Ahojte, dajte mi nejaka typy, lebo sa stracam....
Mam inak cierne vlasy, a 171cm. Chcem nieco elegantne, decentne.
Nevieme tvoj vek, váhu...ak máš štíhlu postavu,tak kľudne aj nejaký elegantný overal so sakom, ktoré si môžeš podľa potreby vyzliecť.
Nohavice + košeľa/blúzka.
myslim ze mu to bude jedno .. vezmi si daco lahko elegantne a pohodlne .. a mas to vybavene .. ja by som dala koselu sako- moderne a ako sa poznam tak uzke kotnikove rifle :-P ale ak idete do lepsej restiky tak neake moderne nohavice alebo suknu .. ved je to len 60tka nejdes ani na svadbu a ani na ples
@syslik81 úplný súhlas 👌
To vážne nevies v čom ísť?
ako ti máme poradiť, však daj sem nejaké tipy, niečo odfoť zo svojho šatníka, alebo sa ty v niečom odfoť... či to len tak ti budeme dávať tipy keď ani nevieme postavu?
Futrove saty
Ja mam rada saty, aj sa v nich najlepsie citim. Ale tak aby pristali postave, to ty musis vediet v com je ti najlepsie.
Plesovu roba nemusi byt, stacia kokteilove saty popripade bluzka s nohavicami/suknou a elegantne topanky. Alfa omega je prist v novych popripade skoro novych satach, nech nie su vidno znamky pouzivania. Oblecenim preukazujes uctu k danemu cloveku.
Bude to u nich doma alebo nejaká restika ci kulturny dom? Do restiky elegantné, šaty al kostym a ak to majú doma tak blúzka, nohavice niečo pohodlne