Vianočné darčeky pre 2-ročnú dcérku

nika300916
31. okt 2024

Ahojte. Už sa pomaly ale isto blížia vianoce a ja už rozmýšľam nad vianočnými darčekmi. Mám 2 ročnú dcéru a zatiaľ neviem čo by som jej kúpila čo by ju bavilo a zabavilo. Máte nejaké typy na dobré osvedčené hračky, s ktorými sa vaše detičky dosť vyhrali ? Ďakujem za každý tip.

btus
31. okt 2024

My sme 2-ročnej dcére kúpili na narodeniny bábiku Baby Born. No a potom asi až do 6 rokov sa skoro všetky darčeky ( samozrejme kupovalo sa aj iné, napr. oblečenie) točilo okolo tejto bábiky - také oblečenie, taká postieľka, taký kočík, taká taštička.....je k tomu veľa dolnkov a stačilo niečo kúpiť pre bábiku a dcéra bola rada. Ja som jej ešte šila aj látkové plienky 🙂 Alebo skús knihu puzzle. No a samozrejme Lego Duplo.

nika300916
autor
31. okt 2024

@btus ďakujem za radu skúsim

angeli121212
31. okt 2024

@nika300916 v tomto veku už aj kuchynku

thirstymonk
31. okt 2024

Hlavne nekupuj veľa. Prvý rok sme chlapcu kupili 15 hračiek. Otvoril tri darčeky a potom ho to prestalo baviť a šiel pozerať krtka.

really8
31. okt 2024

@nika300916 kazde dieta bavi nieco ine. U nas je teraz strasna radost z nalepiek. Hocijakych. Takze dostane autodrahu a nalepky. Od babiciek albi pero s knizkou a vlozku do autosedacky proti poteniu.

nina004
31. okt 2024

@btus Lego Duplo, kuchynka, detská pokladňa, tvorivé veci( fúkacie fixy, nálepky, tetovacky, farby a štetce, pečiatky...), kočík, bábika, žinienka, nejaká dráha na chodenie

natall113
31. okt 2024

Kuchynka, Albi pero, prstove farby, zvukové knihy, ak má kuchynku tak nejaké príslušenstvo do nej

btus
31. okt 2024

@nina004 mne darčeky netreba, ja už mám veľkú slečnu, písala asi asi autorke 🙂 Naša Baby born, duplo, kočár sú už na padláši a kuchynka dávno predaná. 🙂. Ale ďakujem. 🙂

lalala94
31. okt 2024

Ja idem 2-ročnej kúpiť magnetickú stavebnicu a knihy.

tamitamitami
31. okt 2024

Kuchynka, Albi pero

cyberk
31. okt 2024

Nasej kupujeme lekarsky kufrik (rada sa hra na doktorku), barbie domcek a nejake knizky 🙂

nina004
31. okt 2024

@btus Jasné, chcela som autorke. Som sa pomýlila 🙈

nika300916
autor
31. okt 2024

@cyberk zubarsky set aj lekársky už ma zakúpený 🙃

nika300916
autor
31. okt 2024

@thirstymonk nechcem veľa ale také čo sa zahrá staré má už opozerane už ju nebavia tie odložím do krabíc bude sa hrat s novymi a potom to obmenim. Mala keď mala rok dostala toho dosť od rodiny a podobne ale hrala sa úplne so všetkým a doteraz sa hrá so všetkým. Čiže viem ,že ona sa vyhra naozaj s každou hračkou. Ale nakupujeme s rozumom nie blbosti.

lenkakravcova
31. okt 2024

@nika300916 lego Duplo, hojdací koník alebo kuchynka

blaazi
31. okt 2024

@nika300916 babika so zmurkacimi ockami a dudlikom u nas vedie na maximum, teraz tuzi po kociku

cimage
31. okt 2024

Babiku, kocik, kuchynka, prislusenstvo, lego (nekupujeme duplo, ale klasicke), drevene kocky, zvieratka, veci na kreslenie/tvorenie. Toto su u nas top veci pre malu 2,5r.

