Ahojte,chcela by som vediet vas nazory na bliziace sa vianocne sviatky? Budte ich travit sami v kruhu vlastnej rodiny,planujte navstivit rodicov v dochodkovom veku? aspon na stedry vecer? My momentalne kontakty minimalizujeme,nakolko chodime do prace, stretavame sa s kolegami. Ako sa zachovat?
@vivincek Ja som sa dala pretestovat.
@ruzasipova takze uz si odolna voci virusu aj na Vianoce 😅🤣🤦
@79viktoria79 Zase jedna “mudra”, ktora vie isto lepsie ako ja, ktorymu ludmi sa stykam a stykat budem.
Ahoj.Mne mama povedala,ze radsej bude mat kratsi zivot,ale s rodinou.Ako dlhy a sama izolovana.Kazdy si musi vybrat sam.Riziko tam je vzdy.Treba spolu komunikovat a dohodnut kto s kym sa stretne..Ved nemusis sa stretavat zo vsetkymi bratrancami,sesternicami,ujami a tetami.
Nie, nejdeme po navstevach.
Ja zijem s priatelom, ktory pracuje v zahranici, mojou dcerou z prveho manzelstva a nasim spolocnym synom. Pridu k nam priatelove deti. A moja dcera k otcovi.
Aj jemu som povedala, ze ked chce ist k rodicom, tak bez dcery, lebo by musel cestovat vlakom a tam je predsa starsia zena a bohvie kolko sa ich tam zijde.
Tiez nejdem k mojej mame, je starsia zena po 70tke, je tam moja sestra s 2rocnou dcerou. Nebudeme sa ohrozovat.
Prezili sme velku noc, prezijeme aj vianoce.
Stedry vecer stravim s mojou rodinou - muz, ja a 2 synovia.
25.12 davame stretko u nasich. Inak budeme doma
Nepojdeme navstivit nikoho 🤷♀️
Tiez to akurat riesime, zijem s mamou a so strakymi, mama sice chodi do prace kde je par ludi s tymto ochorenim, ale pravidelne ich testuju, no ostatne deti starkych praveze nevieme ci by bolo vhodne aby prisli na vianoce. Jedna ich dcera s rodinou si mysli ze je to cele vymyslene a je tazko s nimi o tomto diskutovat, len sa starky zase boja ze ak im povedia aby nechodili ze sa urazia na nich ze ich nechu vidiet tak premyslame ako to vymysliet. 🙂
chystame sa k mojim rodicom ja som doma s mladym na ocr a muz chodi do prace kde nema moc kontakt...ale planujeme sa ist cez vikend otestovat mame to v meste celoplosne dobrovolne a ak budeme ok do stedreho dna budeme sa snazim vsetkemu vyhnut nech nikoho neohrozime
Idem aj k rodicom aj k babke. Babka je po korone a mamča s ocom sa mozu nakazit fakt hoci kde, tak jak aj ja s manželom, čiže neriešim. Babka chce aby sme boli vsetci spolu, tak budeme.
Budeme len s mojimi rodicmi, ale od minulého týždňa už nikto nechodi do prace, ja idem síce dnes k odbornému lekarovi, ale na konkrétny čas. Muž bol za rodinou dnes. Teraz maju v okoli moji rodičia veľa korony od kadernicky po svatku, aj s úmrtiami, boja sa natoľko, že povedali sestre, aby vôbec na sviatky za nimi nechodila(jej muž má kontaktne povolanie a stretáva sa s ludmi). Inak člen rodiny po prekonanej korone sa zúčastnil testovania, kde sa merala imunost voči znovunakazeniu(bohuzial neviem podrobnosti, vravela mi to mama) a mal len 19%, čiže je možné sa opatovne nakaziť aj vtedy, keď človek koronu prekonal.
Ja strávim vianoce s manželom a svokrovcami (bývame spolu) ale v stredy pojdeme sa dat protestovať aby sme v piatok mohli ísť k mojim starým rodičom a rodicom.
Pojdeme len k mojim rodicom tzn do tej 1 domacnosti. K muzovym nepojdeme, stretneme sa ked bude situacia lepsia. Nikoho ineho nestretavame. Kazdu chvilu sa dozvedame, ze bol niekto v okoli pozit, tak chceme byt opatrni a nerozniest to k starkym (nebojime sa o seba ale o tych starsich, ktorych by sme mohli nakazit)
Ja sa planujem ist dat este v pondelok otestovat kedze muza pravidelne testuju v praci, a jeho babka ku nam pride na veceru kedze byva pod nami a je sama. Okrem toho pojdem sama s detmi 26 k mojim rodicom a to je vsetko, ale ani ine roky to inak nerobime.