Ahojte ženy 🙂
Poraďte mi prosím, lebo vidím, že sú tu aj všelijaké šikuľky, kreatívne, vypekáte, organizujete 🙂
Synček bude mať narodeniny a potrebujem pomôcť s dvomi vecami:
1. Torta - chcela by som mu upiecť alebo urobiť nejakú menšiu tortu v tvare rakety, len rozmýšľam, že aké cesto, plnku, čokoládu na vrch alebo z čoho zdobenie, aká kombinácia chutí sa vám u detí dobre osvedčila (+receptík), alebo nejaké cheesecakeové niečo;
2. Oslava - manžel nebude doma, inak sme tu len s malinkým bábätkom. Vychádza to na stredu, cez víkend pôjdeme k starým rodičom, ale ako to takto v trojici pekne osláviť? Nemáme tu nejakých jeho kamošov, takže možno akurát by som zbehla za sestrou do vedľajšieho mesta (nemá malé deti), doma výzdoba, no neviem, čo preňho naplánovať...
Budem vďačná za rady, samej sa mi ťažko húta a plánuje. Ďakujem, pekný deň 🙂
Prečo chceš oslavu v stredu? Zavolaj rodinu na sobotu a oslávte všetci spolu.
Lebo v stredu má narodeniny, tak som ja ako mamka chcela preňho niečo zorganizovať, aby sa potešil. Všetci pracujú, ale určite bude torta aj u našich
Ja by som ho v tú stredu zobrala na nejaký špeciálny program, a celý deň by som urobila taky špeciálny, opýtala by som ho, že keby mohol jeden deň tráviť podľa svojich predstáv, aký by bol ten deň, 4rocny by ti už mohol dat nápady. Napr palacinky na raňajky, môže raňajkovať aj v posteli/obývačke pri telke.... Zobrať ho do nejakej herne (popozeraj okolie), pripadne zobrať aj Spartaka v jeho veku, nech je im veselšie, spojiť to s obedom na mieste aký si on vyberie, potom nejaká cukráreň, nejaké kino, popcorn.... Tortu by som spravila az na víkend.
@bolarazjedna Ďakujem za super odpoveď 🙂 máš pravdu, tortu nechám asi až na víkend. Noo, asi to tak spravím ako vravíš, nejaký obed, detské centrum, cukráreň, skúsim nejakého toho Sparťáka zohnať 😃 nepoznám tu veľa mamičiek, muž tu nebude, tak premýšľam, že čomu by sa radovalo toto moje decko malé zlaté neposedné, čo také extra urobiť. Ešte raz vďaka ❤️
@muchacici nerozumiem uplne s cim chces poradit, budes ty a dve male deti.
Nebolo by lepsie pozvat starych rodicov k vam a urobit poriadnu oslavu cez vikend? Aby sa vyzdoba "vyuzila", viac ludi, fotky...
Pozvi aj sestru a budete mat peknu oslavu.