Vianočné darčeky pre 5 ročného chlapca

andie70
16. okt 2020

ahojte maminky už sa pomaly blížia vianoce poradte co 5 ročnemu chlapcovi ? vopred dik za tipy.

ayanamirei
16. okt 2020

@andie70 napisat list Jeziskovi a hned budes mat na vyber 🙂

andie70
autor
16. okt 2020

no ved sme písali ale to chce same autá a to ich už mame celu izbu

ciusinka
16. okt 2020

Po minulorocnych skusenostiach uz zasadne nekupujem nieco, co mi sam nepovie, ze chce..Minuly rok mal takmer 5 rokov, ja som mu kupila kolieskove korcule, lego atd, on asi mesiac pred Vianocami zacal hovorit, ze chce taku drahu, kde auta jazdia v takom kruhu dole hlavou, bola som to kupit na poslednu chvilu 23.12. a nakoniec ho nic ine pod stromom nezaujimalo, len ta draha 🙈 Ostatne veci si ani nevsimol..Takze moj nazor - ak chce auta, kup mu auta 🙂

ayanamirei
16. okt 2020

@andie70 tak chce auta - su to VIANOCE a darceky pre neho ... ja kupujem len to co je na zozname - aj rodine som zakazala kupovat nieco ine, lebo ako pise @ciusinka - chce to , co si napisal.

nevludna
16. okt 2020

Tiez si myslim, ze ked chce auta, tak mu ich kupte🙂 ja tiez si pytam len knihy na vianoce, aj ked ich mam plnu izbu😄

andie70
autor
16. okt 2020

@ciusinka aka dráha nemáš link ?

limetka69
16. okt 2020

@andie70 a ked sa ta opyta ci je jezisko nechapavy? co mu povies? ja som tiez pokupila to, co si prial, lebo by som nevedela odpovedat, ze preco mu nesplnil zelania, ditatom je len raz, ak nebude verit na jeziska, potom pridu na rad aj prakticke dary 🙂

silvia2307
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauriema
23. okt 2020

Ahoj, a veria vaše detičkyze darčeky nosí Ježiško? Ja im už tento rok. Poviem pravdu, Syn 8 rokov. Dcérka 5rokov a. Najmenšia to ešte nevníma no ale chcem im. Povedať ze Boh nám dáva peniaze aby sme my rodičia im tie darčeky kupili

stanislavicenka
23. okt 2020

@andie70 ides na to dobre. Si rodic, ty to dieta vedies, ukazujes mu svet. Jedno auto kup. Ja som zhodou okolnosti narazila na take cele srobovacie,. Da sa z neho zosrobovat aj kopu inych veci, a fantazii sa medze nekladu.

marca12
7. dec 2020

@lauriema je dobre deti pomaly pripravit,ked sa zacnu pytat,ale 5 rocnej este neber iluzie. Ak sa 8 rocny pyta,mozes mu povedat,ze aj my dospely si davame darceky a ak chce,moze aj on obdarovat niekoho. Ale 5 rocna,pokial nepochybuje a veri este,tak by som ju v tom nechala

stanislavicenka
8. dec 2020

@marca12 Moja 5 rocna sa ma pytala, ze ako jezisko moze nosit darceky, ked zomrel. Neklamem. A nie je to o brati iluzii, je to o tom, ako to ty podas. Ved ako dospela, si nestastna z Vianoc?

marca12
8. dec 2020

@stanislavicenka prave o tom pisem,ak maju deti taketo uvahy ako aj tvoja,tak ich netreba silou mocou klamat. Ale su decka,ktore sa nadtym nezamyslaju a im nie je vhodne splechnut pravdu.