Účes pre 5-ročné dievčatko na svadbu

katonova94
8. jún 2022

Ahojte
Za 2mesiace máme svadbu . Mám 5r dcérku
Aké účesy sa robia tak malým dievčatkam ? Natáčky na noc nedá nevie mať nič na hlavke keď spí ...
Čo by ste odporučili vy ? Aby to zvládla aj obyčajná kaderníčka ktorá nemá moc veľké skúsenosti s účesmy ... Ďakujem
Poprípade môžte hodiť aj foto ako inšpiráciu
Ďakujem

joesvk
8. jún 2022

Dala by som spraviť niečo zapletené, aby jej to vydržalo. A ešte by som doplnila nejaký výraznejší slávnostný doplnok do vlasov.

h2
8. jún 2022

@katonova94 Natáčky na noc ešte niekto nosí? Veď natočiť mokré vlásky, vysušiť fénom a hotovo. Prípadne použiť kulmu. Myslím, že to zvládne fakt každá kaderníčka. A určite dať niečo pekné do vlasov, ozdobnú sponku s kvetmi, alebo tiaru, bude sa cítiť, ako princezná.

aurora33
8. jún 2022

@katonova94 podľa mňa sú takéto dievčatka rozkošné keď majú napríklad troška natočene vlásky a venček vo vlasoch. Určite nie nejaké komplikované účesy.

joesvk
8. jún 2022

Napr.

jaskolka
8. jún 2022

Napríklad na našej svadbe mali neterky vlásky s pletené do vrkoca, ten obmotany hore okolo hlavy (obe majú dlhé vlasy po pas, takže to šlo) a v nich také malé sponky - kvetinky, niečo ako na poslednom obrázku, ale viac menších kvetiniek . Obe česala sestra doma, vydržalo to celú noc, nepotili sa, keďže vlasy mali "hore".

nevenka
8. jún 2022

Nasa ma kucerave vlasky, tak som jej len umyla vlasky a dala trochu tuzidla a na vrchu hlavicky som jej ich popripinala takymi stipcekami s ruzickami a aby to lepsie drzalo, tak najprv obycajnymi sponkami trosku prichytit. Na vrchu hlavicky mala z toho akoby taky ruzickovy vencek a vlasky rozpustene dozadu. Dalo by sa to spravit aj s rovnymi, len pre efekt trosku natocit kulmou. Je to podla mna vzdusne a pekne pre dievcatka, nemusi to mat povypinane vsetko hore.

patka06
8. jún 2022

Ak má dlhé vlásky, mohlo by byť niečo takéto ... základ a kvietky a ozdoby môžu byť aj iné.. Je to úplne jednoduché, zvládla som doma za 10 minút.

tosomja
8. jún 2022

@katonova94 ak má dlhé vlasy, tak do copu a nejaké korálky sem tam. Keď kratšie, tak možno len čelenku. Načo to preháňať? Boli sme na prvom svätom a účesy alá princezné a nevesty mali len rómske dievčatá (nechcem sa nikoho dotknúť) ale podľa mňa už je viac in jednoduchosť. Žiadne natáčky, žiadne korunky atď.