Tip na darček pre blízku ženu

maja2233
22. nov 2020

Dobry vecer zenicky, chcela by som poprosit o radu. Hladam originalny, hodnotnejsi darcek pre zenu (mne velmi blizku). Je bezdetna, vdova, s dobrym socialnym a financnym postavenim. Nema ziadne hobby. Nezijeme v jednom meste. Vopred vam vsetkym dakujem.
Pekny vecer.

hederamonstera
22. nov 2020

Nejaku poukazku na masaz alebo wellnes?

petamich
22. nov 2020

nejaky sperk, na okrasu aj na pamiatku 🙂 napr. od nejakeho slovenskeho sperkara napr. Petra Toth alebo Katarina Ziak alebo potom nieco ako Pandora ze bude vediet, ze je to presne od vas

adul23
22. nov 2020

@maja2233 niečo čo by bolo iba pre ňu.
Ak sa o seba rada stará, tak nejaký prístrok na tvár na vrásky, omladenie....

zuzka251
22. nov 2020

mna by potesil nejaky kurz...malovanie, hrnciarstvo, nejake take rucne prace 🙂 pokial ma peniaze ona, nic materialne by som jej nedavala, to si moze kupit sama

petamich
22. nov 2020

a este ma napadlo neviem odkial ste ale ja som dostala nedavno malovanie cez paintpeople 🙂 normalne workshop kde si clovek namaluje obraz a ja antitalent som stvorila nieco pekne a este to bolo aj prijemne, pohar vinka a tak

hederamonstera
22. nov 2020

inak na internete sa daju najst nadherne darcekove sady cajov alebo sviecok, voni...ale akoze realne nadherne luxusne kusky 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dajen_7
23. nov 2020

Navštívte stránku Leo Mazzotti majú kramy vyber šperkov a hodiniek v normálnej cenovej kategórii. Pri zaujme mi napíšte viem vam poskytnúť zľavový kód na 10% zľavu

viera27
27. nov 2020

Kusmi tea sady, pandora, petra toth sperky, Rituals sady maju nadherne balenia. To su napriklad veci,ktore som ja takto dostala a potesili.