Ahojte žienky.
Podelíte sa prosím o Vaše rodinné Vianočné zvyky? Čo všetko s detičkami robíte? Okrem stromčeka, pečenia, kolied. Rada by som sa inšpirovala. Ďakujem 😊❤️
@anjelicek26 Prekrásne niečo, naozaj čaro Vianoc, to s tými zvieratkami je úžasný nápad. Ďakujem 😊
@kikuskatko my hladame v lese zlate prasiatko. HLadame ho tri dni, najdeme ho 26.12., je vyrobene z drevenej dosky na krajanie, v tvare prasiatka, pomalovane akrylovymi farbami, prevazuje zlata 🙂 kaka sladkosti 😄
@kikuskatko My na Štedrý deň chodíme na cintorín zapáliť kahanec našim starým rodičom na hrob.
@anjelicek26 😃 Ja odpadnem! Najprv napíšeš, že toho robíte fakt málo a potom desaťbodový zoznam!
My toho robime fakt malo, lebo nestihame...
- chodime ale kupovat kapra na vylovny rybnik, to je pre deti vzdy obrovsky zazitok
- chodime pilit stromcek - ale do lesnej skolky, auto jak prasa, deti jak prasa, ale lesna skolka patri nasej babke, tak proste to ma taky efekt, ze je to skutocne - nas strom.
- chodime krmit zvieratka do zoo den pred stedrym dnom (povolene je krmit surovou zeleninou, su tam tabulky koho ano koho nie)
- chodime do lesa nakrmit zvieratka do krmelca na stedry den rano (chlieb, zelenina, pozbierane gastany)
- vianocnemu upratovaniu sa tiez nevyhnu...
- peceniu sa tiez nevyhnu, ale minimum
- spievaniu kolied sa tiez nevyhnu
- navsteve kostola sa tiez nevyhnu, hlavne detska omsa je uzasna
- baleniu darcekov sa tiez nevyhnu (u nas vieme, ze darceky su od rodicov, takze pomahaju mne balit darceky ockovi napriklad a vyrabaju darceky pre nas)
- stromcek zdobia uz par rokov sami aj za cenu, ze nie je dokonaly
Neviem taka klasika, pod tanier peniazky, pod stol sekeru (aby neboli hadky), klasika med, oblatky, jablcko, orechy, co ja viem... ideme na to oddychovo, pokojne, co sa najviac snazime dodrzat - nehadat sa, pocuvat toho druheho, spravit si kludny den len pre rodinu...