Tulipány verzus chryzantéma. Poradíte svadobnú kyticu?

tomasko9
12. apr 2016

Tulipany, alebo chryzantema? 🙂 ale vraj taka drobnejšie, nie klasika velka.Hadam som sa dobre vyjadrila 🙂

livia341
12. apr 2016

Záleží kedy bude svadba, ak v máji tak tulipány ak na jeseň tak chryzantény. Mne sa páči kombinácia frézii, ruží a tulipánov.

miku1
12. apr 2016

Ja som skôr za tulipány. Chryzanténa je pre mňa kvet na cintorín 🙂

janinah
12. apr 2016

Chryzantémy sa nosia na hroby,dať ich do svadobnej kytice je teda odvaha 😉 ja som za klasiku- ruže.

iplusr
12. apr 2016

Ja som mala tulipany. Kytica mi vo vaze vydrzala este tyzden po svadbe. Horsie to bolo s manzelovym pierkom na saku. Tulipan dlho bez vody nevydrzi, tak sme ho museli parkrat odopnut a dat do pohara s vodou - po obrade aj pocas hostiny. Ale keby si mam znovu vybrat, tak by to boli tulipany.

seahorse27
12. apr 2016

Chryzantema je naozaj cintorinska jesenna kvetina...na svadbu sa nehodi podla mna.

beatrice28
12. apr 2016

rozhodne tulipány

sono2
12. apr 2016

Ani jedno. Pozri si katalóg s kyticami.

maminecka2
12. apr 2016

Aj ja som tuzila po tulipanoch, ale nakoniec na jesen vyhrali slnecnice, boli krasne

buckeye
12. apr 2016

chryzantema vôbec nie je cintorinska kvetina, v kombinacii ruze a frezie vyzera nadherne a ked mas jesennu svadbu a farby do oranzova a cervena da sa krasne nakombinovat zlta a oranzova chryzantema s bledsimi ruzickami (aj drobnými) a jesennymi dekoráciami, ako tekvicky, gastany, cervene jablcka, vinic etc..🙂 v podstate ma vyhodu, ze existuje vo vela roznych farbach a tvaroch od drobných viac kvetych, riedkych az po obrovske hustokvete 🙂

lintu
12. apr 2016

Chryzantémy sú nádherné kvety a určite by som ich nevyužívala len pri smútočných udalostiach a na cintorínoch. Aj keď sa to pri nich, žiaľ, tak možno traduje. Škoda. V kombinácií so správne zvolenými inými druhmi kvetín, dokážu vytvoriť naozaj veľmi pekné kytice. Kytice z tulipánov pôsobia zase jarne, sviežo... Nuž, ťažký výber.

Za mňa - rozhoduj sa podľa toho, čo sa ti páči a nie, kto si čo kde myslí.

julma
12. apr 2016

Posli muza na luku, nech nieco z lasky natrha a uviaze...moj mi tak urobil a bolo to super, kytica najlepsia a najkrajsia na svete

zabina27
13. apr 2016

mna od tulipanov odhovorili v kvetinarstve, ze oni rychlo rastu a v priebehu svadobneho dna, vecera, vyrastu z uviazanej svadobnej kytice , co nevyzera dobre. mozno v kytici len z tulipanov to nevidno, ale v miesanej to fakt moze byt vidno. podla mna tie chryzantemy v kombinacii este s nejakymi inymi kvetmi su tiez krasne