Ahojte maminky kupila som vec cez konika a rozmyslam ju dat dcerke pod stromcek je to hracka len mam cudny pocit z toho 🙄 isto ma dake zhejtujete ale tak chcem sa uistit ze je to v pohode ...zijeme si dobre niesme milionari ale ani opak 🙄😆 len proste taky pocit doteraz som nikdy nedostala vec z druhej ruky vzdy s vysackami....viem ze je to este len dieta no 🙈
Pochybujem, že tvoje dieťa sa opýta, prečo to nemá visačku. Veď si jej to kúpila za svoje peniaze, s dobrým úmyslom jej spraviť radosť a ak sa jej hračka bude páčiť, ešte lepšie. Ja by som sa tým vôbec netrápila 🙂
@alex5896 juuj, keby ste videli nasu detskú izbu. Nie je tam ani jedna hračka, ktorá by bola nová. Vôbec nenakupujem nové hračky. Vsetko z bazáru alebo z modrého koníka. Dokonca aj vianočné darčeky budú z modrého koníka. Samozrejme len mojim deťom tak dávam, rodine by som si nedovolila 🙂 zakázala som aj mame aj svokre kupovať dačo nove. Nech si myslí každý kto chce, čo chce. Plastu je veľa, tak prečo nekúpiť v dobrej cene z druhej ruky a tak trochu šetriť na životnom prostredí a ešte aj my ušetríme 😜 mňa to teda vôbec netrápi 🙂
@nikoleta1234 dakujem ☺️
@alex5896 zbytocne trapenie , nemaj vycitky. situacia je zla. a bude ovela horsia.
@alex5896 vidlička, vitrína, vidieť, visieť, visačka 🙂
jasné, že na tom nie je nič zlé.
Myslím si, že keby mali naši rodičia takú možnosť, kúpiť super veci za bagateľ, tiež by to robili 😜
Uplne v pohode.. aj nasa dostane pod stromcek bazarove lego..ale samozrejme kompletne s navodom v original krabici.bezne sa mi podari zohnat pre nu hracku v super stave za polovicnu cenu a vobec preto vycitky nemam..detom je aj tak jedno ze je krabicka trosku natrhnuta alebo navod ma somarske rohy ide.o to co je vnutri.ale zase nedala by som jej ziadnu rozbitu spinavu haraburdu len preto aby som usetrila. ..
Dokonca rada pozeram bazar lebo su tam hracky ktore uz sa teraz nepredavaju ani nevyrabaju.starsie typy barbie aj stare lego sety..3 roky sme tak zhanali smolkov a posledny co nam chybal som ulovila az na nemeckom bazari a potom sme pol roka cakali kym pride brat na dovolenku aby ho priviezol..ale ta radost malej bola neskutocna.a myslis ze jej vadilo ze tam chybali nejake 2 kvetinky? 🤣🤣🤣
Jasné daj jej ho ;) my sme malej kúpili Gravitrax z druhej ruky reku či ju to bude baviť a neriešila že krabica je trochu ošúchana. Bola tam stavebnica? BOLA. takže neriešila ;) okrem toho u nás Ježiško visačku nenecháva 😀
ja som tiez kupila dcere Barbie dom tu z bazara.....aj tak dost penazi za plastovu vec co ju bude chvilu bavit.... vobec zato netreba mat vycitky
@alex5896 ani nech ti nenapadne pochybovať, dieťa sa bude tešiť. Ja som dala pred 2 rokmi svagrovcom a svokrovci nádherné svetre a košele pod stromček. Zo sekáča. Boli ozaj úžasné. Všetci sa veľmi tešili, jasné že vedeli ze sú zo sekáča.
Aj tento rok budú darčeky z modrého koníka z bazáru. Veď recyklujeme nie
@babulkomale viiiiiborna rada 👍 byje to do ocyyyy ze 😉 boze vi gramatycke panycki 🙈
A dakujem za komentare baby potesili ste ma mooc hned je lepsie na srdiecku 🥰❤️☺️ iba jedna trapka sa nasla co riesi GRAMATYKU 😂😂😂neninikde pysane ze musyyy bit vsetko gratycki spravne ale ked mate potrebu prosym 👍
@alex5896 nemas za co 🙂 aspon sa uz nestrapnis nabuduce
Nas dostane kuchynku tiez z konika, nie je v top stave, ale nevadi lacnejsia nez v obchode a par rokov posluzi.
@babulkomale vobec si neodpovedala na moju otazku tak si aspon mohla odpovedat....nehnevaj sa ale nemas pravo komentovat si myslim neviem kazdy prispevok kontrolujes? Ci podla nalady 😉 a ja toto vobec nepovazujem za strapnenie ale mrzi ma ze sa najdu ludia ako ty....clovek tu hlada pomoc a odpovede na svoje otazky chce radu ci uz su to obycajne otazky alebo narocnejsie na diskusiu a potom pride clovek ako ty co ma za potrebu sa vyjadrovat na uplne odveci veci neviem ci mas daky komplex alebo si studovana z miliona titulmi alebo pani ucitelka slov.jazyka alebo to len proste hladas 🙈🙄 ide tu hlavne o POMOC mamickam ludom radime si jedna druhej ....
@alex5896 Jasné, že jej ju daj. Úplne v pohode. Nevidím na to vôbec nič zlé. Predpokladám, že hračka je v dobrom stave, ako nová.