Dobry vecer zenicky, chcela by som poprosit o radu. Hladam originalny, hodnotnejsi darcek pre zenu (mne velmi blizku). Je bezdetna, vdova, s dobrym socialnym a financnym postavenim. Nema ziadne hobby. Nezijeme v jednom meste. Vopred vam vsetkym dakujem.
Pekny vecer.
nejaky sperk, na okrasu aj na pamiatku 🙂 napr. od nejakeho slovenskeho sperkara napr. Petra Toth alebo Katarina Ziak alebo potom nieco ako Pandora ze bude vediet, ze je to presne od vas
mna by potesil nejaky kurz...malovanie, hrnciarstvo, nejake take rucne prace 🙂 pokial ma peniaze ona, nic materialne by som jej nedavala, to si moze kupit sama
a este ma napadlo neviem odkial ste ale ja som dostala nedavno malovanie cez paintpeople 🙂 normalne workshop kde si clovek namaluje obraz a ja antitalent som stvorila nieco pekne a este to bolo aj prijemne, pohar vinka a tak
inak na internete sa daju najst nadherne darcekove sady cajov alebo sviecok, voni...ale akoze realne nadherne luxusne kusky 🙂
Navštívte stránku Leo Mazzotti majú kramy vyber šperkov a hodiniek v normálnej cenovej kategórii. Pri zaujme mi napíšte viem vam poskytnúť zľavový kód na 10% zľavu
Nejaku poukazku na masaz alebo wellnes?