Ahojte dievčatá, prosím Vás vybrali ste si niektorá väčšie šaty a potom Vám ich upravovali? Ja nosievam velkost36 Max 38 a vybrala som si svadobné šaty veľkosť 40, bojím sa aby sa dobre upravili, majú aj rukavky a všimla som si, že to obsitie mi nesedi -ako keď máte väčšie tričko. Stretli ste sa už s tým? Upravili Vám ich v salóne v pohode šaty? Povedali mi že vzadu sa to musí upraviť ale vpredu sme si to nevšimli až doma, keď pozerám fotky... Ďakujem
Fakt zalezi od strihu, nemas foto? Ja som mala saty z bazaru uz asi z x-tej ruky. Normalnd nosim 38, padli ako uliate... a ked som ich davala do cistiarne,pozeram na stitok ze velkost 48... skoro som na rit padla...
zalezi od strihu aj od toho ake su v tom salone sikovne zienky, niektore saty sa mozu pekne upravit, i ked tazko povedat pokial ide o vacsie cislo a na take mensie no.
Sklamem ta :( Na stuzkovej som mala upravovane saty vacsie cislo a zial bolo to na prd. Darmo mensi strih proste nenahradis upravou. Radsej si vyber saty ktore su od gruntu strihane na 36ku.