Tip na univerzálny darček

j.a.n.e.7
4. nov 2017

Iste premýšľate okrem toho, ako potešiť svojich najbližších, aj nad darčekmi pre iné osoby z rodiny alebo kamarátskych kruhov .... ja tento problém riešim každý rok a už neviem čo vymyslieť, preto budem rada, ak mi dáte tip na darček, ktorý poteší snáď každého bez ohľadu na vek a pohlavie. Nemyslím darček pre malé dieťa, ale skôr pre už staršie deti nad 10r. či dospelých.... Mám rada, ak je darček aj trochu praktický 🙂 Cenu rátam tak do 10,- E

Mňa napadlo toto:
- dáždnik
- peňaženka
- kozmetický balíček
- súprava na písanie (pero a ceruzka)

masinka
4. nov 2017

my ked mame napriklad v robote Secret Santu a vylosujem si niekoho koho az tak nepoznam, tak zvyknem dat hrncek, pripadne aj s nejakym cajikom

6mia6
4. nov 2017

Možno to znie blbo ale ja keď nedostanem ponožky alebo pyžamo tak sa mi to ani neráta... 😅

beky1813
4. nov 2017

@6mia6 a papuce 😀 jednoznacne

6mia6
4. nov 2017

@beky1813 áno aj 👍

beky1813
4. nov 2017

Kozmetiku nerada davam, to sa clovek nie vzdy trafi. Ale take univerzalne, co davam: vtipne tricko, pyzamo, vtipne ponozky, sypany caj, kvalitna kava.

katka253111
4. nov 2017

Za mna by este bolo napr.niekomu blizkemu taky privesok gravirovany s fotkou - davala som robit min.rok - stranka Mogato a velka spokojnost 🙂

Mozno este poukazka... hrnceky, vtipne tricka, kozmetiku velmi nie

erickatt
4. nov 2017

@j.a.n.e.7 hrala som hru, (ne)mluv s otvorenou pusou. Skoro sme sa pocikali od smiechu.....

mikadooo
4. nov 2017

My ideme vyrábať s deckami mydlá. Je to relatívne jednoduché, zabalíme do pekného celofanu a dostane každý v rodine, so špeci venovaním (v mydle bude nápis - babke, dedovi atď). Myslím že mydlo snáď používa každý 🙂. Takisto mám rada darčeky ktoré sa dajú spotrebovať/použiť a hotovo, čiže presne - dobrý čaj, luxusná čokoláda (trebárs Lindt), alebo nejaké voňátko na wc s podobou Mikuláša, sviečka, ja neviem čo....

Ja mám rada Poukážky, aj keď niekomu pridu príliš praktické. Voľné lístky kina sa daju zakúpiť vo veľkých kinách. Film si vyberie obdarovaný. Alebo trebárs na zľavových portáloch zaľúbencom zakúpiť nejakú romantickú večeru, deckám vyrobená poukážka do hračkárstva v nejakej hodnote (jasné že peniaze potom rodičom nech im kúpia čo si vyberú za danú hodnotu...). Vyzivové doplnky starším ľuďom, ak viem že užívajú. Atď. Ja vždy uvažujem od človeka k človeku. Čo si kto kupuje, čo má rád, respektíve čo potrebuje.

lindusss2016
4. nov 2017

Kniha?

osky
5. nov 2017

Kozmetikou nepokazis nic.
Ta sa potrebuje vzdy.
A take prirodne mydla su uplne super.
Univerzalnydarcek pre kazdeho....to mi pride,aby si nemala vela starosti.
Ved kazdy je iny,kazdy ma rad nieco ine.ked chcem niekoho potesit,venujem aj cas pre neho a hladam kazdemu to vhodne.aj ked by to mala byt malickost.
Niekto salie za bizuteriou,niekto za kavou a niekto zbiera magnetky...ludia su rozni.
Osobne muzom nejake dobre vino,kt.by si len tak nekupili..
Vsetkych odbit rovnako...to by mi ani radost neurobilo,prepac.

lubkaurm
5. nov 2017

Poukazka na knihu za 10€ do Panta Rhei - knihu si vyberie kazdy sam🙂

beadgirl
5. nov 2017

niečo také ako univerzálny darček čo by sa hodil každému neexistuje. nič z toho čo si napísala by mňa nepotešilo, je to presne to univerzálne bez rozmyslu, bez toho aby si vedela čo ten obdarovaný preferuje... možno je už neskoro sa riadiť mojou radou tohto roku, ale budúci rok by si to už mohla skúsiť - počúvaj celý rok o čom blízki hovoria, čo ich baví, aké majú koníčky, hoci si to aj niekde zapisuj - a maj otvorené oči celý rok - tu nájdeš v októbri peknú peňaženku pre 14-ročnú neter, v auguste vo výpredaji kúpiš lacné kožené sendále pre sestru, niekde vo výpredaji nájdeš za dobrú cenu hoci aj v júli nejakú sadu golakľúčov pre otca atď...

