Co davate manzelovi na Vianoce? Hladam inspiraciu 🙂
Ponožky a trenky 😄 Ja neviem, dnes chce byť každý čo najviac originálny a tie Vianoce sú pomaly o tom, kto vymyslí lepší darček...zoskok padákom, relaxačný pobyt v tme, VIP vstupenky na nejaký športový zápas, stretko s jeho obľúbenou celebritou, poukážka na masáž, vstupy do fitka/sauny/solárka...
@simona109 Tak najlepší je tehotenský test to by už nikto neprekonal 😂 ale ja tomu svojmu dám pravdepodobne hodinky spomína mi ich už nejakú dobu
@simona109 jazda na kamione. Ak je prirodno-vyletovy, chatarsky typ, tak kvalitnejsi luk, sipy a slameny terc - mozno sa do toho zalubite cela rodina.
Nejaké značkové hodinky a značkový parfum to poteší chlapa 😙
Hodinky, parfem dostal teraz na Martina.
Mikinu v jeho obľúbenej značke, knihu a spolu sa skladáme na letenky
@lizatko1009 Ty máš super vkus na voňavky, poradia prosím nejakú pánsku? 🙏
Ďakujem 💕
@simona109 ja teda nemám manžela ešte 😂 ale snažím sa otcovi vymýšľať rôzne darčeky. Ale samozrejme záleží aj od hobby a čo ma dotyčný rad. Otec raz dostal drevenú debnu s páčidlom, kde boli ukryté rôzne druhy piva, trvalo kým sa k ním dostal. 😂 Odo mňa dostal na Vianoce Kurz prežitia v prírode (jednodňový) spal v lese a jedol len to čo príroda dala. 😂Páčilo sa mu. A potom sú tu take tie klasiky ako sú zážitkové poukazy. Jazda na Lambe/Porsche/Ferrari, závodnícky okruh a podobne.