Teplomer ako darček

len_ka99
8. dec 2015

Ahojte mamičky 🙂

Blížia sa tie Vianoce a ja už rozmýšľam, čo kúpiť svojim blízkym. Moja staršia sestra čaká dieťatko a tak som rozmýšľala, že jej urobím radosť praktickým darčekom - teplomerom. My máme doma skvelý bezdotykový s názvom Truelife a chcela by som jej ho tiež kúpiť - ale otázka - myslíte si, že teplomer ako darček pod stromček je adekvátnym darom? Nerada by som jej takto niečo zlé naznačila, že jej dieťa bude choré alebo čosi. :( Nie sú na to nejaké povery?
Ďakujem za reakcie. 🙂

Majte sa pekne!

vladkaa85
8. dec 2015

Aaaaaale prosím ťa. Mi nechci povedať, že si až taká poverčivá. 🙂) Čo by to ako malo symbolizovať?
Ja naopak milujem praktické darčeky - nepotrebujem, aby sa mi po dobe válalo x sošiek, na ktoré sa len práši. A ten teplomer máme tiež a je naozaj perfektný, to ju určite poteší. 🙂

j.a.n.e.7
8. dec 2015

Ahoj, príde mi to super praktický darček, veď dobre vieme, koľko vecí človek k dieťatku potrebuje a práve ja som tiež poprosila kamošku keď som čakala 3. baby nech mi kúpi teplomer, že taký bezkontaktný ešte nemáme. Myslím, že tým nič nepokazíš, je to darček pre celú rodinu.

evulik858
8. dec 2015
Používateľ evulik858 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evulik858.

povery? prosim ta.. ved ty jej chces len normalne darovat prakticky darcek co je na tom? 🙂

len_ka99
autor
8. dec 2015

Máte asi pravdu. 🙂 Keď so mnou je to ťažké... Aj keď mi čierna mačka prebehne cez cestu, tak zmením smer, piatky trinásteho si beriem dovolenky... Ale zrkadlo som zatiaľ ešte nerozbila našťastie! :D
Ďakujem, že ste ma upokojili. 🙂 Tak ja jej ho teda kúpim.

ervenka
8. dec 2015

@len_ka99 ved kluuuuud. To vazne az tak? Co by si robila, keby sa ti prve dieta narodilo 13.1. a druhe ditko 13.6. (samozrejme ine roky) byvala by si v dome, s popisnym cislom 13? (pripad mojej maminy) Ja som robila prijmacky na strednu v ucebni c. 13. 😀 😀 😀

teplomer je nahodou super vec.

sissy27
8. dec 2015

@len_ka99 pre mňa ešte nevymysleli dosť dobrú príležitosť, aby som sa potešila teplomeru 😅 asi som náročná, no 😅 a ešte som asi aj sebecká - lebo normálne ma vytáčalo, že počas tehotenstva som dostávala k mojim sviatkom darčeky pre bábätko - ako keby som ja už prestala existovať ☹ najbližších Xrokov sa bude všetko sústreďovať len okolo dieťaťa, možno by bolo vhodné sestre darovať niečo osobnejšie, len pre ňu... no ale ak náhodou túži po teplomeri, tak prečo nie...

jasminet
8. dec 2015

@sissy27 + na mna to tu dycha pokusom o reklamu na konkretny teplomer 😀

ivett1
9. dec 2015

tak som sa zamyslela, bude mať to bábo teraz niekedy? a kedy ten teplomer využije? ... asi by som to nechala ako darček, až keď sa mimčo narodí 🙂
pre sestru by som teraz vybrala niečo iné ... osobnejšie... 😉

lalinko2010
9. dec 2015

@len_ka99 ideš kupovať sestre darček, prečo kupuješ "darček" pre jej dieťa? ten teplomer bude využívať pre dieťa, takže jej kúp niečo čo jej urobí radosť, niečo čo sa netýka dieťaťa ale jej. poteš ju!