Ahojte, s priatelom už dlhšiu dobu riešime svadbu. No a mám troška dilemu…mám pár kamošiek, ktorým som bola na svadbe. Konkrétne bývalé spolužiačky zo strednej. Bol na nich aj moj priateľ. Vobec sa nestretávame a nestretávali sme sa ani pred tým iba ma pozvali na svadbu kedze sa vydavali tesne po škole. No uz je sú to 4 roky od ich svadby. No a moj priatel tvrdi aby slm ich na svadbu zavolala… uz aj tak mame dost ludi…udajne ze sa to ma vratit…popravde ja nie som toho nazoru…vobec sa nevidame a ani si nepišeme a neviem či som vobec jednu z nich od svadby stretla..mozno s jednou par krat…aj to uz maju deti a to su dalsi ludia navyse…no aky mate nato nazor vy? Na druhej strane neurazia sa? Že som ich nepozvala? Na druhej strane mozem namietat ze sme mali strasne vela ludi z rodiny…a nevolali sme vela kamosov…ale teda ajtak neviem…radsej by som namiesto nich zavolala niekoho s kym sa viac a stale stretavam…ako ste s nazorom na tom teda vy? Ďakujem za rady
zavolala by som reálne len ľudí na ktorých mi záleží… ani 50 ľudí by som asi nemala na svadbe…
Tiež by som nevolala keď ste není absolútne v kontakte, úplne zbytočné, súhlasím s tebou 🙂
@dajulka01 ja som si zavolala kamosov a kamosky z vysky, lebo tiez 2r po skole a o 22h kamosov z partie...nikto z nich nas potom na svadbu nepozval a vobec mi to nevadi.
Takze pozvala by som ludi s ktorymi sa stretavas, ci nejaku dobru kamosku zo skoly ked mas.
Ja toto "vracanie" z duse neznasam...ale v manzelovej rodine to napr.tak funguje, ze musia vratit svadbu...🤦♀️
My sme mali tusim cca 40ludi na svadbe plus potom kamosi z partie.
Tiez som nepozvala vsetkych, ktori pozvali na svadbu mňa 😄
Za mňa je svadba niečo, čo chcem osláviť s tými najbližšími. Nie s ľuďmi s ktorými som sa kedysi bavila a už nie sme v kontakte. A také, že si napíšte k narodeninam, to za kontakt nepovažujem.
Na svadbe majú byť ľudia s ktorými chceš osláviť, nie lebo sa musia pozvať. Povedz mu nech ti do toho nekecá.
možno by si museli kámošky pozrieť fotky zo školy aby vôbec prišli nato kto ich to pozýva... 😉
ak sa nestretávate tak aký to ma význam.
neriešila by som. max. nech ti prídu zablahoželať večer - ale iba tie spolužiačky ako partia, nie celé rodiny 😀
ja by som nevolala. a ani by som sa neurazila ak by ma nejaké spolužiačky nezavolali - zvlášť pokiaľ už nie sme kamošky…