Ahojte. Mam dilemu. Usporaduvam narodeninovu oslavu pre trojrocnu dcerku a pozyvam deti aj s rodicmi... Rozmyslala som nad vtipnou tombolou s cenami napr: redbull - vyhliadkovy let, vysiaci zamok - romanticka prehliadka zamku, vecera pre dvoch- polievky sackove a sviecky... Nieco take ale neviem ci sa to hodi... Teda potrebujem aj rodicov zabavit... Deti budu mat hry a aktivity ale co s rodicmi... A ak by ta tombola bola dobry napaf, ako tie ceny zabalit popripade ci tomvopove ceny musia vyt viditelne niekde vylozene alebo to nemusi byt... Dakujem za kazdy nazor
redbull na 3 rocnej oslave ako nic v zlom ale to hadam nie haha,,,, deti tombolu nevnimaju skor neake domace zoo nafukovaci hrad a podobne...
aha teraz citam pre rodicov lol- tym by som nehystala nic ale pokial nemas co s peniazmi a chce sa ti tak kludne ale ja si myslim zbytocnost .. pride mi to prepac ale snobske ako by si sa chcela predviest
mne to nepride snobske, mne to pride (s prepacenim) sedlacke.
pokial vsak poznas vsetkych ucastnikov a vies, ze maju pochopenie pre tento typ zabavy, OK.
ja by som to riesila prijemnym posedenim, dobrym obcerstvenim a pokecom.
toto je oslava narodenin dietata, onho tam ide.
ja by som to ani nerobila. Zbytočnosť. Radšej by som spravila dobrú zábavu pre deti, a maminky si pokecajú aj samé... možno nejaký kúzelník pre deti, alebo u nás bývajú oslavy v detskom centre - je tam veľa rôznych preliezačiek a pod. pre deti.
Mňa by zaujímalo prečo robíš takú oslavu? Lebo 3r. dieťaťu je to dosť jedno,oslava s tortou,dedkom,babkou,krstnými bohato stačí.Je to samozrejme tvoja vec,ale je to zbytočnosť. Naučíš dieťa,rodinu,okolie na megaoslavy,budú ich viacmenej čakať každý rok,ty na to časom nemusíš mať peniaze,čas,energiu....ak tvoje dieťa bude patriť k tým,čo majú 5 rokov a už im niet čo kúpiť,lebo všetko majú,tak toto tiež nie je výhra.....len také zamyslenie.
@julisalove spravne som pochopila, ze tie ceny maju byt recesia? ak ano, neviem, mozno niektorí ludia ocenia tento druh vtipu, mne by sa to zdalo trapne 🙂 Myslim, ze rodicia budu mat co robit pri dohliadani na svoje deti, takze si nemyslim, ze by sa nudili, myslim,ze pokecaju medzi sebou 🙂
@julisalove súhlasím s tým, čo tu bolo napísané: márnivosť nad márnivosť, snaha ukázať sa, absolútne neodhadnutá vhodnosť druhu oslavy vzhľadom k veku dieťaťa 😒
Fakt trojročnému dieťaťu stačí mama, otec, dedko, babka...
my sme mali zatial vzdy pozvanu len rodinu, tento rok mala 4 a uvazovali sme ze zvlast si pozve kamaratky zo skolky a le nakoniec na to zabudla 🙂, podla mna tiez staci rodina pre take male dieta a neskor zas ked tak dve oslavy rodina a potom kamarati ale naco rodicia tych deti ?
@julisalove my sme robili oslavu, ked to zacalo v skolke, mal asi 5 rokov, zacal byt pozyvany a teda chcel nasledne aj on pozvat kamaratov a velmi si to uzili
uprimne - mala som dojem, ze rodicia velmi vitaju moznost zaparkovat dieta na oslavu a ist niekam sami - na nakupy, do kina... aj my sme to uz tak urobili - skocili sme do cukrarne a na prechazdku 🙂
nijaky program pre rodicov by som neriesila, staci si posediet a kecat, ked uz teda ostanu. Nedavno sme tak boli na oslave, boli sme pozvani aj rodicia a bolo to prijemne, spoznavat sa a vykecavat. Hry by nam prisli neprirodzene, kedze sme sa ani nejak nepoznali dovtedy.
