Tip na darček pre rodičov k 70. narodeninám

mimcak
6. dec 2021

Ahojte prosím nejaký tip na darček pre rodičov k 70-tke. Ide o to, že chceme im dať ako deti všetci spolu iba, že urobím poukážku v určitej hodnote do kúpeľov. Nechceme im dať peniaze, lebo vždy to skončí tak, že to rozdajú vnúčatám. A keď si vyberú kúpele vtedy ich zaplatím. Ale chceli by sme ešte nejakú pamiatku neviem vôbec čo. Napadla ma fotka celej rodiny dat zväčšiť, ale žiaľ nemáme spoločnú a všetci sú niekde rozlietaný tak neviem ani urobiť. Prosím nejaký tip.

mamina0078
6. dec 2021

Fotoalbum? Každý pošle pár svojich fotiek a budú mať peknú spomienku celej rodiny v jednom ☺

mimcak
autor
6. dec 2021

@mamina0078 to som im dala minulý rok. Ale ďakujem za tip. ❤️

babababka
6. dec 2021

Áno fotka celej rodiny,vo forme puzzle,by mohlo byť zaujímavé,potom pekne zarámovať a stenu.

sasha10
6. dec 2021

@mimcak už trošku otrepané podľa mňa ale možno to ste im nedali ešte... Je kalendar s fotkami vnúčat, deti a s datumom narodenia, narodenin menin proste aby mali vsetko na jednom mieste, na nete je vela pekných 🙂

mimcak
autor
6. dec 2021

@sasha10 nie zlý nápad idem kuk sa mi to páči s tými datumami

mimcak
autor
6. dec 2021

@sasha10 nemáš s niektorými skúsenosť. Chcela by som aby tam boli aj klasika mená ako v bežnom kalendári. A kde som našla tak sa nedalo dopísať naše datumi k fotkám.

sasha10
6. dec 2021

@mimcak my sme davali dedkovi ale davali sme specialne vyrezávat mena, datumy aj fotky sme spravili sami a to sa potom iba davalo dokopy doma... Ale mala to v rezii muzova sesternica, s ktorou velmi neudrziavame kontakt tak to ani nezistim... Ale hore bola fotka s menom pri mesiaci narodenia. A dole bolo drievko meniny a druhe narodeniny... Iba foto na ukazku akurat my sme mali fotky aj rozdelene sviatky... Na sashe je vela alebo na FB v skupinách podla mna vyrobia na mieru nejaké šikovné ručičky či ako sa vola skupina alebo vyrabame s laskou

tulipanicek
6. dec 2021

My sme darovali let balónom

mimcak
autor
6. dec 2021

@tulipanicek
No to by neocenili mama by doň nenastúpil tak ako aj ja.

skorpionik30
6. dec 2021

my sme kupili kreslo ten usiak s tou podložkou pod nohy do toho obrovsky chlpaty vankus a makkuckú deku....mal uspech tento darcek,,,vnucata sa on biju kto v nom bude ked prideme k nasim....🙂

basska23
6. dec 2021

@mimcak napíšem z vlastnej skúsenosti. Kúpte im to čo naozaj potrebujú a využiju.
Ja babke a dedkovi vždy niečo kúpim tak by to využili.Babka teraz k 80ke dostala novú sedačku. Na meniny som jej vylíčila byť.Minule k narodeninám dostala novú plavačku.
Spodná suseda 79r.dostava spoločne od detí každý rok niečo.Pred 2r to bola nová kuchyňa,na narodeniny to bola sušička, predtým umyvačka, sedačka......
Moja babka neznáša keď niečo niekto donesie a skončí to niekde v kúte nevyužité.
Budúci rok budú mať 60 výročie sobáša. Ak sa podarí dostane novú kuchyňu a kúpeľňu konečne.
Niekto si povie načo toto je starým ľuďom ale oni to potrebujú.Je to starý 50r. byt ktorý pomaličky dávame dokopy 🙂

euie
6. dec 2021

@basska23 toto su veru super dary! Len skoda, ze na to nema kazdy rozpocet. Ale prispiet cielene na nejaku taku vychytavku je tiez dobre.

mimcak
autor
6. dec 2021

@skorpionik30 to si kúpil otec minulý rok