Žienky, zaujíma ma váš názor, poprípade skúsenosti. Mám cez 40 rokov a necelý rok mám vzťah s rozvedeným mužom. Ja som tiež rozvedená, žijem sama s deťmi. Nežijeme spolu,ale sme spolu takmer denne, prespáva u nás,aj ja unho. Na Vianoce však chce byť s rodičmi, ktorých nepoznám,ani oni o mne vlastne nevedia. Nikdy s rodičmi na Vianoce nebol, vždy ich trávil s ex manželkou a dieťaťom, čiže nemá taký zvyk. Chce byť s nimi preto,že oni si myslia,že on je sám a on ich v tom chce, zrejme, utvrdiť... pýtala som sa ho nato, nikdy neodpovie. Ja viem,že nie sme spolu ešte dlho,ale ja už túžim po normálnom vzťahu so všetkým, veď už nemám 20. Takéto chodenie, ako v 17 tke , ma už nebaví. Moje priateľky majú aj oveľa kratšie vzťahy a plánujú spoločnú budúcnosť a pod. My nič. Vraj si mám užívať prítomnosť a čas ukáže. Čo si o Tom myslíte?
Ahoj, my sme spolu veľmi krátko ale Vianoce budeme tráviť spolu, tiež sme obaja rozvedení ja budem mať 40 a on má 45 nie sme spolu denne ale samo to tak nejako prišlo..... tiež som názoru, že by ste si mali ujasniť čo presne kto chce....
Myslím ze z jeho strany je to ok, ze chce byt na vianoce s rodicmi. Nie ste spolu az tak dlho, aby bolo samozrejmostou travit ich s tebou. Z jeho strany zrejme na to este nedozrel a urcite by som mu to nevycitala. Ktovie, mozno tieto sviatky oznami rodicom vztah s tebou. Rozvedeny a raz sklamany chlap je opatrny. Vsetko pride kedy ma.
Myslím si, že ho asi rozvod zasiahol a chce byť radšej opatrný. Netlač na pílu, uži si Vianoce s deťmi.
Ste spolu kratko. A mas pravdu,nemas 20 rokov,tak naco riesis? Taka banalita. Chce byt s rodicmi,co je na tom zle? Ja aj chapem tych chlapov. Hned vsetky chcete vztah,rodinu,zavazky,hned sa uhniezdujete. Ved uz nemate 20. Ste dospeli ludia,nie deti.
Možno mu bude ľúto, že nie je s vlastnými deťmi, ale s
" cudzími". Môjho frajera som svojej rodine aj môjmu dieťaťu predstavila až po 2 rokoch. Nič sme nezmeškali. Načo si hneď muža pchať do baráku.
Ako zrelá žena 40+ by si mala byť viac Sebecka a mala by si si vážiť svoje súkromie a svoj samostatný život a nekomplikovat si ho zase zbytočne nejakým chlapom. Načo??? Nechápem to....proste si užívaj čas s deťmi,čas sama so sebou a nerieš chlapa. Veď ak potrebuješ spoločníka ok, občas káva,víno,sex áno súhlasím,no určite by som sa na tvojom mieste viac nemotala, obzvlášť,keď on sa zjavne motať nechce a narozdiel od teba to vidí múdro realisticky. Ja mám tiež 40+ a tiež som mala.vztahy vážne aj menej vážne,no nikdy ma nenapadlo ťahať si do súkromia cudzieho človeka na Vianoce a uz vôbec by som nechcela o chlapa zakopavat dennodenne v mojej intímnej zóne. Veľmi sa ti čudujem.
@elizabet173 pretože žena po 40+ by mala byť už niekde inde a nie s ružovými okuliarmi na nose. Nepísala by som to 20 ani 30 ročnej dievčine lebo tie ešte potrebujú schytat nejaké životné "popáleniny" a poučiť sa,ale zena po 40 by mala byť už poučena dosť.