Hier maju rodicia s detmi az az, taka rozumna dospelacka diskusia je niekedy lepsia ako darcek 😉
Rodicia co chodia na oslavy - staci dobre pohostenie mozno nejake pivko alebo pohar vina nieco pod zub a hotovo. Vacsina aj tak pomaha dohliadat na svoje ratolesti a bahato staci aj moznost len sa porozpravat a spoznat sa - pokial sa teda jedna o spoluziakov zo skolky. O co by som sa snazila asi viacej je zapojit ich do hier s detmi - organizacia, spolocne preteky deti s rodicmi a pod nad podarunkami specialne pre dospelakov by som si hlavu nelamala. Bola som na x takychto oslavach a poviem ti ze co sa najviac ratalo v tom veku bolo a moct si aspon 10 min bez narusenia pokecat s niekym pripadne ked uz bli potom vacsi tak presne nechat dieta a ist si porobit to co treba
Najprv všeobecne, nechápem , prečo všetky beriete takúto oslavu, že sa chce predvádzať, proste možno ju to baví a chce zrealizovať oslavu, ktorá bude aj predeti,ale zo slušnosti, chce sa postarať aj o rodičov. @julisalove Pokiaľ máš chuť a chceš sa realizovať prečo nie, ale nemusíš mať potrebu zabávať rodičov, je to oslava pre deti v prvom rade a oni sú tam ako dozor. Záleží, či sa s rodičmi poznáte, my sme sa so škôlky poznali, takže pre nás to bola príležitosť si aj pokecať...Urob tombolu možno skôr pre detičky, oslava je o tom, aby sme sa zabavili a užili si , ty si hostiteľ a urob ako uznáš za vhodné, ja som tiež typ človeka, ktorý ak robí oslavu tak sa snaží oživiť oslavu, síce v 3 rokoch som nerobila pre deti, prvú sme začali robiť až okolo 5 rokov... a robím ju dodnes s programom bez detí, chvalabohu bez rodičov 😀
Ja tiež robím každý rok oslavu narodenín, je to jediná veľká oslava cez rok (my s mm neoslavujeme) takže to aj patrične "rozbalím". Máme v rodine 5 detí a tie si to užívajú. Minulí rok sme mali aj nafukovací hrad, zo všetkým čo k tomu patrí, bazén a všetko možné pre ich zábavu a deti sa vyšantili. Tento rok si malý chce pozvať aj kamaráta zo škôlky, tak prečo nie, ale nebudem preto volať aj jeho rodičov, chlapca pôjdem zobrať a potom zase odovzdám, je mi jasné, že keby ich bolo veľa tak to nemám šancu zvládnuť, preto len jedného dvoch si môže zavolať, budem mať na starosti aj dospelých takže treba sa venovať všetkým. Ale predsa len dospelí sa postarajú aj sami o seba, pitie, jedenie bude pripravené a na debatu sa vždy niečo nájde, a sú aj hry ako aktivity, tak sa dá robiť veľa vecí, ale cudzích ľudí by som si nevolala. Treba aby si si tú oslavu užila aj ty.
nie je dobry napad ani robit mega oslavu pre trojrocne dieta a uz vobec nie robit tombolu.... ako, naco, preco? oslavu robis pre dieta, ide o to, aby sa ono dobre citilo a zabavilo. tombolu deti nepochopia vobec, na detsku oslavu to nepatri. a rodicia skor odcenia klud od deti, pripadne moznost sa porozpravat, spoznat, nie sa povinne zabavat na akoze vtipnych cenach v tombole. 😅 ale to je len moj nazor 😉
@julisalove pozyvas rodicov , ktorych nepoznas? ja by som toto nerobila ani s opitymi kamosmi, nie ze s rodicmi ktorych vidim 1,2x. Hanbila by som sa 😀
My sme zacali s oslavami pre kamosov na ZS... ak by som nieco take robila skor,asi by som zvolila inter.ihrisko alebo maters.centrum...
@sojorez robime to v materskom centre
@eeffka ja ich poznam oni sa navzajom nepoznaju dobre
@nyusika to je oslava v materskom centre!
@julisalove aha,to som nepostrehla...
@julisalove
@sojorez
tak ale o materskom centre si v úvodnom príspevku nič nepísala 😉
@macamac ale ona sa ani nepytala na nazor na oslavu, otazka znela ken ci tombola alebo nie a ak ano ako.... mnohe ju tu hned zacali sudit, ze sa predvadza a pod. Ja stale nechapem co je na tom zle, ze niekto chce oslavovat, kazdy sa na zivot pozerame inak aa pre niekoho su iste okamihy v zivote dolezite , zijeme len raz tak preco si zivot neuzit, sprijemnit...
Pride mi to smiesne,doslova.
nie. Robim detom oslavy s kamaratmi od troch rokov, ked sa zacali deti v skolke navzajom pozyvat. Ani jeden - jedinykrat som sa nenamahala vymyslat a organizovat nieco pre rodicov. Ked sme raz robili oslavu doma (nikdy viac!!!!), dostali ponuknutu kavu, kolac, nejaku vodu a tusim aj nejake prosecco sme mali, ale nevidim dovod hrat sa na animatora pre dospelych. Najmilsi su mi rodicia, ktori odovzdaju dieta a vypadnu (je ich drviva vacsina), ustarostene maminky a tatkovi straziaci svoj poklad orlim zrakom mi solidne lezu na nervy. Oslava je pre deti a nie pre rodicov.
Mne sa ta tombola nahodou zda celkom vtipna. Nie som si celkom ista, ci na detsku oslavu. Skor na nejaku dospelacku party, kde ludi dobre poznas a vies, ze ste podobneho zmyslania.
Mam kamosku, co relativne casto organizuje taketo party, vzdy ich nejak tematicky zameria, ma to do detailov prespekulovane aj s vyzdobou. Vzdy sa dobre zabavime. Nemam pocit, ze by sa nad nas ostatnych vyvysovala, proste viem ze ju to bavi a ma v tom zalubu.
@julisalove nápad vcelku dobrý, tombola býva vystavená
ale ak môžem - to máš všetko rodinu?
alebo to už 3 ročným deťom sa robia takéto párty?
a prečo si myslíš, že potrebuješ zabaviť aj rodičov detí?
ja by som sa sústredila skôr na to, aby sa dobre zabavili deti a mala by som čo robiť, dohliadať na to, aby sa im nič nestalo 😅 😀 😉 teda, pokiaľ majú starostlivých a ostražitých rodičov, ktorí si ich postrážia sami, mám o starosť menej
inak je to primárne oslava tvojej dcéry, tak hlavne nech sa ona cíti dobre a zabaví sa 😉