karmen118
31. okt 2024

U nás sa osvedčila tiež bábika baby born a doplnky k nej - dcéra ale rovno chcela hneď tú väčšiu - baby born sestričku a k tomu dostala ešte pár oblečení na prezliekanie, v tom veku sa rada hrala s lego duplo, albi knižky, kuchynka, sada na hranie s plastelínou playdoh a rada čarbala takže ju potešil pod stromčekom aj blok papierov a veľká sadu fixiek, také čo sa dajú vyprať ak sa dieťa nimi počmára. Rada sa hrala aj s lekárskym kufríkom, hojdací koník bol tiež top...kočík pre bábiku mala tiež, ale lepšie je keď si dieťa vyberie - prvý kočík jej vybrali starkí a nechcela sa s ním hrať lebo sa jej nepáčil, tak neskôr si vybrala iný. A naša má rada aj plyšáky, ale tie s mierou, čiže vždy robíme tak, aby ich mala len pár, rada s nimi spí. A u nás od malička sú top aj knižky, takže na Mikuláša ani pod stromčekom nesmú chýbať + primerane veku nejaké náučné hračky.

cookie29
31. okt 2024

co sa typov hraciek tyka, preferujem udrzatelne hracky, drevene, vzdelavacia a vyhybam sa vacsine hraciek z plastov, elektronickych, ktore blikaju, svietia, pustaju zvuky.

Co sa tyka konkretnych tipov, neporadim Ti moc, lebo kazde dieta je ine. Moze byt odrazadlo, babika, puzzle, magneticke stavebnice, knizka...

petronellla87
31. okt 2024

@nika300916 u nás momentálne frcia nálepky. Sú všade 😅 a začína ju baviť hrať sa s kuchynkou a s takou hrackarskou pokladňou. Tak dostane nálepky, príslušenstvo do kuchynky (vybrali sme čajový set),nejaké knihy so zvieratami a takú drevenú autodrahu.

simona20201309
31. okt 2024

@nika300916 skus niekedy sadnúť k dcére keď sa hrá a vsimaj si co rada robí. My z MK to nemáme ako vedieť, čo ma tvoja dcéra rada ale ty to môžeš skúsiť zistiť....
Vsimaj si keď idete niekam na návštevu s čím sa rada zahrá? V detských kútikoch...
Ak má rada puzzle obzerala by som sa po nejakom puzzle. Nemusí to byť len klasické ako ho poznáme ale nejaké kocky, skladačky na štýl puzzle.
Ak sa rada hra vo vode, má rada vodu, tak nejaké hračky do vane, alebo to detske umývadlo kde tečie naozaj voda a môže umývať riady
Ak nemáte kuchynku tak určite kuchynku! U nás to bol na 2r top darček využívaný denno denne do dnešného dňa.
Ak sa rada gra s bábikami tak doplnky pre babiku, kočík....
Svoje dieťa si predsa musíš poznať ty sama

nika300916
autor
31. okt 2024

@simona20201309 dkaujem pýtala som iba rady nie psychologické otázky

nika300916
autor
31. okt 2024

@petronellla87 áno viackrát tu kuchynka zaznela aj ta pokladna je fajn určite zakúpim🙂

simona20201309
31. okt 2024

@nika300916 ako sory ale ak v mojom príspevku nevidíš ani jednu radu tak potom sa už ani nečudujem že nevieš čo kúpiť svojej dcere

nika300916
autor
31. okt 2024

@simona20201309 prosím vás vy sa už radšej nevyjadrujte tu k nicomu. Neviem o čo vám ide každá mamička tu normálne odpísala len vy máte potrebu byť niečo extra. Tieto výstupy si nechajte na niekoho ineho ďakujem za poruzumenie. Spýtať sa ešte môže každý slobodne . Pokiaľ nechápete oco minisli ani nekomentuje na tieto vaše výstupy nieje zvedavý nikto. Ak máte potrebu to ďalej rozvíjať tak na vaše psychologické úvahy sú iné skupinky. Ďakujem.

simona20201309
31. okt 2024

@nika300916 🤦‍♀️

petronellla87
1. nov 2024

@nika300916 ešte ma napadlo, že dobrý tip na darček co síce nie je hračka ale budeme pýtať od dedovcov namiesto hlúposti na narodeniny- permanentku k nám do detského centra kde sú šmykľavky, trampolíny, hračky atď. Ja tam raz za čas moju vypustim na hodinu a vypijem si v kľude kávu 😅

nika300916
autor
1. nov 2024

@petronellla87 vďaka za super tip. To by ma ani nenapadlo 🙂

nika300916
autor
1. nov 2024

Ďakujem všetkým za super rady. Určite si z toho vyberiem🙂🙂