Ahojte,
prosím Vás dajte nejaké typy čo chlapocovi k 1. Narodeninám? ☺️
@dominika168 tatrovka
@petka1402 to je absolútne nevyužitý darček
@zuzanockamt prečo? My chodíme s Tatrou na prechádzku keď už syn nechce sedieť v kočíku tam si sadne a ideme. Aspoň ho nemusím nosiť.
@biem22 áno je, mám pár veci, čo by sme mu chceli kúpiť ale keďže sme veľká rodina preto sa pýtam ... každý chce prísť aspon nejakou drobnostou
@zuzanockamt no môj syn mal utorok rok a ma tatrovku, kým bola dnu sa vyhral a teraz je von a tiež sa s ňou hra, aj jeho staršia sestra, aj my ho ťaháme, vozime tak píšem za seba že dostatočne využitá
@zuzanockamt coze?! Podľa mňa je to najlepší výber pre chlapca. Syn sa s ničím iným tak rad nehra ako s tatrovkou a bagrom (tiež takým veľkým).
Vlastne všetky deti v naosm okolí to majú ako top hračku 😁
@dominika168 urcite tatrovka je super, alebo pozri bager a tuším aj domiesavac majú takú ten echt veľky od vyrobcu tatry 🙂
@dominika168 Mám síce dievčatko, no toto je "UNI" a u nás denne hraná hračka - interaktívna kocka. Ďalej napr activiti board, pre chlapca tatrovka (nesúhlasím, že ide o nevyužitý darček, moji synovci ich zbožňovali), drevené pexeso, knižka s otáčacími kolieskami, zvuková knižka, prípadne poukážka do DM, či do iného obchodu (ovšem ak sa nepýtaš na vlastné dieťa 😁).
@dominika168 ja by som Tatrovku pre seba chcela aj teraz. 😀 Za mna dobry darcek.
@dominika168 my sme kupovali 4 kolesove odrazadlo od Zopy,naj darcek
Aj ja chcem synovi na prvé narodeniny kúpiť tatrovku 😀 a kvalitnú autosedačku 🤷🏼♀️ nejaké pekné kúsky oblečenia z Gap, ak budú mať niečo tematické, keďže teraz tam majú napríklad star wars.. napríklad sa môžu poskladať na nejaký senzomotoricky koberec alebo niečo odtiaľto 🤷🏼♀️
Je veľa rôznych vecí na výber - senzomotorické koberce/puzzle, aktivity kocka/stolík, drevené vzdelávacie hračky, vkladačky, odrážadlá
@dominika168 To bábätko si ešte moc neuvedomuje hodnotu darčekov. Za mňa najlepšie kúpiť nejaké oblečenie, alebo dopriať si a kúpiť viacej plienok, krémikov, niečo na papanie a tak. Poprípade nejakú malú hračičku. 😀S drahými darčekmi by som si teraz moc nerobila starosti. 💕
Ja som usila quietbook, od svagra dostala hojdacieho konika, toho mega vyuzila do 2 a pol roka, interaktivneho slona, potom dostala choditko na tlacenie, to sme super vyuzili, ked zacinala chodit, rozne drevene vkladacky. Teraz mam chlapca babatko a toto vsetko mame odlozene, na prve narodeniny- o rok povien rodine, ze chceme piklerovej trojuholnik a tu duhovu hojdacku. Poskladame sa vsetci.
my sme okolo roka vyuzili najviac tatrovky (tie normalna velkost, velku dostal o rok neskor), hojdacieho konika asi od 1,5roka, knizky najjednoduchsie hlavne obrazky objektov, vkladacky drevene, "choditko" resp skor tlacitko drevene ktore sa dalo polozit na zem a sluzilo zas na hranie s obsahom, trojkolku mal taku od 10mesiacov tlaciacu, uciacu vezu, velke auto ale s tym chodit nechcel, len sediet a obdivovat 😀
@dominika168 tatrovka, Pukylino odrazadlo (alebo Funny wheels), Lego duplo, drevene vkladacie hracky
@dominika168 tvoje dieťa ?