No vidim baby chlapi ze do vzťahu po všetkých tých sklamaniach je to tazske niekoho k sebe pustiť .....Ja som abstinent zvierata deti mam rad 15r som cakal na zenu ktoru mi osud nedoprial no lasku k nej neslo 15r vymenit ....Boj o tuto zenu sprevadzalo peklo depky a bolest ....Hadam cas vylieci tieto fatalne rany na psychike a znovu zacne citit lasku ...Ma niekto skusenost?
@elizabet173 Spravne ....Ja rovnako len vaznu znamost ...Nildy som ine ani neriesil
Podla mna rok je dost dlha doba. Nie je nic naivne ani zle ze chces travit vianoce spolu. Spi u teba tvoje deti ho poznaju on je uplne ako doma u vas a jeho rodicia ani nevedia ze si . Je to velku nepomer. Ty si otvorena pre vztah a jeho rast on nie.Takyto vztah ako si predstavuje on by mi vyhovoval po 60+ ked su deti dospele a ja sama. V 40+ si moc mlada na takyto holubnik.Tiez by som na tvojom mieste chcela viac. V zivote si vzdy chod za tym co chces. Len tak to dostaneś. Nejaky chlap mà traumu z rozvodu a problem zaviazat sa? Vyhovorky. Chlap aj ked sa popali ked sa zalubi prekonava sa. ( ten prvy rok dva by mal byt uzasny) Proste k žene ktoru miluje sa chova najlepsie ako vie. Nech bola jeho minulost akakolvek rodicom by povedal ze bude s priatelkou a cez sviatky by dosli spolu na navstevu k rodicom klasika. S tebou bude kludne takto rok dva kym Ta to bude bavit.. s inou bude na vianoce aj po 4m znamosti ked bude zalubeny.
Myslím si o tom to ze od vzťahu neočakávatee to isté.... Ty tuzis po vzťahu vážnejsom, on po voľnom...
@elizabet173 nebolo mi nijako ublížené....ja mužov vnímam ako sexuálne hračky a vyplnenie voľného času,do vianoc mi teda nijako nezapadajú...Vianoce su pre mňa o krvi,nie o vode... bohužiaľ
Jedna vec je to,že s tebou neplánuje Vianoce-to chápem,ste spolu rok,nežijete spolu,nejako nevidím dôvod,aby ten Štedrý deň s tebou trávil..Druhá vec je to,že ste spolu rok,on bude tráviť Vianoce s rodičmi,ktori o tebe ani netušia,pretože sa pred nimi tvari,že je sám..A to ja za normálne nepovažujem-z vlastnej skúsenosti,pred dvomi mesiacmi som ukončila vzťah s chlapom,ktorému trvalo rok a pol,kým povedal svojej matke vôbec o tom,že existujem a ďalší rok,čo sme spolu boli,ho ani nenapadlo ma s jeho matkou zoznámiť,napriek tomu,že som mu niekoľkokrát povedala,že to za normálne nepovažujem..Vďakabohu už je z neho môj ex(boli tam aj iné problémy)..Takže ja byť tebou ujasnim si s ním hlavne to,čo od vášho vzťahu očakáva každý z vás a podľa toho sa rozhodnem,či s tým človekom ma zmysel ďalej byť..
No v jeho veku asi už neplánuje manželstvo, ďalšie dieťa, spoločný majetok. Už to raz zažil, stačilo. S tebou je mu fajn, kamoška s výhodami, asi si rozumiete, máte spoločné záľuby, dobrý sex a to stačí. Nebyť sám keď sám byť nechce a zároveň nemať zodpovednosť za rodinu.
Ja ho úplne chápem. Ale ak ty chceš niečo iné, tak to treba dať jasne najavo a buď nájdete kompromis, alebo pôjdete každý svojou cestou. Nejaké veľké plány do budúcna chápem, že nechce, ale predstaviť ťa rodičom či kamarátom by nemal byť problém, veď o nič nejde.