Ahojte
Za 2mesiace máme svadbu . Mám 5r dcérku
Aké účesy sa robia tak malým dievčatkam ? Natáčky na noc nedá nevie mať nič na hlavke keď spí ...
Čo by ste odporučili vy ? Aby to zvládla aj obyčajná kaderníčka ktorá nemá moc veľké skúsenosti s účesmy ... Ďakujem
Poprípade môžte hodiť aj foto ako inšpiráciu
Ďakujem
@katonova94 Natáčky na noc ešte niekto nosí? Veď natočiť mokré vlásky, vysušiť fénom a hotovo. Prípadne použiť kulmu. Myslím, že to zvládne fakt každá kaderníčka. A určite dať niečo pekné do vlasov, ozdobnú sponku s kvetmi, alebo tiaru, bude sa cítiť, ako princezná.
@katonova94 podľa mňa sú takéto dievčatka rozkošné keď majú napríklad troška natočene vlásky a venček vo vlasoch. Určite nie nejaké komplikované účesy.
Napríklad na našej svadbe mali neterky vlásky s pletené do vrkoca, ten obmotany hore okolo hlavy (obe majú dlhé vlasy po pas, takže to šlo) a v nich také malé sponky - kvetinky, niečo ako na poslednom obrázku, ale viac menších kvetiniek . Obe česala sestra doma, vydržalo to celú noc, nepotili sa, keďže vlasy mali "hore".
Nasa ma kucerave vlasky, tak som jej len umyla vlasky a dala trochu tuzidla a na vrchu hlavicky som jej ich popripinala takymi stipcekami s ruzickami a aby to lepsie drzalo, tak najprv obycajnymi sponkami trosku prichytit. Na vrchu hlavicky mala z toho akoby taky ruzickovy vencek a vlasky rozpustene dozadu. Dalo by sa to spravit aj s rovnymi, len pre efekt trosku natocit kulmou. Je to podla mna vzdusne a pekne pre dievcatka, nemusi to mat povypinane vsetko hore.
@katonova94 ak má dlhé vlasy, tak do copu a nejaké korálky sem tam. Keď kratšie, tak možno len čelenku. Načo to preháňať? Boli sme na prvom svätom a účesy alá princezné a nevesty mali len rómske dievčatá (nechcem sa nikoho dotknúť) ale podľa mňa už je viac in jednoduchosť. Žiadne natáčky, žiadne korunky atď.
Dala by som spraviť niečo zapletené, aby jej to vydržalo. A ešte by som doplnila nejaký výraznejší slávnostný doplnok do vlasov.