Volanie krstných rodičov na krst

21. aug 2023

Ahojte, kedy ste sa pýtali krstnych rodičov, či budú krstnými pre vaše dieťa? Ešte pred narodením alebo až po narodení?

sweet20
21. aug 2023

ak sa v rodine nepytali tak po

autor
21. aug 2023

@sweet20
Aj keď sa hneď po pôrode človek s ľuďmi nestretáva? A krst chceme robiť tak cca mesiac po narodení

autor
21. aug 2023

Aby to ty ľudia nebrali že ich voláme na poslednú chvíľu

sweet20
21. aug 2023

zalezi to od vasej situacie... tym padom ak na to nebude cas po porode tak povedz predtym

sweet20
21. aug 2023

nemusis sa po porode stretnut, zavolat vies aj cez telefon

autor
21. aug 2023

@sweet20
Zas mám taký názor, že si myslím, že je to slušnejšie osobne, cez telefón sa to určite pýtať nechcem

ajko2011
21. aug 2023

Ešte pred narodením.

sweet20
21. aug 2023

tak ak vies tak naco sa nas pytas..

autor
21. aug 2023

@sweet20 no respektíve som chcela vedieť, či to nie je nevhodné sa pýtať ešte pred narodením

lukbe
21. aug 2023

Podľa mňa,ak ste si istí,že ich voláte,nie je to nevhodné. Neviem,či už ste ich za krstných mali alebo je to prvýkrát, nech sa vedia zariadiť.

maja22
21. aug 2023

Nie je to nevhodne, kopec veci sa riesi pred narodenim a toto k tomu patri, pokial chcete krstit cim skor. Aby ste zistili, ci tuto ulohu dotycni prijmu a aby sa na to vedeli pripravit.

cervenaruza123
21. aug 2023

Neviem ake su zvyklosti, ale u nas v rodine sa vacsinou pyta vopred, aby sa krstni rodicia vedeli pripravit, pripadne ak odmietnu, aby rodicia mohli hladat dalsich krstnych rodicov.

anavixy
21. aug 2023

Preco by to bolo nevhodne my sme sa s kamaratkou bavili ze ona raz bude krstna mama mojho dietata este ked som ani nechyrovala o tehotenstve😄 a potom asi v 7 mesiaci sme si to potvrdili. Ved su to zrejme tvoji blizki, ked ich volas za krstnych, tak urob ako to tebe vyhovuje a ako to tebe pride ok.

simona1306
21. aug 2023

u nas su krstnymi moj brat s manzelkou a ja s manzelom ich dcerke .... bolo to tak planovane od kedy prisla len otazka deti , oficialne sme si to este potvrdili pocas mojho tehotenstva :D my mame velmi dobre vztahy takze sme okolo toho ceremonie nerobili

sasitimi17
21. aug 2023

nedramatizuj zbytočne, ja hned ako som vedela že som tehotná som sesterke oznámila že bude krstná mama cez fb 😂 ja neviem daktoré potrebujete také ceremónie okolo všetkého 😝

slavomira236
21. aug 2023

Urcite akor este ked si tehotna nech sa mozu zariadit..aj financne

helcanw
21. aug 2023

Určite sa treba pýtať skôr - pred narodením, lebo sa môže stať, že odmietnu. Prvému dieťaťu sú krstni a druhému už nechcú byt - vôbec sme s tým nerátali, takze sme radi, že sme sa to dozvedeli s dostatočným predstihom. Len tak na okraj - vzťahy mame dobre, nepohádali sme sa ani sa nic medzi nami neudialo….len vraj im stačí zodpovednosť za jedno dieťatko. 🤷‍♀️

autor
21. aug 2023

@sasitimi17
Podľa mňa nie je ceremónia sa to spýtať osobne ;) tak ako sa to mňa (ešte keď sme neboli spolu s manželom) pýtali osobne, tak sa to chcem aj ja pýtať týchto osobne..

sasitimi17
21. aug 2023

tak sa spýtaj ako ty chceš veď 😀

janetinka27
21. aug 2023

ahoj, nas volali jedni aj druhi vzdy niekolko mesiacov pred narodenim.

andrea78
21. aug 2023

Este pred narodenim, 9 mesiacov bolo dost casu. Nerozumiem, preco to ma byt trapne. Trapne je byt ticho a potom to zrazu vytiahnut na poslednu chvilu.