Ahojte dievčatá,
potrebovala by som poradiť. Čo by ste dali do darčekového koša pre manželský pár, ktorý vôbec nepoznáte? S mm sme totiž pozvaní na veľkú oslavu výročia svadby jeho nadriadeného a keďže sme sa nikdy s nimi nestretli mimo práce, nevieme čo majú radi a čo by ich potešilo. Nejde o blízkych ľudí, takže im nechceme dávať žiadne fotky a sentimentálne hlúposti, pobyty a ani peniaze, ako by to vyzeralo keby dáte svojmu nadriadenému peniaze na sviatok😀. Napadlo mi, že nejaké lepšie potraviny, ktoré si človek nekupuje bežne každý deň, ale určite nie ryby a syry v tomto teple, na oslavu cestujeme dlhší čas autom. Čo by ste rady dostali vy?
Ja pouzivam tuto stranku, ak mam kupit niekomu nieco dobre a vobec netusim co to.ma byt.
https://www.delikatesy-online.sk/darcekove-kose
Ja mam rada prirodne veci, tak buď robím koše v štýle Med, medovina, voskové sviece, peľové tinktúry, medové výrobky,mydlá https://www.vcelisvet.sk/vcelie-produkty
alebo levanduľové koše a vtedy kúpim levanduľové vínko, sirupy, likéry džemy, mydlá, vankúšiky a pod 🙂
zavisi od toho, kolko chces investovat. mas kvalitny alkohol od vymyslu sveta, vina. my sme to kombinovali svagrovi na 40 s kvalitnym olivovym olejom, olivami v plechovkach, kaviarom, roznymi orieskami (nie 50centove arasidy z kauflandu), kvalitnymi hovadzimi pastetami, atd. ja by som nesla do kvantity, ale do kvality.
med ani levanduľu by som neriskovala, môžu byť alergici (ja som silný na levanduľu)
ale vínom, kávou a čokoládou nič nepokazíš
@matkahelka ďakujem, takto nejako si to predstavujem, ale zaujíma ma ten kaviár. Tiež som nad ním premýšľala, ale čítala som, že sa musí skladovať pri veľmi nízkej teplote, najlepšie na najchladnejšej poličke v chladničke a je citlivý na zmeny teploty. Myslíš že by sa mu nič nestalo?
Jednoznačne drahu pálenku, len by bolo treba vedieť co majú približne radi ci whiskey ci rum alebo co
Ja by som darčekový kôš nedávala skôr nejaký kvalitný alkohol a to je všetko.
Nejakú flašku , niečo slané, čokoládu, bonboniéru. Myslím si, že to nemá byť niečo honosné, skôr symbolické a obsah závisí koľko chceš do toho investovať.