Poraďte nejakú tému oslavy, ktorá sa vám najviac páči. Ktorej ste sa zúčastnili a bol to pre vás nezabudnuteľný zážitok, prípadne ju máte v pláne vy urobiť. Je to párty pre dospelých.
Mám na mysli niečo také, kde sa dá zladiť oblečenie hostí a hlavne výzdoba. Ďakujem
uprimne ja by som sa pyzamovej party nepotesila, nechcela by som ist na navstevu v pyzame :D mne sa napr pacila party na temu swing, 20te roky/Great Gatsby - pekne sa da nahodit, vies aj tematicku hudbu pustat atd....
Mne by sa páčila havajská/tropická party. Hlavne, ak by to bolo vonku na záhrade, ideálne pri bazéne.
Určite by som nevymýšľala nič také, kde by hostia mohli mať problém zohnať vhodné kostýmy.
@tamvtme pyzamovu party som robila raz u seba v kaviarni a teda tá mala najväčší úspech 😂
@h2 ak počasie dovolí, bude to vonku. Malo by to byt začiatkom septembra.
Stačí si vybrať historické obdobie a ideš.
Disco, 60., 70. roky.
Ja by som brala rockovú 😁 Ale v pohode bola aj Hawaii či country, akurát hudba mne moc nesedela. Na pyzamovu by si mňa osobne nedostala a masky sú také odveci. Musíš zohnať a potom nevyužiješ. To skôr fakt niečo tematické, čo si vieš aj doma vyskladať, prípadne dokupis len niečo.
Ja som bola raz na Retro párty Nebolo presne určené obdobie, len skrátka to malo byt "retro". Boli ženy oblečené akoby prišli z filmu Pomada - natupirovane účesy so stuhou, bodkovane šaty,muži v trakoch a kockovanych nohaviciach.
Ale boli aj napríklad tam ženy oblečené ako z 20 tých rokov - také tie šaty s nízkym pásom, kvetovane široké klobúky a podobne. No a uplne najkrajšie podľa mňa mala jedna dievčina, boli to vraj svadobné šaty jej prababky, neboli biele, ale také svetlo hnedé, a vyzerala celkom ako z filmu.
Mne osobne sa to veľmi páčilo.
@jaskolka retro znie fajn. Ako bola riešená výzdoba?
Keď by som teda išla do tej hudby, tak asi niečo čo najviac fičalo pred 30 rokmi, čo neviem čo bolo 😂 disco?
To už závisí skôr od hostí, na akú tému by sa najviac bavili
@monika185243 oni na všetko 😂 zo všetkého si vedia urobiť srandu, takže v tomto to je super, no zároveň pre mňa ťažké niečo vymyslieť
Boli také klasické balóny, pospájané po tri, potom také girlandy z farebneho papiera, čo sa dávali voľakedy na stromček, papierové skladané lampióny, na stoloch karafiáty vo vazach a vo vstupnej hale bola urobená akoby "obývačka z 80tych rokov" kreslá, stolík, sekretár, stal tam detský kočík Liberta, gramofón a písací stroj.
Celkovo to bolo urobené na štýl 80 tých rokov, ale v oblečení sa medze nekladli.
Tak potom by som možno volila oldies párty, na to sa dajú vymyslieť aj super kostýmy určite 😀
Rozmýšľala som nad oslavou v maskách, prípadne pyžamova párty, ale teda k tomu neviem ako zladiť výzdobu.