nech si vyberu tri listky ake len chcu, peniaze uz nepytala
Kazdy da do daru kolko si moze dovolit. Hanba by ma fackovala a ty s tym mas ocividne starosti
Bude tam vasa rodina a kamarati. Zabavia sa aj bez tomboly neboj
Bolo to celkom vtipné, ale bolo to 15 rokov dozadu, vtedy to bolo niečo nové, teraz už je možné, že to každý pozná a už to nebude mať veľmi úspech.
@kitycat my máme obrad o 14:00 a ideme sa hneď po obrade fotiť ešte
Autorka, priklanam sa k nazoru, ze je to zbytocne teatro. Ja sa na svadbu pridem zabavit, ale nie saskovat s listockami. Otvorene poviem, zdrziavali by ste ma od zabavy. Ludia chcu kecat, ty tam budes cisla a ludi nahanat, oni na cige niekde mimo. Traposina.
u sesterky sa robila tombola inak... kazde meno bolo v losovani a vyhrravali sa ceny typu farbicky, lepiaca paska a boli k tomu vtipne komenty.... uz si nespomeniem, ale vystizna mi pride Alpa a cena bola zajazd do Alp.... toto nebola konkretna cena, ale nepamatam sa uz ake boli...cize nikto si zetony nekupoval, kazde meno bolo v osudi, cien okolo 50 - takze asi takmer kazdy mal cenu.
@katkaseiner veď a ako ste vedeli ktoré meno ku ktorej cene či ste išli zaradom od poslednej ceny a mená náhodne vyberali
@kitycat my sme mali tiež vtipnú tombolu (listky sme rozdali jeden do rodiny, nezbierali sme za ne peniaze). Boli to ceny typu puzzle pre pokročilých (prezle), romantická vecera pri sviečkach (sackova polievka s čajovymi sviečkami), turistická prehliadka mestom (2 listky na MHD),… A neviem, či to bolo pokročilou hodinou a hladinkou, ale na videu bolo vidno, ze sa všetci zabávali 😀 mali sme ju aj v škôlke na deň otcov a tiež sa na tom všetci zabávali, hlavne ti, ktori to nepoznali. Takze skôr tam nejde o vyber peniazkov, ale o to, aby sa hostia zabavili 🙂
@beata_k každý podľa chuti. Horsie je podľa mna čepčenie, to je zdĺhavé a pre hosti nudne. Traposina je aj metlovy tanec, či tanec pri stoličkách. Ale na svadbách to býva, lebo je to taky slovenský folklór. My sme sa snažili tieto zábavky okresať, ale na tej tombole sa hostia uprimne zabavili, aj ked je pravda, ze to už bolo dávno, vtedy to toľko ludi nepoznalo.
@tramtada31 Traposina je absolutne vsetko. Dobra hudba, jedlo a pitie. To je zarukou, ze sa ludia budu bavit a v dobrom spominat na svadbu. Potom nemusis vymyslat detske zabavky pre dospelych.
nahodne ich vyberal zenich s nevestou... vzdy povedali vtipne co j ecena... a potom ukazali plus meno.... bolo to super
Za mňa je to trápne celá akože vtipná tombola.
to som v živote nepočula....😨
to tak na dedinskej zábave,ale na svadbe??
Jooj, my sme mali, bolo to super, tiež sme mali cca 40-50 ludi. A cien 72. Boli medzi nimi hodnotne aj take na srandu. Veľa cien sme si sami vymysleli.Chcela som aby kazdy urcite dostal cenu. Išlo to ako po masle, veľmi rada na to spominam ...nemali sme take veci ako polnocny tanec či ako sa to vola, čepčenie...mali sme vela deti a o polnoci vela ľudi šlo spať...Skor sme mali dennu svadbu.
Ešte by sa to dalo urobiť naopak… že dáš do misky mena hosti a vyzrebujes ich k cenám 🙂) Tak by si mala aj istotu, že každý niečo bude mat a nie, že jeden vyhra 5veci a niekto nič…
Mne to príde trápne.
@tramtada31 z toho čo píšeš nebudeme mať nič len tu tombolu chcem
Skus este vacsi nevkus ako vtipne balicky a vtipnu tombolu. Take zbytocne lacne nevkusnosti a clovek s tym potom co ma robit. Na svadbe dementov ok na svadbe dospelych svojpravnych ludi nechutne
@tramtada31 ale ona pisala, ze len ak by este vhceli davat peniaze. A na co?
Davam do obalky a nejake dodatocne nakupy .. no dakujem pekne, bolo by mi trapne a ani si neberiem penazenku na svadbu.
Tie ceny su mi uplne jasne co to je, hovadiny
pokial nie je jednou z cien nevesta, tak je to zbytocne 😁😅