Veľkosť trička vo vianočnom darčeku

21. dec 2021

Kupila som frajerovi Lko ale ked tricko prislo doslo mi velke tak som prikupila este M ale kedze nemali rovnake zobrala som iny odtiel modrej a doslo v inom materiali, keby mu nahodou nesedi jedno a potom by som nevedela kupit druhe. Teraz mam dilemu ci mu darovat L alebo M velkost. Sam povedal, ze ma velkost m/l. Viac sa priklanam k tomu L a keby mu nesedi mu poviem ze vymenim mu ho za mensie v obchode a dam mu Mko.. myslite ze je to divny postup? Nechcem mu hned davat 2 podobne tricka z toho jedno mensie jedno vacsie nech si vyberie podla velkosti a ja potom s jednym odidem. :D to mi pride trosku blbe. Btw je to take dlhsie sportove tricko na beh za vyse 60€ preto chcem aby mu sedelo, este mu davam aj dalsie darceky.

Co si myslite vy? Tiez znie to sedlacky doniest mu oboje rovno?

kitycat
21. dec 2021

Nemozes to tricko prirovnat k niecomu inemu co nosi ked u neho budes? Samotne 60eckove tricko je inak dost ked davas dalsie dary. Neprehanaj to ☺️

autor
21. dec 2021

@kitycat skusala som na tajnasa pozriet aj velkosti jeho triciek kedze je dost vysoky 185cm a stihly v rukach ale ramena ma aj male brucho.. M/L boli jeho tricka. Dakujem za radu skusim si to dat do kabelky a primerat do Vianoc ked u neho budem. 🙂

simca06022011
21. dec 2021

Treba chytit a prirovnať ako sa pise uz 😂 alebo zobrať meter. Ja chlapovi kupujem tričká/kosele podľa seba 😂🤦🏻‍♀️

marsmykkok
21. dec 2021

185 cm a širšie ramená to podľa mňa L. To M môže byť úzke v ramenách a nie je aj krátke? M nosí môj priateľ čo je štíhly tiež, ale má tak 170 cm aj s topánkami...

autor
21. dec 2021

@marsmykkok ved to, skusim mu darovat L a ked bude velke stale mam to Mko v zalohe