Vianočný darček pre teenegera

sejbipi
7. dec 2023

Ahojte, muž má 2 bratov 15 a 13r. Puberta ich už samozrejme plieska. Inak večne na mobiloch a počítači pri hrách a komunikujú s kamošmi zavretí v izbe, výjdu sa len najesť.
Slúchadlá a komponenty k pc majú, tým pádom vôbec nevieme akým smerom sa vydať pri výbere darčekov. Spoločenské hry už 0bodov. Knihy rovnako. A nechcem nasilu kupovať knihu, len aby čítali, keď viem, že aj tak tú knihu šupnú do knihovne a tým to končí.
PS.:on sa ich nechce narovinu pýtať, že čo by chceli

mirage
7. dec 2023

možno spotify, apple tv, hbo predplatit? Ci poukazku do herneho obchodu.. alebo do Pull and Bear ci Bershky.

sejbipi
autor
7. dec 2023

@mirage predplatené majú všetko, módu majú ešte ďaleko na háku :D skôr tá poukážka neznie zle, no keď si myslím, že všetko čo potrebujú k hraniu majú doma

h2
7. dec 2023

@sejbipi Ja by som ti poradila a zaručene sa budú tešiť, ale neviem, či to je to, čo chceš počuť (čítať): peniaze do obálky. 😀

h2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mmonika
7. dec 2023

@sejbipi moji sa v tomto veku potesili ked sme im nabili kredity na steame.. A vždy na Vianoce tam mavali bomba zlavy tak si kupili hry ake chceli .. .a este usb kluce tiez nikdy nesklamu

kofa77
7. dec 2023

vonavka, listok do escape room, listok na laser game, poukazka do Martinusu, peniaze do obalky, sluchadla

sejbipi
autor
7. dec 2023

@mmonika ďakujem 🙂))

dada4
7. dec 2023

@sejbipi
Ja mám doma skoro 15r. syna a teda nikdy som tak nerozmýšľala nad darčekmi ako teraz ale teda presne je tip ako opisujes ty chalanov. Ale rád má lego už to pre dospelákov tak dostane do zbierky niečo z Lega botanic. A rád lepí modely tankov a lietadiel,takže aj to...zábava na dlho...

kofa77
7. dec 2023

a u tenegerov leti zn. Vans napr. aj ked je to prudko individualne, u syna neleti nic, co hoc len pripomina modu a handry, ma to na salame, ale mozno u tych vasich by to preslo

sejbipi
autor
7. dec 2023

@kofa77 vôbec, 0 bodov, ale Ďakujem :D 🙂

ajdika
7. dec 2023

Tiez mame tento problem 🙂. Kupila som ochranne herne okuliare, mys k pc taku lepsiu a potom uz pyzama a co potrebuje. Este som zvazovala aj holiaci strojcek, kedze uz pomaly to zacina 😄

sejbipi
autor
7. dec 2023

zatiaľ som sa najviac chytila na nápad escape room 🙂

luckajozko21
7. dec 2023

predplatit jazdy na motokarach

marcellka32
7. dec 2023

Unikovka-kniha, poukážky do kina s kamošmi (kredity), knihu, slúchadlá, hodinky, kozmetiku, mikina Vans, batoh, Vans, a ja som aj toto kúpila
https://www.zlavomat.sk/akcia/815156-letecky-si...

blondinera
7. dec 2023

@sejbipi tak my máme doma 17 ročného a vianočný darcek dostal už zaplatili sme mu vodičák ,ale jasne ešte dáku drobnosť treba ,obľubuje zn.NIKE takže mikina a 2x tričko + dáme mu peniaze na voňavku ,nakoľko si chce vôňu vybrať sám .V tomto veku je najlepšie dať im peniaze ,oni už budú vedieť čo si za ne kúpia.

mamutka
7. dec 2023

@sejbipi napr JBL prenosný reproduktor, chalani si to pripoja vonku k mobilu a majú hudbu

susitko
7. dec 2023

@sejbipi ja ide mikcu od nejakeho youtubera oblubeneho...s jeho logom

luccija
7. dec 2023

Nech sa ich predsa len opýta čo by chceli.Mozno budeš prekvapená a bude to dobrý tip.Moj 15 r synovec chcel kozmetiku Bioderma a siltovku

pinkgirl
7. dec 2023

@sejbipi kredit na Steam peňaženku, poukaz do športovej predajne, alebo na lezeckú stenu, motokáry, laser arénu.

lubka668
7. dec 2023

@sejbipi Necaka toho 15r lyziarsky? My sme tak minuly rok kupovali komplet vybavu. Alebo iny sport? Futbal, cyklistika, korcule, chalani v tomto veku rychlo rastu, vsetko im treba stale menit..Inak voucher do kina, laser areny je tiez fajn. Z praktickych darov holiaci strojcek, el.zubna kefka, kozmetika na akne, kvalitna stolicka k pocitacu, nech trochu setria chrbat. Ak nie oblecenie, tak mozno batoh do skoly, penazenku na prvy obciansky, prirucnu tasku do lietadla-nas dostane, caka ho Erazmus. Zavisi od rozpoctu a konkretneho dietata, ale velmi by som uz do prekvapenia nesla, radsej nech si povedia sami..

lubka668
7. dec 2023

@sejbipi Este co ma tak napada, vstupenky do Energylandie. A chodte s nimi🙂

mmonika
8. dec 2023

@sejbipi a ešte ma napadlo že mikrofon daky herny ked sa hraju s kamosmi ,alebo herne sluchadla čo tlmia vonkajsi zvuk, herne podložky pod klavesnicu, a aj herné podsvietene klavesnice su cool ..

zuzubb007
8. dec 2023

Znackove mikiny a ine na tom ficia pubertaci, az tak by som ich nepodporovala cely den zavrety a na pc, treba im to obmedzit sorry musela som, vidim ako detom prepina z tych hier potom, moj dostal tiez obmedzenia aby vedel aj inak zit, na margo darcekoc moj si povedal sam, ze chce tenisky znackove tak aj dostane 😉 vzdy sa spytam take darceky su najlepsie co chcem dostanem, a poukazky na motokary

marcellka32
8. dec 2023

@zuzubb007 moji majú limity na Pc lebo áno niekedy toho bolo už moc

turbomama75
Odpoveď bola odstránená
Zobraz