Mam na mysli take mensie kazdorocne oslavy ktore sa daju urcitym sposobom ocakavat ako narodeniny, vianoce. Ja vnimam rozdiel medzi takymito oslavami a vynimocnymi udalostami ako su napriklad svadby na ktore sa pozyva aj s niekolkomesacnym predstihom.
Ja na tieto mensie oslavy pozyvam tak mesiac dopredu. Ako to mate vy?
@andreatytler záleží ako kedy ak je to narodeninová oslava detí tak pár dní vopred poviem, ak ide o okrúhle narodeniny a oslavu niekde v reštaurácii tak aspoň mesiac vopred
U nás v rodine nejak všetci vieme kedy asi takéto oslavy očakávať u koho a cca 2 týždne dopredu upresňujeme dátum, dohadujeme sa podľa toho kto ako robí - teda riešime aj s hosťami, kedy by im to vyhovovalo 🙂
Cca 7-10 dní vopred, málokedy viem predný termín 2 týždne vopred 😁
@andreatytler väčšinou tieto mini oslavy kde nás je max 15-20 tak rieši sa dátum tým spôsobom že komu kedy sa dá keďže moji rodičia jeden robí na smeny a druhý v zahraničí tak väčšinou sa to vždy tak prispôsobuje keď sa dá všetkým kľudne aj v ten týždeň niekedy o mesiac niekedy prídu hocikedy len zagratulovať..
Cca týždeň.
Tak u nas asi kazdy vie ze okolo toho datumu narodenin alebo menin resp na prvu sobotu po tom konkretnom datume. ziadne pozyvanie len medzi recou spomenieme oslava bude vtedy a vtedy..
Dakujem za odpovede❤. Vidim ze mesiac ktory davam ja hostom je viac nez dost.
Ak ide o klasickú oslavu ( narodení menini krstini takéto maličké )tak Max mesiac pred oslavou a a minimálne týždeň pred oslavou ale svedčia viem ako kto robí. Mám vypočítané či je doma alebo v robote .)svatbu a veľké oslavy 3 mesiace pred mimalne aj viac
@andreatytler ak ide o narodeninovu oslavu, tak mozno par dni az tyzden dopredu