Ahojte po akom čase ste začali tráviť Vianoce s partnerom?
Keď sme čakali bábo 🙂
My sme to mali tak, ze ja som isla k rodicom, on bol na Štedrý deň s mamou a na 1.sviatok vianočný chodil za mnou. Odkedy máme dieťa, trávime aj Štedrý deň spolu. My sme v podstate od začiatku bývali spolu.
My tiez ked sme cakali babo😉
az ked sme sa zobrali. ale boli sme uz vo veku, ked som si povedala, ze dalsie vianoce by sme uz stravili spolu.
Keď som sa zaňho vydala.
Ked sme boli manzelia.
Az po svadbe.
Hned ako sme spolu byvali , davno pred svadbou
My hned 1. Vianoce, boli sme vtedy spolu pol roka, 25. sme sli kazdy k svojim rodicom
Vianoce planujem travit mimo domu az ked budem mat deti.
Až keď budeme mať dieťa.
Ale vianoce tak či tak strávime spolu len nie doma.
Keď sme si kupili spolocne byvanie.
My tiež hneď keď sme spolu začali bývať.
Keď sme sa vzali a začali spolu bývať....
My sme strávili 1-2 Vianoce spolu ešte pred svadbou a spoločným bývaním a spätne to ľutujem…
Keď sme neboli vzatí, tak sme každý mali večeru s rodičmi doma + chvíľka pri stromčeku a potom večer prišiel za mnou 🙂 Zvyšné už spolu ako manželia ❤
odkedy spolu byvame, pred tym sme kazdy sli k svojim rodicom a potom prisiel na navstevu on k nasim a ja k nim a odtial spolu domov
a ked sme zacali spolu byvat sme sami alebo u svokry a k nasim 26.
Keby mám tráviť čas s partnerom, keď sme neboli vzatí, bolo by to od 18. A to som sa po 5 rokoch rozišla, potom ešte jeden kratky vzťah a teraz mám konečne vzťah po ktorom som túžila. Vianoce ale trávim s rodičmi a budem až dovtedy, kým nebudem vydatá a mať vlastnú rodinu 🙂 myslím si, že naozaj to, že je chlap už manžel, je už naozaj také, že sa patrí byť spolu.
Ked sme zacali spolu byvat. (Manzelom.)
Keď sme sa vzali, ale boli sme s muzovymi rodicmi
Keď sme spolu začali bývať, no chodili sme k mojim rodičom a 25.12 k jeho.
Aj tento rok ideme k mojim rodičom zajtra ale už v trojici ☺️
Keď sme spolu len chodili tak každý sám doma zo svojou rodinou. Keď sme začali spolu bývať ale boli sme len partneri tak sme chodili raz na Vianoce k mojim a druhý k jeho a keď sme sa zobrali a mali dieťa tak už doma všetci traja
Keď sme sa zobrali.
Keď sme začali spolu bývať čo bolo asi po pol roku
Hneď ako sme začali spolu bývať, vlastne na naše prvé spoločné Vianoce ma požiadal o roku, na druhé sme už boli manželia
Sme spolu 4 roky ( 3 spolu bývame) ale 24,25,26 sme každý u svojej rodiny, naši rodičia by to neprežili keby ja idem k priateľovi domov a naopak on k nám. Vlastne mi to aj vyhovuje venujem sa rodicom starkej bratovi beháme po návštevách..
S prvym priatelom vobec, s druhym hned prve vianoce a s tretim (uz manzelom) tiez okamzite prve vianoce spolu - zial pracovne 😁 Podla mna, pokial beriem vztah vazne, chcem byt na Vianoce s partnerom a potom navstivit rodinu.
Ked sme spolu zacali byvat.