Kupila som frajerovi Lko ale ked tricko prislo doslo mi velke tak som prikupila este M ale kedze nemali rovnake zobrala som iny odtiel modrej a doslo v inom materiali, keby mu nahodou nesedi jedno a potom by som nevedela kupit druhe. Teraz mam dilemu ci mu darovat L alebo M velkost. Sam povedal, ze ma velkost m/l. Viac sa priklanam k tomu L a keby mu nesedi mu poviem ze vymenim mu ho za mensie v obchode a dam mu Mko.. myslite ze je to divny postup? Nechcem mu hned davat 2 podobne tricka z toho jedno mensie jedno vacsie nech si vyberie podla velkosti a ja potom s jednym odidem. :D to mi pride trosku blbe. Btw je to take dlhsie sportove tricko na beh za vyse 60€ preto chcem aby mu sedelo, este mu davam aj dalsie darceky.
Co si myslite vy? Tiez znie to sedlacky doniest mu oboje rovno?
@kitycat skusala som na tajnasa pozriet aj velkosti jeho triciek kedze je dost vysoky 185cm a stihly v rukach ale ramena ma aj male brucho.. M/L boli jeho tricka. Dakujem za radu skusim si to dat do kabelky a primerat do Vianoc ked u neho budem. 🙂
Treba chytit a prirovnať ako sa pise uz 😂 alebo zobrať meter. Ja chlapovi kupujem tričká/kosele podľa seba 😂🤦🏻♀️
185 cm a širšie ramená to podľa mňa L. To M môže byť úzke v ramenách a nie je aj krátke? M nosí môj priateľ čo je štíhly tiež, ale má tak 170 cm aj s topánkami...
@marsmykkok ved to, skusim mu darovat L a ked bude velke stale mam to Mko v zalohe
Nemozes to tricko prirovnat k niecomu inemu co nosi ked u neho budes? Samotne 60eckove tricko je inak dost ked davas dalsie dary. Neprehanaj to ☺️