Transparentné svadobné oznámenia

blo
13. jan 2024

Ahojte, keďže aktuálne riešim s mojim nastávajúcim svadobné oznámenia, celkom sa nám páčia na internete tie, čo sú transparentné so zlatým písmom (ako na obrázku). Mala ich niektorá z vás? Vyzerajú dobre aj naživo? Lebo nafotiť sa dá pekne čokoľvek, a preto by som rada poznala váš názor.

janai1
13. jan 2024

@blo brat ich mal tiež so zlatým a vyzeralo to super 👌🏽

guiseppinka
13. jan 2024

Rukami mi preslo vela oznameni, vela som robila a je to sice pekne, ale su za to sialene palky v porovnani s tym, aku to ma "zivotnost". Je to krasne, nepopieram, ale minies za to vela penazi, ktore vies presunut aj na nieco insie (aj v ramci svadby).

babulkomale
13. jan 2024

@blo mne to pripada ako nahrobny kamen alebo parte.
Ale to mi pripadaju tak skoro vsetky tieto oficialne, preto sme si my robili sami.

dominika1922
13. jan 2024

Za mňa Áno. Ale mali sme aj s fotkou🙂

sejbipi
13. jan 2024

Je to pekné, ale tiež by som to riešila ekonomickejšie, radšej nejaký biely tvrdený papier a tam napísané, pokiaľ je to lacnejšie ako tú drahšiu verziu. Predsa je to len oznámenie, ktoré ľudia po nejakej dobe vyhodia

bebebi
13. jan 2024

@blo mne to naživo pripadalo ako papier na pečenie

rorino
14. jan 2024

@blo Videla som na živo,zaniká to ,kdekoľvek to položia.Ale proti gustu🤷🤷🤷

antonia15
15. jan 2024

@blo my sme také nemali, ale videla som na živo s bordovým podkladom a mne osobne sa to veľmi páčilo ...na ekonomickú časť ste sa nepýtala ;)

michellemary
16. jan 2024

Kamoška ho mala teraz v novembri, a veľmi pekné.

ajka0207
16. jan 2024

@blo je to teraz moderné, nevyzerá to zle, ale teda je to riadne drahé a nestojí to za to. Plus ako píšu vyššie, keď to položiš na poličku, písmo zaniká a nečíta sa to dobre a nedá sa pripnúť na chladničku.

blo
autor
18. jan 2024

Dievčatá, ďakujem vám veľmi pekne za názory. Pomohli ste nám sa rozhodnúť ❤️❤️❤️.

ascotka
10. feb 2024

@blo my sme mali gravírované v pevnom priehľadnom plexiskle a každý ich obdivoval že aké pekné a zaujímavé. Ani mi neprišli mimoriadne drahé. Ale je fakt že na chladničku sa pripnúť nedajú a keď nie sú na tmavom podklade, text zaniká