Vianoce bez darčeka

22. dec 2024

Mam priatela sme spolu rok.. spoznali sme sa minuly rok po Vianociach, takze tam darceky neriesim. Vo februari som mala meniny a dostala som od neho ruzovu ciapku. Povedala som si ok, jedna vec, ze nenosim vobec farebne veci, nelyzujem, nechodim na hory, nenosim ciapky. Ale teda prijala som to pozitivne, ze ved zatial ma tak nepozna a myslel na mna. V novembri som mala narodeniny.. dostala som znova ciapku tento x hnedu.. na to som mu povedala, ze preco mi stale dava ciapky, ked vidi, ze ich nenosim a ze nemam rada ani hnedu ani ruzovu farbu, proste nechcem ciapku. Vcera odchadzal do Tatier k svojej rodine na sviatky, tak sme sa este stretli dala som mu darcek nech si ho da pod stromcek u rodicov a otvori. On mne len povedal, ze pre mna nema nic lebo co mi kupi sa mi nepaci. Dotklo sa ma to, keby ma trochu pozorne pocuval, sledoval co mam doma, comu sq venujem vo volnom case, vedel by co ma potesi. Nie som narocna. Nepotrpim si na kuxus, ale mam dost zaujmov. Ja normalne nemam chut ani pokracovat vo vztahu. Ma 45 rokov ja 35.. pride mi to, ze ma uplne na salame.

pribinak
22. dec 2024

Pako.

petamich
22. dec 2024

Tiez si myslim, ze je to pako, po roku vztahu uz naozaj nielen darcek kupit mal ale mohol aj nieco, co by sa ti pacilo/hodilo/tesilo. 🤷‍♀️ za rok vztahu mimo tych narodenin a menin ti nieco dal? zvykne byt pozorny?

dadka1997
22. dec 2024

Blb, čo ti poviem.

simona20201309
22. dec 2024

😂😂
Vidíš? Mohla si mať už aj bielu, možno čiernu čiapku...A tak nemáš nic🙈😅

tamitamitami
22. dec 2024

Že je milión univerzálnych vecí čo ti mohol kúpiť....
Ja osobne by som nebola s niekým kto nie je ochotný vynaložiť aspoň minimálne úsilie aby ma potešil. Hlavne ak má takéto zmýšľanie na začiatku vzťahu čo bude neskôr?

sszuzu8
22. dec 2024

Lepšie než keby ti dačo kúpil a dookola ti to vyčítal.

luccija
22. dec 2024

Prečo ste nešli spolu?stracas čas...on má nejaké deti, bývalou?máš vek kedy nemáš čas na takýto nevztah.Blbo napísané, ale áno je to tak ako píšeš.
Mohol sa spýtať čo si praješ atď ..kde bývaš?

gribka1
22. dec 2024

Takého radšej nechaj inej. Nezaujíma sa o teba aká si, kto si. Len ťa proste našiel, tak ťa má. Láska 0.

prunee
22. dec 2024

Kaslite na darceky, darujte si vzajomne spolocny a basta, ved nie ste male deti. Co sa vam paci si kupite kedy chcete aj sami.

ivik4
22. dec 2024

Hej ma Ta na salame

tamvtme
22. dec 2024

Cakala som ze napises ze mate tak okolo 18 rokov ale ked som docitala ten vek, tak je to riadny blb

prasiatko30
22. dec 2024

Bud mu jasne napises zoznam veci ktore chces a on vyberie jednu, alebo sa budes hrat na toze mu jemne naznacujes podla roka co by si asi tak chcela a on ta aj tak nebude pocuvat a ty budes sklamana a nasrana. Takze bud si to vyjasnite a priamo sa dohodnite, alebo ak vam to obom nevyhovuje tak od seba

diewcatqoo
22. dec 2024

No neviem, ale vo veku 35 rokov Vianoce nejak s muzom neprezivame. Darcek pod stromcek si kupujem sama, aby tam nieco bolo, aby deti videli, ze aj mamke Jezisko nieco priniesol. Ale kebyze nemame deti, tak neriesim. Uz sme mali take sviatky, ked sme este nemali deti, ze sme si nedali nic. Ved si kupime kedykolvek co chceme.
Ak je vo vztahu inak vsetko ok, tak by som toto absolutne neriesila. Ak ti prekazaju aj ine veci a toto bola posledna kvapka, tak vies, co mas robit.

oceanahory
22. dec 2024

Som jedina, ktora pri citani prispevku cakala na kocni, ze dostala teraz na Vianoce tretiu ciapku? 😬🫣
Som sklamana 😮‍💨😅...

luccija
22. dec 2024

@diewcatqoo áno, ale vy ste už manželia máte deti..on tým, že odišiel na sviatky k rodine mohli byť spolu, u jedných, druhých atď...nedal jej darček tak podľa mňa jej jasne ukázal, že....

diewcatqoo
22. dec 2024

@luccija pisem, ze ked sme nemali deti, mali sme aj take sviatky, ze sme boli bez darcekov. Vtedy sme neboli ani manzelia. A ano, ked sme neboli manzelia, aj sviatky sme travili obcas oddelene.
Ale autorke taky pristup ocividne prekaza a asi tam bude viac veci, s ktorymi nie je spokojna...

lucia13022023
22. dec 2024

Niektorých chlapov treba brať za ručičku a povedať na rovinu - zlatko, na Vianoce si prosím modrú čiapku (joke)... Ale áno, za ten rok by už mohol vedieť, čo sa ti páči a čo nie. Keby to bol aj rúž z dm za 2eura, ak by to bolo niečo čo nosíš.

