Tip na darček k prvým narodeninám

dominika168
17. júl 2021

Ahojte,

prosím Vás dajte nejaké typy čo chlapocovi k 1. Narodeninám? ☺️

biem22
17. júl 2021

@dominika168 tvoje dieťa ?

petka1402
17. júl 2021

@dominika168 tatrovka

zuzanockamt
17. júl 2021

@petka1402 to je absolútne nevyužitý darček

denda007
17. júl 2021

@zuzanockamt prečo? My chodíme s Tatrou na prechádzku keď už syn nechce sedieť v kočíku tam si sadne a ideme. Aspoň ho nemusím nosiť.

dominika168
autor
17. júl 2021

@biem22 áno je, mám pár veci, čo by sme mu chceli kúpiť ale keďže sme veľká rodina preto sa pýtam ... každý chce prísť aspon nejakou drobnostou

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petka1402
17. júl 2021

@zuzanockamt no môj syn mal utorok rok a ma tatrovku, kým bola dnu sa vyhral a teraz je von a tiež sa s ňou hra, aj jeho staršia sestra, aj my ho ťaháme, vozime tak píšem za seba že dostatočne využitá

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuvelyn
17. júl 2021

@zuzanockamt coze?! Podľa mňa je to najlepší výber pre chlapca. Syn sa s ničím iným tak rad nehra ako s tatrovkou a bagrom (tiež takým veľkým).
Vlastne všetky deti v naosm okolí to majú ako top hračku 😁
@dominika168 urcite tatrovka je super, alebo pozri bager a tuším aj domiesavac majú takú ten echt veľky od vyrobcu tatry 🙂

mima172
17. júl 2021

@dominika168 Mám síce dievčatko, no toto je "UNI" a u nás denne hraná hračka - interaktívna kocka. Ďalej napr activiti board, pre chlapca tatrovka (nesúhlasím, že ide o nevyužitý darček, moji synovci ich zbožňovali), drevené pexeso, knižka s otáčacími kolieskami, zvuková knižka, prípadne poukážka do DM, či do iného obchodu (ovšem ak sa nepýtaš na vlastné dieťa 😁).

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanockamt
17. júl 2021

@denda007
@zuvelyn
@petka1402
@raja95 asi máme doma a v okolí divné deti, resp. chlapcov 😂🤷

solange7
17. júl 2021

@dominika168 ja by som Tatrovku pre seba chcela aj teraz. 😀 Za mna dobry darcek.

simona92101
17. júl 2021

@dominika168 my sme kupovali 4 kolesove odrazadlo od Zopy,naj darcek

s_a
17. júl 2021

Aj ja chcem synovi na prvé narodeniny kúpiť tatrovku 😀 a kvalitnú autosedačku 🤷🏼‍♀️ nejaké pekné kúsky oblečenia z Gap, ak budú mať niečo tematické, keďže teraz tam majú napríklad star wars.. napríklad sa môžu poskladať na nejaký senzomotoricky koberec alebo niečo odtiaľto 🤷🏼‍♀️

https://www.utukutu.cz/

zuzanockamt
17. júl 2021

Je veľa rôznych vecí na výber - senzomotorické koberce/puzzle, aktivity kocka/stolík, drevené vzdelávacie hračky, vkladačky, odrážadlá

zuzanasossiova
17. júl 2021

@dominika168 To bábätko si ešte moc neuvedomuje hodnotu darčekov. Za mňa najlepšie kúpiť nejaké oblečenie, alebo dopriať si a kúpiť viacej plienok, krémikov, niečo na papanie a tak. Poprípade nejakú malú hračičku. 😀S drahými darčekmi by som si teraz moc nerobila starosti. 💕

amelie2017
17. júl 2021

Ja som usila quietbook, od svagra dostala hojdacieho konika, toho mega vyuzila do 2 a pol roka, interaktivneho slona, potom dostala choditko na tlacenie, to sme super vyuzili, ked zacinala chodit, rozne drevene vkladacky. Teraz mam chlapca babatko a toto vsetko mame odlozene, na prve narodeniny- o rok povien rodine, ze chceme piklerovej trojuholnik a tu duhovu hojdacku. Poskladame sa vsetci.

amelie2017
17. júl 2021
mabenn
17. júl 2021

my sme okolo roka vyuzili najviac tatrovky (tie normalna velkost, velku dostal o rok neskor), hojdacieho konika asi od 1,5roka, knizky najjednoduchsie hlavne obrazky objektov, vkladacky drevene, "choditko" resp skor tlacitko drevene ktore sa dalo polozit na zem a sluzilo zas na hranie s obsahom, trojkolku mal taku od 10mesiacov tlaciacu, uciacu vezu, velke auto ale s tym chodit nechcel, len sediet a obdivovat 😀

gbgb
17. júl 2021

@dominika168 tatrovka, Pukylino odrazadlo (alebo Funny wheels), Lego duplo, drevene vkladacie hracky