Vedeli ste, že sa vás muž chystá požiadať o ruku alebo to prišlo nečakane? Overovali si dopredu či si ich chcete zobrať?
Obaja sme vedeli, že s tým druhým rátame do budúcnosti a že chceme svadbu, toto sme mali vykomunikované už dávno pred tým ako ma teda oficiálne požiadal o ruku a začali sme riešiť svadbu aktívne… ale nejak špeciálne sme sa tesne pred tým o tom nerozprávali
Nasla som prsten a uz len cakala ci ho dostanem ja 😁😁
Ja som poziadala jeho po 3mesiacoch vzťahu v aute na dialnici...a či o tom tušil? Myslim, ze nie.
@petulda333 🙈🤣🤣
Dohodli sme sa a šla som si s ním vybrať prsteň do obchodu. 🙂
Vedeli sme obaja ze sa spolu chceme raz zabrať, ale teda netušila som kedy do požiadanie o ruku príde. Pre mňa to bolo prekvapko a bolo to super 😁
Vedela som o tom, pretoze sme sa o svadbe otvorene bavili, len som netusila, kedy to chce urobit. Ale aj tak to bol pre mna sok, ked som ho uvidela klacat s prstenom 🙂
Nevedela som, že ma chce požiadať, ale samozrejme sme navzájom o sebe vedeli, ze chceme ostať spolu. Ale prekvapil ma veľmi.
O svadbe sme sa bavili bežne ako súčasť našich rozhovorov o budúcnosti. A že ma chce požiadať som tušila, aj som vedela ktorý mesiac asi, len som nevedela, ktorý deň presne to bude.
A tak to potom aj vyzeralo, že romantika jak sviňa, so sviečkami, ružami, lupeňmi všade naokolo, prsteňom,... a ja ako posledný bezdomovec v starých roztrhaných legínach a s mastnými neučesanými vlasmi 😂
Nevedela som , že ma chce požiadať o ruku. V tej dobe sme žili spolu rok, a vedeli sme že chceme byť spolu. Dostala som prsteň a postit ❤️ či chcem. Chcela som .
Áno, vedeli sme že sa chceme zasnúbiť.. a vedel aké prstene sa mi páčia a potom veľmi "nenápadne" išiel s mojou kamarátkou kdesi po robote 😁😁 o deň na to som už mala prsteň na ruke
Áno vedela som, prsteň som si vybrala sama 😀 bola to len otázka času- boli sme spolu 6 rokov tak sa to už dalo čakať.
Tiež som našla prsteň. Ešte lepšie ja som si ho vybrala. Neskor ho kupil. Ja som mu ho našla a už som len čakala kedy.
Boli sme spolu vyberať prsteň (s tým ma ale prekvapil,keď prvýkrát načrtol, že poďme pozerať prstene) , o ruku ma požiadal ale až o pol roka... Čiže vedela som, že to mám čakať, ale nevedela som, že kedy a kde...
Keď sme sa dali dokopy hneď sme mali ujasnenie,že chceme mať jedno dieťa aj svadbu .Zásnuby po dvoch rokoch,zo dňa na deň,dieťa po troch ,svadba po piatich.
rozpravali sme sa o tom milionkrat vedeli sme, ze sa chceme zobrat...nevedela som vsak kedy ma poziada o ruku, az kym som si nepozicala jeho laptop, isla som cosi objednat, a skakali na mna reklamy na prstene 😀
Vedela som o tom, keď mi manžel povedal po štyroch mesiacoch chodenia, že som jeho vyvolená a chce ma za manželku. To bolo 21. januára 2015 a 8. augusta ma požiadal o ruku. Zásnubný prsteň sme vyberali spolu a tiež aj dátum zásnub.
my sme zili spolu v dk aj v uk a planovali sme to plus sme sa chceli o tu radosť aj podelit tak sme to urobili na oslave.
Viem to dobredu 😊