Vianočný darček pre 6 mesačného chlapčeka

maruska1001
26. okt 2020

Ahojte, prosím vás poraďte nejaký vkusný darček pre krstniatko - chlapceka, ktory bude mať na Vianoce pol roka 🙂 cena okolo 50€

ckatka
26. okt 2020

Ja môžem veľmi odporučiť Tatru. Je to nesmrtelna hračka na dnu aj na von a super vec aj na fotky 😉
U nás ju majú všetky deti v rodine. Bud na prvé narodeniny alebo na prvé vianoce.

maruska1001
autor
26. okt 2020

@ckatka ďakujem za odpoveď 🙂🙂 no zabudla som dopísať že tatru už dostal na krstiny

lopka1313
26. okt 2020

Spytajte sa rodicov. Oni najlepsie vedia, co by sa ich dietatu zislo. Mozno chcu nieco vacsie, a Vasich 50 eur by im k tomu prispelo, cim by ste sa na poriadny darcek zlozili viaceri... a mozno im chybaju peniaze aj na sunar alebo plienky a to by bol pre nich najlepsi darcek. Maly 6 mesacny urcite nebude vnimat, ci dostal nieco on, alebo jeho rodicia, kt sa staraju o vsetky jeho potreby 🙂

Inak ja som sesternicinej polrocnej dcerke k meninam darovala oblecenie, kt som kupila po telefonickom rozhovore (a fotkach) so sesternicou (jej mamou).

ckatka
26. okt 2020

@maruska1001 👍
Tak potom nejaké prvé odrazatko. Nám sa veľmi osvedčil najmenší Puky. Vydrží a nie je to len plastová haraburda...
Pripadne sa porad s rodičmi a možno je niečo čo by potrebovali viac (jedálenská stolička alebo športový kocik....) krpec bude vnímať aj tak akurát svetielka a jeden plysak vo veľkej krabici vyplnenej skartovanym papierom ktorý môže vyhadzovať bude úplná zábava...

dzejsik
26. okt 2020

@maruska1001 náš mal min. Vianoce 6 mesiacov a od všetkých dostal pampersky a Sunar ... malému to bolo jedno a pre nás vystarané zásoby na pár mesiacov ... určite by som sa poradila s rodičmi o darčeku

kikuska1010
26. okt 2020

Pampersky vlhčene utierky
Hračky
Flašku
Detsky praci prašok
Umele mlieko
Oblečenie

buzz5
26. okt 2020

@maruska1001 jedálensu stoličku, detsky riad myslím malý tanier lyžičku alebo fľašku, choditko, ak majú poschodový dom možno zabranu na schody, keď tak na vianoce sa hodia aj sánky len ci bude sneh záleží odkiaľ sú alebo ci chodia do hôr, pripadne poukaz na vianocne fotenie pre celú rodinku

kristina2412
26. okt 2020

@maruska1001 moja dcera dostala psikovu sestričku a mala z nej velku radost. Tiež by sa mu mohol páčiť Lezuci Medvedik.

luciahirko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz