Ahojte 😉
Viete mi poradiť alebo dať nejaký super nápad na darček pre 19.rocneho chalana 13.rocne dievča pod stromček ??
Už mi nejak došli nápady ... Vôbec sa neviem pohnúť , ako také ako drogéria , kozmetika a podobne to je jasné
Su to neter a synovec? Treba sa opytat .... nema zmysel skusat, pubertiak bude krutit ocami. Ja som podobne starej neteri a synovcovi dala kozmetiku a neteri knihu Agnes a zakazana hora (trafila som sa!) A synovcovi ponozky fusakle a sam si vybral proteinovy prasok pre sportovcov/bodybuilderov Koliba WPC protein je vyrobeny na SK.
13 rocnej nejaké šminky, špirálu, paletu tieňov. A chlapcovi nejakú vstupenku na futbal, koncert, do kina, predplatné netflixu a pod.
Ak by si sa ich spytala, zrejme ti povedia, napriklad ze darcekovu poukazku do toho a toho obchodu. Je mi to obcas aj luto, ale mam synovcov 25, 23 a dceru 13 a je to vacsinou tak, ze absolutne nechcu prekvapenia. Mladsi synovec ma vacsinou presne vybrane oblecko alebo knihu a pod. co chce. A dcera tiez nam tento rok povedala, ze chce poukazku do konkretneho obchodu s vecami alebo do DM. Potom sme to urobili tak, ze som ju posadila k PC, nech mi podava veci v tom eshope do kosika, aby ich pod stromcekom mohla mat - nielen poukazku.
Neviem sa zriect ani malickeho prekvapenia, ja rada kupujem darceky 🙂 Teraz som jej kupila take sady na kreslenie, uhliky, pastely - kreslenie je jej najvacsie hoby. Najviac ju takto potesili obrovske alkoholove fixky, asi 260 odtienov.
Najstarsi synovec je taky, ze toho potesi bars jake prekvapco - on rad vari, tak vacsinou nieco s tym suvisiace mu davam - taku sadu mu urobim, ze nejake nadobky aj potraviny, aby mohol hned skusat. Pr. co som mu v priebehu rokov kupila:
- rucny zmrzlinovac - doteraz kazde leto vyraba sorbety
- sirupy a dzusy, pohare a dban a slamky a urobila som mu vo worde knizku o roznych virgin drinkoch
- sadu azijskych potravin a wok
- tento rok silikonove formy na zele cukriky a brumikov a k tomu knihu receptov na zdrave sladkosti a este ked kniha pride a zistim z coho sa robia cukriky - to mu kupim
A taka smiesnost na koniec, on ma celkovo Aziu rad, tak raz som mu kupila aj tibetsku misku - najprv si myslel, ze to je maziar na korenie, kedze mu vacsinou davam dary suvisiace s varenim 🙂 Ale potesil sa, on je naozaj na obdarovanie velmi vhodny tvor.
...podla ich zalub predsa a preferencii.