Dobrý deň,poradíte vianočný darček pre sestrocnu,keď všetko už asi ma? Ďakujem.
@vierocka1981 na Tenmu robia krásne náramky dáte foto a oni vám ju dajú na náramok za pár €
@vierocka1981 mikroskop má? Maľovanie na sklo? Personalizovanú knihu?
Mam 6 rocneho.
Toto dostane na vianoce: Lego helicopter. To velmi chce.
Par kniziek.
Elektronicku citacku audioknih, yoto, dostane ho aj jeho par spoluziakov.
Potom Este vestu pre zalesaka/ kutila. Pohare so zvieratkami a podobne vuuzitelne somarinky
Hlavny darcek Bude ale to Yoto
Moja 6rocna dostane Playmobil nemocnicu, ktoru si zelala , knizky Miska veterinarka, nejake oblecko a nieco na tvorenie.
@vierocka1981
ja počúvam maleho celý rok a vidím, co ho baví. Otvorím net, pozriem veci, ktoré by sa mu mohli páčiť- on pozera chvíľu so mnou. A podľa jeho (ne) nadšenia pri pohľade určitých veci, hracie atd viem, čo by si prial. V hračkami samozrejme celý obchod 😁. Nakoniec sa porozprávame a ja na základe toho skonstatujem, co je pre neho naj a je to.
U cudzieho dietata sa opýtam rodiciv.
@vierocka1981 aj nasa uz ma vsetko.je trolinku starsia-8 r.ale v 6tich dostala Baby bornku dievcatko a velmi chcela aj chlapceka,takze dostane toto.obdobie babik pomalicky skonci,tak este nech sa potesi. A este nejake malickosti,ale hlavny dar bude Baby born
@vierocka1981 6rocna vie povedať co by chcela
Ja mam 6rocnu doniesla som katalóg alltoys alebo dracik ma na nete popozerala ukazala co by chcela a z toho sme niečo vybrali co je reálne použiteľné q náučné aj využije rozdeli sme po rodine ze kazdy keden darček kupi ;) takze fungujeme asi od 4r