Vianočné darčeky - mama, otec a 19 ročná sestra

siska012
2. nov 2016

prajem pekný večer , mám takú dilemu :D :D poradili by ste mi čo kúpiť na vianoce - mame, tatovi a 19 ročnej sestre ? som absolútne bez nápadov

janmiska
2. nov 2016

Tazko poradit ked nevieme ake maju zaujmy. Ja som mame kupila vysoku bielu vazu,o ktorej rozprava uz takmer rok,ale nejak si nevie vybrat, tatovi zatial neviem, tvari sa ako rybar,tak hadam nieco z tejto oblasti. Pre segru mam zatial dve knihy a urcite este pozriem nejake vstupenky na koncert + pre vsetkych dokupim malickosti pre potesenie

moni244
2. nov 2016

to sa takto paušálne nedá, čo poteší jedného, nepoteší druhého, keď nevieš, tak klasiku, kozmetika, oblečenie, káva, čaj

missdiva
2. nov 2016

@siska012 Zalezi ake ma tvoja rodina zaujmy. Ja by som kupila rodicom dovolenku alebo wellness vikend. A sestre podla toho co ju bavi - parfem (ak vies aky ma rada) / gift card do nejakeho obchodu alebo tiez nieco zazitkove 🙂 .

tyelde
2. nov 2016

Rodičom zvyknem predplatné casopisov a segre mozno darcekovy poukaz na oblecko/kozmetiku/nejaky zazitok

maminkajanka84
2. nov 2016

Myslim,ze kazdy mame pred Vianocami dilemu,pretoze chce me potesit najblizsich 😉
Zalezi ako si vsimame,co nasi najblizssi potrebuju a po com tuzia,mozu to byt len nejake malickosti 😉 Napriklad sestru isto potesi kozmetika,alebo nieco pekne na seba 😉
A rodicom....mozno pobyt,alebo nejaky relaxacny pobyt 😉

siska012
autor
2. nov 2016

tak segra je ako ja - závisláčky na psoch :D :D doma máme dvoch a každá by sme chceli ešte jedno plemeno , aj by som jej psa kúpila ale tato už nechce ... a rodičia ? môj tato má rad prírodu a mama rada pletie z papiera :D tak naozaj neviem

janmiska
2. nov 2016

Pre segru by som dala vyrobit kozeny obojok pre psa a pre nu rovnaky naramok, otcovi walkingove palice a mamine trebars nejaku stolovu lampu,aby lepsie na pletenie videla

siska012
autor
2. nov 2016

@janmiska Ďakujem za typ no je v každom háčik :D tato na túry chodí v pohodičke bez palíc a myslím že by ich ani nenosil, mama lampu má asi 3 mesiace starú a s tím obojkom neviem , to mi príde také divné navyše naša nosí obojok s riadne uchytenou známkou kde je laserom všetko keby sa stratila , takže to nebudeme meniť 😉

siska012
autor
2. nov 2016

@janmiska pre to je to pre mňa ja ťažké vymyslieť darčeky :D :D vo skoro všetkom bude háčik ( dúfam že nájdem niečo pravé ) :D

lintu
2. nov 2016

odbúraj háčiky a potom si pýtaj rady 😝 každopádne môžeš byť rada za takú rodinu, akú máš... sú i ľudia, ktorí nemajú absolútne žiadne záľuby.... čo už len takým vymyslieť pod stromček? poobzeraj eshopy, sú ešte plné kadečoho, čo ti poprípade ich majitelia vedia do vianoc vyrobiť... alebo sama niečo vyrob... neviem koľko máš rokov, ale taká koláž z fotiek by mohla potešiť.... pre ocina by mohol byť zaujímavý napríklad náramok z paracordu alebo iná blbôstka, ktorá by mu mohla pomôcť pri turistikovaní...

janka54321
2. nov 2016

Ked ma tak rada psov a teda dvoch mate...tak by som skusila asi dat spravit fotoplatno, kde bude ona spolu s vasimi psikmi...

