Vianočný darček pre svokru

5. dec 2021

Ahojte baby zháňam vianočný darček pre priateľovu maminu. Sme mladá dvojica bývame sami je milá snaží sa nám pomôcť, obaja robíme v nemocnici obcas po 24ke v práci nemáme chuť ani stať na nohách nie to este v kuchyni nie raz nam navarila a doniesla obed, furt nam dava domacu zeleninu ovocie zo zahrady, aj ku mne je veľmi milá... Chcela by som ju niečím potešiť na vianoce, problém je ten ze je dosť náročná 😅 obyčajnú "drogerkovu" kozmetiku nepoužíva vôbec, vždy si dopraje len to najlepšie co je v poriadku len kúpiť jej nejakú sviečku za 10e a vianočný balicek za 10e mi príde teda trápne v tomto prípade 😅 co odporúčate? V priomeranej cenovej hladine a abyy sa mozno aj potešila, je to staršia dáma

autor
5. dec 2021

Alkohol nepije vôbec

sally001
5. dec 2021

Daj jej poukazku do nejakeho obchodu nech si kupi co chce napr fun parfumeria ...

agacela
5. dec 2021

Aká je tvoja normálna cenová hladina ?
Neskúšala si sa opýtať čo by chcela ona ? Čo sa jej hodí, čo si plánuje kúpiť, zaobstarať ? Ona sama vie najlepšie čo potrebuje … už sme dospeli, vieme, že darčeky jezisko nenosí 🙂
Ja by som sa opýtala ak by som mala skvelú svokru 😅na stastie nemusím riešiť kúpu daru keďže nemam dobrú svokru 😄

deti95060810
5. dec 2021

rukavice, šál, knihu, predplatiť časopis.... voňavku napr. NOTINO

petamich
5. dec 2021

tak kup napr. lepsiu sviecku typu woodwick, tie su uzasne a k tomu by som prihodila nejake caje napr. english tea shop v takej kazete alebo kozene rukavice, pripadne nieco spojene s Vianocami - ozdoby z vcelieho vosku, nejaku krasnu gulu na stromcek - ono to nemusi byt nic drahe ani okazale, len nech je to mile a pozorne

dundulica
5. dec 2021

napíšem čo som kúpila ja mamine, je to elegantná staršia dáma 🙂 knihy dve, jedna od Haliny Pawlowskej, druhá nová kniha Lasicu a Satinského, rukavice Desigual, bio kozmetiku, kulmu na vlasy a krájač na cestoviny 🙂 pre svokričku skromnejšie, lebo si dávame iba symbolicky, tiež krájač na cestoviny (toto obe mamky chceli), Unicum (niečo ako naša Becherovka, proste to má rada 🙂, krém, aký používa a vždy ju poteší, vitamíny, veeeľa krížoviek

roja01
5. dec 2021

Ja by som jej urobila mensi balicek napr. Javorovy sirup, bio ovocny caj, kvalitny zeleny caj, alebo adventny caj od Sonnentor, teetre olejcek (vzdy sa hodi), alebo niektory z esencialnych olejov (eukalyptovy, levandulovy, citronovy atp.) a 1 drahsiu horku min 75% cokoladu.

slavkadi
5. dec 2021

A tvoj muž nevie, čo by sa jej hodilo? Predsa len syn. Ja mám tiež skvelú svokru, a tieto Vianoce od nas dostane takýto set čelenku s nákrčníkom a sypane vianočné čaje. Inak veľa inšpirácie na originálne darčeky nájdeš aj na sashe. Tam som už neraz hľadala "niečo" a vždy to prave som našla.

jaja20
5. dec 2021

Zlatý prívesok na retiazku,napr. písmeno alebo krížik...

missviolet
5. dec 2021

ja darujem sojovu sviecku s drevenym knotom, co pri paleni praska ako ohen v kozube, navodi to uzasnu pohodu, zatial mala takato sviecku vzdy velky uspech. minimalisticky dizajn, na veynero Lux seria, biele a cierne prevedenia maju...

zenazaba
5. dec 2021

@slavkadi ahoj,odkial je prosim tento set?

7lenka11
5. dec 2021

Darcekovy poukaz do Notino alebo do divadla? Pokial je narocna, tak by som nevolila nic hmotne.. pripadne mozno nejaku masaz, 2-hodinovy vstup do wellness a pod.

tinatitti
5. dec 2021

Ak ste na FB, tak odporúčam stránku Maĺovany svet. Tam niečo určite vyberiete.

xjakubikovak
5. dec 2021

My sme svokre minule Vianoce kúpili pleťové oleje, 100% čisté za studena lisované, myslím že sa potešila lebo na pleť používa iba oleje 🙂

slavkadi
5. dec 2021

@zenazaba "WeWerka handmade" na facebooku

leskovael
5. dec 2021

Ak ju poznáš a vieš akú kozmetiku používa tak by som volila poukážku do obchodu.. Pripadne parfum ak vieš aky používa.. Alebo ma ešte napadlo ak sa o seba stará, dat jej nejaký poukaz bud na masáž, alebo do nejakej derma kliniky na nejaké ošetrenie pleti ci niečo podobné

zenazaba
5. dec 2021

@slavkadi dakujem 🙂

sanen
5. dec 2021

ak má rada prírodnú kozmetiku, tak odporúčam. Bio prírodná kozmetika.https://havlikovaapoteka.cz/sk/?gclid=EAIaIQobChMIg6Ls5ezN9AIVbPx3Ch0gZgHZEAAYASAAEgJ8P_D_BwE

sanen
5. dec 2021

Posielam znova link 🙂 https://havlikovaapoteka.cz/sk/