Maminky, poradte co pre maleho(momentalne ukonceny 3m) pod stromcek. veci ako choditko, stolicku, hrazdicku, kolotoc nad postielku, hrkalky od vymyslu sveta mame. babky chcu od nas zoznam veci pre maleho, ale vobec ma nenapada, ze co 🙄 chcem skor take hracky na vyvoj, ale neviem co sa oplati, pls poradte co budete kupovat vy 😉
@tatehotna ano, staršia sa narodila v októbri a taktiež od svokry som dostala peniaze na plienky, mama nejaké tie body lebo veď babo rastie a peniaze tiež bud na plienky alebo vlhčené obrúsky, pripadne UM ak nekojis! Teraz bude mať nás malý pol roka na Vianoce a kúpila som tie vkladacky, kužeľ a zvukovú knižku, nejaké to oblečko 🤷♀️
My sme len plienky a peniazky, ktore odkladame malej. Neni nic co by sme momentalne nejako vysostne potrebovali, preto nebudem silou mocou nieco vymyslat 🙂
Plienky.
Ahoj, ja som aj za pár kniziek, ak nepoznáš, tak kukni babyknihy.sk maju tam rozdelenie podľa mesiacov, ci uz hračky a hlavne knihy. Mne to veľmi pomohlo 🙂
Malý tak do roka hlavne knižky, zvukové, hmatové, ako hračka mu fakt stačila plastova flaša čo pred sebou gulal, inak sme mali kocky od k kids. Tie su dost velke pestre a hlavne nerobia hluk.. najprv iba bural potom staval.. naposledy zistil, že su na nich nakreslené auta, ktore treba pospájat, ma 2 a pol a stale sa s tým hra odkedy sa naučil sedieť
Nejaku podlozku na hru na zemi. Niektori maju radi take velke penove puzzle alebo deku, kobercek. Ked sa dieta nauci pretacat, tak sa presuniete na zem 🙂 A uchopovu lopticku, bud situ alebo taka dierkava lahkucka plastova byva.
@tatehotna su lahke, su na nich cisla okienka, daju sa oprat v rukach, našla som ti video.. maly momentalne " sklada auta"
https://www.youtube.com/watch?v=5HrsLsJyyPAJa svojej ipad