janmiska
2. nov 2016

@siska012 :D tak potom drzim prsty pri hladani. Ja sa snazim po cely rok pocuvat co by si chceli kupit,alebo im to chyba a ak nezabudnem 🙂, mam vianoce bez starosti

wicka5
2. nov 2016

ja som prave dnes objednala svokrovcom fotodeku - deku na ktorej bude vytlacena kolaz z fotiek, ktore zobrazuju ich spolocne chvile s vnucatami. dufam, ze ich to potesi - po 15 rokoch je uz tazke nieco nove vymysliet 🙂

siska012
autor
3. nov 2016

je vymyslieť ťažko ked človek všetko má :D... škoda že ten tato neustúpi aby sme mali dalších psov :/

stastnablcha
3. nov 2016

ked ste na psov, tak co takto nejaky vyvik pre segru a psa? s parfemom nikdy nic nepokazis, aj kozmetika je fasa... a tatovi - ono sa to tazko vybera , ja s tym mam tiez stale problem. teraz sme mu kupili citacku a celkom si pochvaloval. alebo novy sportovy rupsak..termosku..a nikdy nic nepokazis kniholu 🙂

siska012
autor
3. nov 2016

@stastnablcha pes je vycvičený pretože sestra študovala kynologiu , ten ruksak by bol celkom dobrý nápad 🙂 Ďakujem

marse
3. nov 2016

Pre rodičov po knihe a dávam im robiť foto na plátne veľký rozmer ich svadobnej fotky. A sestra si vybrala parfem .

sonicka223
11. nov 2016

Ahojte, ak sa pozriete do môjho bazošu, tak tam mám nejaké ponožky od slovenského výrobcu, funguje už druhý rok, ponožky sú priamo od neho a ceny tam mám tiež od neho, väčšinou sa u nás rozchytajú po známych a rodine, ale tento rok nám pár kusov ostalo...ak sa vám zapáčia, pošlem...môžem odporučiť, za tie 2 roky som nevyhodila ani jedny ponožky, že by sa spravila nejaká diera(a to chodíme všetci bosí🙂), len na 1 pustil švík (1 zo 100 párov čo sme mali)...

nuska
11. nov 2016

Ahoj, ja odporúčam Aloe Vera gel pre mamu a otca, každému jednu fľašu. Ak mi napíšeš, či majú nejaké zdravotné problémy, tak ti odporučím aj presne akú. Ja kupujem na 100% moje mame na kĺby aloe. Sestre parfém, kozmetiku, ťažko záleží od dievčaťa. Aj z tohto sortimentu mám. Parfémy od svetových celebrít, veľmi kvalitné, voňajú dlho. Teraz vo Vianočných balíčkov. Odskúšanú mám aj špirálu, BB krém alebo nejaké očné tiene, linky. Prípadne niečo na zdravú stravu, ak sa venuje športu alebo naopak ak ma problémy s váhou. Super typ je profesionálny prístroj na domáce čistenie pleti. Ak by si mala záujem o čokoľvek, alebo len radu, napíš 🙂

mamutka
11. nov 2016

@siska012 keď ma otec rad turistiku, má už malý varič? My s tým ideme do lesa, v zime, ohrejeme si polievku, už aj párky a volske oko boli, strašná sranda. Ale tak my máme malé dieťa, to hlavne koli jeho zábave. Tvoj takto by mohol pozvať maminu na delikatnu polievku z konzervy do lesika 🙂 segre môžeš dať aj namaľovať psa, také portréty dnes robí kde kto.

221girl
11. nov 2016

Tak ma napadlo ja dostávam ročné predplatné časopisov typu Emma, Eva sestra by sa nepotešila dákemu časopisu o psoch/zvieratách? Nevyznám sa v tých časopisoch ale určite niečo existuje.

crativeart
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januarova2016
12. nov 2016

Bože aj ja by som chcela takú deku s rodinou...asi nechám nenápadne odkaz na ploche pre manžela🙂