Veľké svadobné saty

heltova9
27. apr 2022

Ahojte dievčatá, prosím Vás vybrali ste si niektorá väčšie šaty a potom Vám ich upravovali? Ja nosievam velkost36 Max 38 a vybrala som si svadobné šaty veľkosť 40, bojím sa aby sa dobre upravili, majú aj rukavky a všimla som si, že to obsitie mi nesedi -ako keď máte väčšie tričko. Stretli ste sa už s tým? Upravili Vám ich v salóne v pohode šaty? Povedali mi že vzadu sa to musí upraviť ale vpredu sme si to nevšimli až doma, keď pozerám fotky... Ďakujem

selena_luna
27. apr 2022

Sklamem ta :( Na stuzkovej som mala upravovane saty vacsie cislo a zial bolo to na prd. Darmo mensi strih proste nenahradis upravou. Radsej si vyber saty ktore su od gruntu strihane na 36ku.

basska_b
27. apr 2022

Fakt zalezi od strihu, nemas foto? Ja som mala saty z bazaru uz asi z x-tej ruky. Normalnd nosim 38, padli ako uliate... a ked som ich davala do cistiarne,pozeram na stitok ze velkost 48... skoro som na rit padla...

tatianna56
28. apr 2022

zalezi od strihu aj od toho ake su v tom salone sikovne zienky, niektore saty sa mozu pekne upravit, i ked tazko povedat pokial ide o vacsie cislo a na take mensie no.