tyelde
5. nov 2017

Ja osobne kozmetikové balíčky neznášam, máme naskladnené hádam za 10 rokov takýchto darčekov... Mám citlivú kožu, sadne mi jeden výrobok z 50, a tie sú v balíkoch málokedy... Ak univerzálne, tak poukážky, necg si človek vyberie sám... Radšej ako by to len tak stálo na polici

deti95060810
5. nov 2017

ja kupujem knihy...svokre poukážku, popr. nejaký doplnok z lekárne napr. Kamzík, svokor ponožky, alebo krížovky - mojim svokrovcom knihy nehovoria veľa....

j.a.n.e.7
autor
5. nov 2017

Kočky ďakujem za inšpiráciu, akože som si vedomá toho, že darček šitý na mieru je vždy najlepší a to sa snažím aj v blízkej rodine dodržiavať, ale u nás Ježiško nosí darčeky ešte ďalším cca 20 osobám, s ktorými netrávim až toľko času a preto presne neviem, čím by som ich mohla potešiť... iste uznáte, že vymyslieť každý rok nové a nové veci dá zabrať 🙂

j.a.n.e.7
autor
5. nov 2017

Hlave darček pre chlapca v puberte je sakra oriešok....

beadgirl
5. nov 2017

chlapcovi v puberte za 10 ečka nič nekúpiš ☹( možno tričko metallica alebo tak 🙂) v nejakej akcii...

beadgirl
5. nov 2017

ale tie decká stále riešia voľačo s mobilmi - nejaký lacný repráčik k mobilu by sa zišiel ... 🙂)

deti95060810
5. nov 2017

@j.a.n.e.7 aj pre dievča....😲

mirkakab
5. nov 2017

osuška s menom?

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
221girl
5. nov 2017

tie sady čajov sú super vec podľa mňa, osušky s menom, tiež ma potešilo keď som dostala tie ,,darčekove gastráče" dajú sa použiť napr. v 101drogérii, camaieu, fann parfumerie... je tam dosť tých obchodov 🙂 tak som si vybrala podla seba. Celkovo tie darčekové poukážky keď aj do hlúpeho kauflandu, môže si človek vybrať knihu, kozmetiku ... čo sa mu hodí. U nás sú aj papuče nedostatkový tovar 😀

221girl
5. nov 2017

možno dáky pekný vankúšik

j.a.n.e.7
autor
6. nov 2017

zvyknem dávať aj nejaké športové potreby - batoh, pre chalanov napr. aj čelovka, vreckový nožík...

danula2
12. nov 2017
fokuska
12. nov 2017

Co asi nebolo spomenute a potesi to velmi mna su potraviny - nejake drahsie syry, kvalitna zmes orieskov, panensky olivovy olej, tekvicovy, sezamovy... exkluzivna prava cokolada, divinova pasteta, udeny losos, original prsouto, alebo ina susena kvalitna sunka, prave talianske cestoviny, pesto...
Jednoducho potraviny, ktore su exkluzivnejsie, naozaj kvalitne, originalne, ktore nepotrebujem bezne nevyhnutne, kupim si ich mozno vynimocnejsie, alebo niekto mozno vobec ale zaroven velmi potesia 🙂
Spotrebuju sa, takze ziadne lapace prachu - za mna velmi vdacny darcek, ale zalezi na vkuse kazdeho 🙂

Pre mna je lepsi ziadny darcek ako hrncek a iny darcekovy predmet s fotkou, menom, znamenim :( tiez co bolo spomenute dazdnik, penazenka - no za mna cele zle :( kozmetika ak niekto vie co pouzivam a trafi sa mi do vkusu, tak ok, ale kolk sa skutocne trafia do toho co dany clovek pouziva a ma rad, pripadne co mu pokozka toleruje?

lindusss2016
12. nov 2017

@fokuska
Pravda cista. Darcekove predmety gycoveho charakteru su fakt hrozne, strasne nerada to dostavam.

hana_halenarova
6. dec 2021

Napríklad kozmetika to istí vždy, ideálne keď vieš značku, ktorú blízki používaju. Alebo poukážka na nákup kozmetiky. To sa mi zatiaľ vždy osvedčilo u všetkých vekových kategórií (okrem detí samozrejme 😀).

ivikdurdik
14. dec 2021

za mňa je najuniverzálnejšia kozmetika, hlavne pre ženy...ale aj dnešní mladí muži sa o seba radi starajú

lindusss2016
14. dec 2021

Ja mam tento rok novy univerzalny darcek - dostanu k vianociam 3 clenky rodiny 😁 - difuzer s esencialnym olejom, nasla som na jednej stranke taky, ze k nemu je ten olejcek teraz zadarmo, takze som objednala a maju to ako komplexny dar. Potesi urcite kazdu, prijemnu a kvalitnu vonu v byte chce mat predsa kazdy 😁