Poradíte nejaký top rum s originálnou flašou pre muža?
Limit do 100€
Inak toto je super darček ak nie si istá značkou. 24 "vzoriek" https://www.alko90.sk/rumovy-kalendar-24-days-o...
Pozri plantation rum barbados alebo peru fidzi australia a dalsie, je to kolekcia v peknych flasiach, zacnes jednou a dokupujes
určite Barbados Black Barry,tak do 30€,podla toho,kde kupuješ-ja kupujem na svetnapojov. Alebo Zacappa
nejde o flašu,ale obsah
@malulienka sice nie karibik ale pre nas najchutnejsi rum je znacka A.H. Riise Non Plus Ultra...Pokukujem aj po black edition. Inak z tejto značky mame doma skoro všetky a ani jeden nesklamal. Ale najviac chuti non plus ultra.
teda teraz aj rozmyslam a.h.riise je z Amerických panenskych ostrovov,ktore su v Karibskom mori,tak aj karibik by sedel😃
@malulienka ja som darovala tento, odporucali mi v obchode s alko. Toto je Millonario XO za asi 70€ a potom predavac aj kamosi radili aj Blue Mauricius za cca 30€.
Nepijem tvrde, ale z tohoto rumu si zvyknem parkrat za rok urobit mojito, zbrndu by som nevypila..... Ale je z tych drahsich, vyraba sa u nas na ostrovoch
https://www.bullmet.com/rones/arehucas-capitan-...
@malulienka ja zboznujem Bumbu -Barbados, to je proste laska.. 😀 Neviem, ja rumy lubim dost, ale tak je tazko poradit kedze niekto rad tazsie zemite, niekto lahsie ovocne.. mne nechuti asi 200 eurovy ked to je mimo moju liniu.. 🙈🤷🏼♀️
Okrem Bumbu este Plantation XO 20th Anniversary..
Napr spominany Milionario XO je tazsi cedrovy korenisty, ten africky Blue Mauricius zase sladsi a vyrazny..
tak mozno ak podla toho co muz rad 🙂
@c_est_la_vie tento dostal moj muz minuly rok, boli tam dobre znacky z uplne celeho sveta, len niesom odbornik tak si uz nepamatam presne ake. Urcite ale nic take ako Captain Morgan 😁, lepsie. Super na rozsirenie obzorov a vyskusanie!
@emalka my máme teraz doma AH Riise kalendár, ale i na tento sa chystáme, asi ho dostane muž na Vianoce a snáď vydrží do ďalšieho roka 😀. Kapitána tiež nepijeme, ja mám rada plantation, aj Riise, muž doma papu, krakena a pod 🙂
Nam chuti blue mauricius alebo don papa
@anne_mary2 Bumbu kupujem aj ja manželovi, keď ma nejaký sviatok, tiež ho ma rad 😉
@malulienka môj manžel rád rumy a odporúča bumbu, prípadne ešte lepšie bumbu xo. Ten má aj v popise, že piráti z Karibiku pili rum bumbu 😂
A.H. Riise (u nas top), Plantation.. alebo pozri Dos Maderas Luxus napr. 😊
@malulienka ja by som z tychto vzala tu Zacapu 😊
@denden77 a pila si ho niekedy? Zatiaľ sa tiež najviac k nemu prikľáňam.Ale aj Non plus ultra sa mi dosť páči😊
@malulienka este nie.. non plus ultra isto nesklame, A.H. Riise ako take nikdy nesklame 😁 aj moj dostane zase tento rok 😁
@malulienka muž má aj Zacapu, že veľmi dobrý rum 🙂
@malulienka ale teda len tu klasiku 23 ročnú Zacapu...čiže toto čo ste dali vyššie bude isto topka 👍🙂 inšpirovali ste ma do budúcna 😀
Nevieš či má rád sladšie alebo nie?