Ahojte dievčatá, čo kupujete svokre na Vianoce?
Tej mojej sa kupuje veľmi ťažko, chcela by som ju úprimne potešiť. Ale vôbec sa nemaľuje, na kozmetiku si nepotrpí. Takže či jej kupim nejaký kvalitný šampón, alebo obyčajný z potravin, tak jej je to jedno, lebo ma aj výbornú kvalitu vlasov. Na krémy na pleť si taktiež nepotrpí, stačí jej indulona alebo čokoľvek nájde v šuflíku. Nepoužíva ani masky na pleť, laky na nechty, nič navyše. Neparádi sa. Knihy nečíta, nemá žiadne hobby, ktorému by sa venovala. Kabelky nenosí vôbec, len peňaženku a mobil do ruky. Šperky ma na sebe jedny a tie iste odkedy ju poznám. Parfumom nechcem riskovať, že sa netrafim.
Na steny nechce vešať nič, skrinky a poličky ma preplnené dekoráciami. Vnúčatá nemá.
Je ženou v domácnosti, ale nechcem jej kúpiť napr sadu pohárov alebo kuchynské utierky. Chcem aby to bolo pre ňu a potešilo ju to.
Na posledné Vianoce a narodeniny od nás dostala poukážku na celotelovo masáž, poukážku na pedikúru, kozmetiku s masazou pleti…nechcem sa opakovať, chcelo by to niečo nové.
@natalala Ďakujem za reakciu ❤️ videla som ju listovať v časopise len raz a to bol taký časopisový obchod záclon :D
Premýšľala som aj nejakú knihu receptov, lebo jej doma rozprávali, že varí dookola to isté. Ale v poličke ma asi 10 kníh receptov, na ktoré sadá prach. Nie je inovatívna v kuchyni..
Skúsim pozrieť aké sú časopisy 🙂)
Skôr ako kuchársku knihu možno niečo, čo reálne v tej kuchyni využije? Darčekový kôš s kvalitným olejom, sadou zaujímavých korenín, ktoré možno obzvláštnia to jedlo, med, nejaké zaujímavé džemy napríklad atď, vyskadať niečo podľa toho čo majú doma radi 🙂
Kuchynsky robot? To by ju mohlo potesit. Napis kolko ma rokov
Masaz, koncert, divadlo
@somkamka tak mojej je podobne ťažko niečo kúpiť, dokonca ani na masáž, pedikúru....nešla a pár týždňov pred uplynutím lehoty nám to nukala,🤦 Tak buď rada aspoň za to. Kľudne by som jej na tvojom mieste niečo podobné dala opäť, ak ju to poteší a využije to. Mojej už asi len kartón cigariet, to je tutovka.
ze 43 rocna svokra, boze, ved je to moja rovesnicka 😀 ja ze tu pises o 70 rocnej zene bez zalub, co sa opustila... poslite ju na 2-3 noci na welness niekam do rajeckych teplic. vonavku vies pozriet u nej doma.
@somkamka boze, ze svokra v 43, to ma menej ako ja, a opisujes ju ako staru babicku. Ale teda ja mam zalub kopu, aj sport, cestovanie, sperky zboznujem, aj kozmetiku, zakroky 🙂
@onedaynick juuuuj to vôbec nebol môj úmysel ju vykresliť ako babičku! 😁Neviem si predstaviť mať inú svokru, máme výborný vzťah. Len píšem, ako je. Naozaj nemá nič, čomu by sa venovala mimo povinnosti. Píšem to preto, lebo tu má možno niekto podobnú skúsenosť a vie mi poradiť ❤️
Difuzer alebo vonna lampa a nejaky prijemny olejcek.
Solna lampa
Masazny pristroj na nohy
Bože, 43 ročná a takto žije? Veď ju daj do laty. Poprihováraj jej, že nemôže už v tomto veku žiť, ako žienka domáca. Kúp jej poukaz na nechty, na kozmetiku, nech jej urobia obočie, kúp rúž a make up. A to všetko, ako darček k Vianociam. Keď sa bude čudovať, tak jej to takto povedz. Alebo jej kúp nejaký pekný kúsok oblečenia.
Ak sa doteraz nemalovala, tak uz sa nezacne. Radsej jej kup nejaku kvalitnu vetrovku, nie prilis vystrednu, ked je taka siva mys. Nekupuj podla svojho vkusu, aku by si svokru ty chcela mat, ale taku, aby zostala samou sebou, aby sa citila prirodzene. Alebo nejaku kabelku, ale zase - ak je ona rada neutralna, tak taku neutralnu, nadcasovu, kvalitnu.
Tlakovy hrniec, sal čiapka rukavice, decentne hodinky, ruksak(pohodlnejšie ako kabelka), difuzer, čistička vzruchu, tycovy vysavac, ale ja by som
Možno aj nejaký šperk riskla, náušnice alebo náramok, veď ne to mladučká zena, možno nenosi lebo nemá…ktovie
Kupte jej tlakovy hrniec, rychlejsie uvari.alebo vysavac karcher na okna...
Delimano hrniec.
My kupujeme partnerovej maminke difuzér s vonnými olejmi 🙂
Opýtaj sa jej co by ju potešilo 😎
@zuzki1 to je to najlepsie. tiez to tak robim a pred vianocami od kazdeho sondujem, co by ho potesilo, kedze nerada kupujem nieco, z coho clovek nema radost a potoms a mu len doma kopia nepotrebne veci
@somkamka a nevsimla si si, ci nahdoou necita nejake casopisy? Mozes jej kupit predplatne na cely rok. Pises, ze je taka skor zena v domacnosti bez dalsich hobby, tak mozno nieco na tuto temu (recepty, vychytavky v domacnosti atd), tento za er casopisov velmi nepoznam, ale urcite take su 🙂