gribka1
22. dec 2024

@oceanahory Keby bola ticho, mala by ju😂

gribka1
22. dec 2024

@diewcatqoo Ten chlapík bude iný prípad.

petamich
22. dec 2024

@diewcatqoo vo veku 38 rokov po x rokoch s mojim manzelom ani my 🙂 ale ak by som mala necely rok noveho partnera, tak by som to veru riesila, ze si nedal ani trosku namahy, aby na mna myslel (pokojne mohol navrhnut spolocny darcek)

zuzubb007
22. dec 2024

Má ťa na háku, pekne krásne by som mu dala zbohom ešte teraz na sviatky, keby veľmi chcel tak sa spamäta, bude to takto celý život chces toto poloz si otázku? Navyše je to zgrlos extremny

mikadooo
22. dec 2024

Ak je darčekovanie váš jediný problém vo vzťahu a ináč si rozumiete, tak po sviatkoch o tom pokecajte na rovinu a povedz mu akú máš predstavu o darčekoch (že napr. chceš prekvapenie, nech trebárs pozerá pri akom výklade híkaš, keď ste spolu v obchoďáku, aká hodnota je ok, atď.). A potom si vypočuj jeho názor, čo si on myslí, ako by malo to darčekovanie prebiehať, možno chce od teba polopatisticky aby si mu povedala, čo chceš, a možno by sa na celé darčekovanie aj rád vybodol. A potom nájdite spolu nejakú schodnú cestu, pre obe strany. Komunikácia je základom kvalitného vzťahu... Ja beriem darčeky ako povinnú jazdu a dosť ma to otravuje, som vyslovene antiromantická bytosť. Zas na mňa muž, že mi kúpil nejaké prekvapenie pre stromček, no snáď som sa premohla dostatočne, aby mi mi nepreletelo tvárou znechutenie, aspoň som sa snažila. Ja som mu na rovinu povedala, že pre neho nemám naozaj nič, len teraz rozmýšľam, či zas mám utekať aspoň do beponu kúpiť mu 143tie ponožky, lebo náhodou niečo očakáva 🤷🤷🤷, aj keď mi povedal, že nie (kupujeme si každý sám darčeky, ale sme dlhodobo manželia a berieme to tiež skôr kvôli deťom, akože aj my sme dostali niečo od Ježiška). Ináč si kúpime kedykoľvek čokoľvek počas roka.

gribka1
22. dec 2024

Ja neviem, ale keď kupuje čiapky a nevšimol si, že ona proste čiapky nenosí. A ešte dospelej žene ružovú? Tento asi veľa fantázie ozaj nepovedal. Skôr si nedal žiadnu námahu. A išiel na Vianoce domov? Prečo nie sú spolu?

kittykat22
22. dec 2024

Uz s tou druhou ciapkou si mu mala zamavat papa. Preco sa s nim stale tahas? Aby v 35 rokoch muz nevedel kupit zene dar - tak to je beznadejne. Aspon vidis, preco je taky stary cap stale single 😂 Asi ani tie pred tebou tie ciapky neocenili 😅

cimage
22. dec 2024

Je to chlap a tieto veci podaktori naozaj neriesia a ani nevedia. My zeny si vsetko vsimame. Ja tiez viem co muzovi, aj 10veci by ma napadlo, jeho nie. Ale som rada, ze si sama vyberiem presne co chcem, lebo obcas tiez to bola trefa vedla. Ani ja by som sa nepotesila ciapke, lebo ich nenosim. Mam 1 asi 10rokov a nemala som ju ani raz, mne sa nehodi. Po sviatkoch sa porozpravajte, zruste darceky a radsej chodte spolu niekam na veceru, vikend, divadlo.

katica06
22. dec 2024

@oceanahory asi tú čiapku kúpil a klaplo mu že by sa nepotešila. Možno keby s ním šla do Tatier aj čiapky by využila.
Autorka, chlapom treba všetko polopate vysvetliť, môj mi kupoval aj 3r.úplne nevyužiteľné haraburdy, ale neriešila som to. Sme spolu viac ako 20 rokov už sa naučil.

gribka1
22. dec 2024

@kittykat22 On má 45😂

zuzanita1609
22. dec 2024

Čiapku?😊 Joj aká rada by som bola. Ja som v začiatkoch na prvé narodeniny dostala ručnú kosu, keďže som stále brblala,že ja v kopci s tým ťažkým krovinorezom kosiť nebudem 🤣. Vzala som to ako recesiu a zasmiala som sa. On dostal na oplátku fialový župan, ktorý ani nevie,kedy ho má nosiť a pri akej príležitosti 😜.

sissy27
22. dec 2024

No a vsetko ostatne funguje? Cely ten rok je to uzasny pozorny partner, ktory ta vie rozosmiat, mate skvely sex, vie navarit veceru a aj upratat kuchynu, ked ti je zle tak sa o teba postara, rad ta pozve na veceru alebo do kina, skratka citis sa s nim skvele a jedine jeho minus je, ze ti nevie vybrat darcek?
Alebo proste vsetky kamosky okolo teba su uz vydate, maju deti a ty jedina nic, tak si klofla konecne nejakeho single muza po zaruke a dufas, ze aj ty sa v blizkej buducnosti dockas aspon dietata ked nie prstena?
V prvom pripade bud rada, ze toto je jeho najhorsia vlastnost a v tom druhom utekaj … alebo trp, podla priorit 🤷‍♀️

januska12323
22. dec 2024

No čo aspoň nemáš ďalšiu čiapku do zbierky.