Ahojte žienky,
Príde vám normálne ,že partner dá kvety (aj keď len ružu) aj partnerke aj mame ?
Neprežívam tieto záležitosti no príde mi to veľmi divné…
A prečo nie? Nič divné na tom nie je ... môj muž napr. doniesol kytičku aj dcére.
Mne to tiež nepríde divne. Môj muž tiež dal dcerke darček.
Asi je to pomerne nezvyčajné, lebo Valentín je na SK pomerne nový sviatok. Mne dnes syn doniesol ružu, takže snáď v tom bude pokračovať aj neskôr 🙂
Úplne normálne a veľmi milé.
Toto raz nepochopím. Takáto prehnaná žiarlivosť voči svokre.
Je to jeho mama pre boha jasné, že ju ľúbi a je pekné, že si spomenie na Valentína aj na ňu.
Mám dvoch synov, dúfam že si nikdy nenarazia takéto furie, ktoré si myslia že sú stredom vesmíru. 🙈🙈🙈🙈🙈
@bajka16 presne. Tiez budem mama 2 synov a az to zabolelo, ze by na mna synovia “zabudli” lebo budu mat zenu, co bude proti tomu🙈
@hederamonstera no neviem si predstaviť, že dostanem ružu od syna a jeho drahej to príde divné. Divné čo??? Že ho porodila, vychovala, dala mu všetko a on jej je zato vďačný a ľúbi svoju matku? Neviem ako premýšľa autorka, ale divná je maximálne tak ona.
Valentín nieje len o laske manzel manzelka priatel priatelka... Ja som stale mame kupovala bielu ruzu.
je to sviatok zamilovanych, mne osobne sa to zda odveci davat kvet mame v tento den
@veronika_sk000 úplne súhlasím
mne moja mama tiez dala cokoladu 😁
a ja som dcere kupila blbinu 😁
My si dávame Valentína aj s rodicmi, aj so súrodencom, volakedy aj so spolužiačkami/kamarátkami, rovnako aj Mikuláša😀
@bajka16 áno je to odveci lebo je to sviatok zamilovaných a nie deň mamičiek či deň žien … prečo by tu teraz všetky odute mamičky mali byt keď si myslia že syn bude ich vecný prívesok…
@veronika_sk000 da sa to vnimat aj ako sviatok lasky. Oficialne to je sviatok zamilovanych ale ludovo sa z toho stal sviatok “obdaruj vsetkych koho mas rad”
Zalezo od rodiny a zvykov. My sme si bezne davali s rodicmi. Aj dodnes ...dostala som od otca kvietky a aj moja dcera dostala cokoladku . Tento sviatok vnimame ako sviatok lasky, ako takej nie len partnerskej. Moj partner zabudol na valentina a toto mi pride skor divne. A smutne...takze bud rada. Pekny vecer
toto iste tu bolo minuly rok...ano, je to trochu divne...ale aj moje deti v skole stale pre mna nieco vyrobia. Ja tento sviatok nemusim, tak manzel doniesol coko pre vsetkych jeho milovanych 🙂
To sa da obratit aj na teba ;) ze preco by mal byt tvoj privesok
Syn nech mi nic neda, ked to sam nechce, nie preto, ze ma zenu furiu ;)
Môj muž kupuje kvety mne, mojej dcére, svokre a aj jeho sestre.Aj na MDŽ.Nechapem, čo by mi na tom malo vadiť.Mame spolu syna, ten dostane čokoládou miesto kvetov 😉 Pre nás je to sviatok lásky, aj keď samozrejme viem, že je to sviatok zaľúbených, ale my to oslavujeme takto
Aj deťom by si závidela, leby im dal kvietok? 🙈 Ja napr. dostanem drobnosť aj na MDD a deti si našťastie netrieskajú do čela, že čo to.
Príde mi normálne, že každý má iné zvyky, ty také, on hentake. Ja vždy dostanem čokoládu od mamky, aj moje deti 😁
je to sice sviatok zamilovanych, ale aj nam ocino daval na valentina a nie len nasej mamine. cize neriesila by som to, dal jej kvet, ako to teba ovplyvni ? nijako, ved aj ty si dostala kvet, tak nezavid. a to že jej dal nieco na valentina, neznamena ze je jej privesok
No a? Moj otec dal aj mame aj mne. Svokor to iste,manzelke aj mne. Nic divne na tom nie je
Nic na tom.nie je divne.Ja som dala valentinky aj mojim detom.
Ty tu svoju svokru naozaj nemusis. Vsak?
ano pride mi to normalne 🙂 a velmi si cenim, ze manzel dava svojej mame najavo, ze ju ma rad (napr. aj kvetom na valentina), prave vdaka tomu, dostanem ten kvet a pozornost aj ja, lebo ta zena ho to naucila
Bože, keby dá kolegyni chápem, že žiarliš. Ale na matku jeho žiarliš? To je fakt sila. Je to pekné gesto, ktoré jeho matku určite potešilo, len nechápem, prečo tam zarmútilo teba? A áno, ked som žila s otcom dospelá dával aj mne aj mame, nie kvet, ale sladké, A nevidím na tom nič zlé ani ak dá dospelý syn mame. Rovnako aj tu sa chválili mamičky, že im synovia alebo dcéry niečo dali. A čo je na tom?
Mne to pride divne. Je to den zamilovanych. Hadam nieje zamilovany do matky.
Pre nu predsa kyticku na den matiek....
Ľudia, žijeme len raz ☘️dneska žijeme,zajtra hnijeme🤪🤪 načo sa zbytočne zavzdušňujete?..pustite trochu páru a život bude krajší 🥰🥰...😘😘😘 pekného Valentína žienky...kým nejde o život,ide o 💩😙😚
Tato tema je tu asi kazdy valentin.
Ano, pride mi to normalne a pekne. Kazdy ma ine zvyky.