Poraďte niečo prosím žienky, pre muža, ktorý všetko má 🙈 Zážitkové, výlety, dovolenky nemá veľmi v láske, takže to určite nie. Bežné darčeky ako oblečenie, parfémy zasa nechcem ja a hlavne má toho plné skrine. Poprosila som ho, že nemáme 5 rokov, nech si niečo vyberie ale úplne sa na to vykašľal, nechce sa mu vyberať nič😅 Čo zvyknete svojim mužičkom kupovať? Dajte tipy prosím 🙏😃
Nič, načo keď ma všetko
@anjelicek26 jeej to je náhodou super 🙏 skúsim nejaké popozerať 🥰 ďakujem, to by mi veru nenapadlo
dobre ho vyfajči (nie, nerobia to všetky a ak aj, tak vôbec nie s radosťou) a kúp si gaťky na mašličku, ktoré si potom môže rozviazať ako darček 😀
@zuzanka.zuzu ja som to chcela napísať a ešte prehltnúť 👍
@minenkak aj to som mala!!! ale radšej som to zmazala lebo tu už nevieš koho s čím pohoršíš, tak reku radšej nech vypľuje 😀
Viem, ze si pisala, ze nie zazitky…ak nemate odskusane, takpoukaz do escape room, ak mate s kym ist 🙂
Alebo ak ho bavi, tak lego podla zaujmov (modely aut, raketoplan, star wars lode)
Ak ma rad logicke ulohy, tak pozri idventure.de na ich clueboxy.
Este mi napadol skydiving, ale to musis vediet ty, ci by siel 🙂
@zuzanka.zuzu
@minenkak
Ďakujem za tipy baby, to by mal vianoce párkrát do roka🤣🤣🤣🤣
@guudy ďakujem peknee, escape máme radi a každý rok si ho kupujeme pre celú rodinu 🙏😊
@zuzanka.zuzu 😂
My si uz par rokov nedavame nic.Kopu kravin dostaneme aj tak od nasich a svokrovcov a zvysku rodiny.Tesime sa s detmi pri rozbalovani darcekov.
Odkial ste? 🙂
@lulu0123 my zasa od každého vždy dostaneme peniažky a preto by som rada aspoň nejaké malé potešenie 🙂
@guudy okolie Košíc 🙂
papuče a ponožky,to čakať nebude
U nás si dospelí kupujú sami a potom sa vytešujú pod stromčekom : jeeej, toto som nečakal 😁
Vyborne escape rooms su napr v Budapesti. Keby ste isli do Ba, tak tiez viem poradit ;)
My to robime tak, ze na par dni ideme do nejakeho mesta a davame aspon 1 escape room denne. Zvysok dna podla preferencii. Nejake pamiatky, muzea. Muzea preferujeme technicke…
@guudy ďakujem krásne, to sú dobré nápady 🙂
Idem si pozrieť tie clueboxy.
Aj ja by som si myslela, ze pokial vam ma kto postrazit deti, hladaj nieco, kde budete moc ist alebo chodit spolu - listky na nejake predstavenie, alebo ako povedali vyssie.
Ja sa pridám, tiež hľadám inšpiráciu na darček pre muža, ktorý nič nepotrebuje, všetko má a ešte má aj narodky pred Vianocami 🙈
Ja sa chcem opýtať,prečo chceš kúpiť manželovi darček na Vianoce
@minenkak lebo to tak máme vo zvyku? 😅 väčšinou si (teda aspoň v našom okolí) ľudia kúpia aspoň nejakú maličkosť na vianoce 🙂 nepripadám si teda kvôli tomu divná😅
@adik64 poznáme 🙈😅 môj ma teraz narodeniny, takže som tiež vyčerpala všetko už na narodky a na Vianoce neostalo
@guudy super, ďakujem 👏🏻😊
Ja nepíšem,že si divná, zaujíma ma prečo
My sme napriklad mali spolocny kucharsky kurz 6 tyzdnovy - raz v tyzdni 4h vecer... zabavili sme sa riadne... ja viem, ze nechces zazitkove, ale toto bolo velmi fajn...