Tip na darček pre 10-ročné dievčatko

juliet86
20. sep 2023

Na nejaku drovnost vychytavku. Dochadzaju mi napady. Je to paradnica. amiluje zvierata kone bicyklovanie ale uz aj tik tok tanecne videa a podobne. oblecenie si uz vybera sama. Ma.super zmysel pre humor

adrikadt
20. sep 2023

@juliet86 ahoj, keďže je paradnica kúp napr. Vonavku v Zare alebo Bershke. Pripadne lesk na pery, naramok…ale asi top by bolo nejakú poukážku, hoc iba do Sinsay, dievčatá v tom veku ten obchod zbožňujú.

ana82
20. sep 2023

ja som kúpila pre neter diamantové maľovanie, má podobné záujmy

prasiatko30
20. sep 2023

Ist s nou do obchodu par krat na špacír a uvidiš čo sa jej paci a podla toho kupis

tamitamitami
20. sep 2023

Tiež si myslím že poukážka do Sinsay, DM alebo iného obchodu....bude úplne najlepší darček.
Prípadne zážitok kde môže ísť s kamarátkou.....kino (do Golden Apple vieš kúpiť poukážku ale určite aj iné kina majú túto možnosť), aquapark, zoo.

vikusjk
20. sep 2023

@juliet86 10 rocne baby v dnesnej dobe su velmi roznorode, niektora je este detskejsia, ina zase uz uplna teenegerka, videla som to na dcere a jej kamoskach aj dievcatach v rodine. Myslim, ze ak nevies presne, co by ju potesilo, najlepsie je priamo sa jej opytat, dat si budget a povedat jej, ze si moze vybrat hocico v takej sume. Aspon na moju toto vzdy zaberie najlepsie. A okrem vecnych darcekov moze zaujat napriklad aj listok na koncert, ci poukaz napriklad na laser game, alebo motokary, kam si vezme aj kamosky (cisty tip)

juliet86
autor
20. sep 2023

dakujem zeny. nakoniec som jej vybrala to diamantove malovanie. za prve mi to pride take nove neotrepane a aj tvorive veci ma rsda a za druhe hned som v nich nasla jedno jej srdcove oblubene zviera a podarilo sa mi vyguglit dodanie uz zajtra (potrebujem na sobotu) takze snad ju to zaujme. a ak nie je to len 10eur. diky baby. a poukazdy bude dostavat odomna hnmmm od 13nastich 😅

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz