ahojte maminky už sa pomaly blížia vianoce poradte co 5 ročnemu chlapcovi ? vopred dik za tipy.
no ved sme písali ale to chce same autá a to ich už mame celu izbu
Po minulorocnych skusenostiach uz zasadne nekupujem nieco, co mi sam nepovie, ze chce..Minuly rok mal takmer 5 rokov, ja som mu kupila kolieskove korcule, lego atd, on asi mesiac pred Vianocami zacal hovorit, ze chce taku drahu, kde auta jazdia v takom kruhu dole hlavou, bola som to kupit na poslednu chvilu 23.12. a nakoniec ho nic ine pod stromom nezaujimalo, len ta draha 🙈 Ostatne veci si ani nevsimol..Takze moj nazor - ak chce auta, kup mu auta 🙂
Tiez si myslim, ze ked chce auta, tak mu ich kupte🙂 ja tiez si pytam len knihy na vianoce, aj ked ich mam plnu izbu😄
Ahoj, a veria vaše detičkyze darčeky nosí Ježiško? Ja im už tento rok. Poviem pravdu, Syn 8 rokov. Dcérka 5rokov a. Najmenšia to ešte nevníma no ale chcem im. Povedať ze Boh nám dáva peniaze aby sme my rodičia im tie darčeky kupili
@andie70 ides na to dobre. Si rodic, ty to dieta vedies, ukazujes mu svet. Jedno auto kup. Ja som zhodou okolnosti narazila na take cele srobovacie,. Da sa z neho zosrobovat aj kopu inych veci, a fantazii sa medze nekladu.
@marca12 Moja 5 rocna sa ma pytala, ze ako jezisko moze nosit darceky, ked zomrel. Neklamem. A nie je to o brati iluzii, je to o tom, ako to ty podas. Ved ako dospela, si nestastna z Vianoc?
@stanislavicenka prave o tom pisem,ak maju deti taketo uvahy ako aj tvoja,tak ich netreba silou mocou klamat. Ale su decka,ktore sa nadtym nezamyslaju a im nie je vhodne splechnut pravdu.
@andie70 napisat list Jeziskovi a hned budes mat na vyber 🙂