Baby, čo si o tom myslíte ? Podľa mňa to vyzerá celkom zaujímavo.. Má s tým niektorá skúsenosti ? Dopriali by ste to svojmu milému, poprípade sebe ? 🙂
ale áno dopriala, a hlavne nezabudni na to, že po takom darčeku nebudeš spať celú noc, takže si nezabudni vybrať dovolenku 🙂
@maji182 myslíš ako v nejakom tom salóne? Veď to nemá ďaleko od sexu...ak som správne pochopila, masérky sú nahé, alebo do polpása nahé a svojim telom "masírujú" telo klienta? Či je to nejak inak? Minule mi o tom hovoril kamoš a vraj tieto "masérky" dostávajú celkom nadštandatne zaplatené, tak asi prečo? 😎 Predpokladám, že asi drvivá väčšina chlapov by taký darček uvítala...len ja neviem, či som až taká tolerantná 😀
Alebo trebárs masáž pre pár, to by ste skúsili ? 🙂
oh ja som zaskocena ,ja som myslela ,ze masaz bude od teba nemyslim ,ze je na tom nieco tazke a skor by ho isto potesila masaz od teba ako od niekoho cudzieho,.myslim v oktobrovej eve ak si dobre pamätam ci v emme bol navod na takuto masaz znelo to dobre
Tak môj manžel nie je až taký dobrý aby si to zaslúžil. A určite ani nikdy nebude. By som ho rozkusala od nervov :D ved je len môj, by som pekla od žiaľu co tam stvara s dajako pipinou
@maji182 tak ja sa nehanbím absolútne, len myslím, že také intímne rituály by sa mali odohrávať medzi dvomi ľuďmi, ktorí sú si blízki a nie za peniaze. To je asi to, čo by mi na takej profi masáži intímnych miest vadilo a veľmi. Určite by som sa ju radšej naučila a urobila mu ju sama a prijala ju od neho 🙂
Tak tak, treba to dopriať obom, za nás môžem odporúčať, no treba nájsť ozaj profíka, ako sme mali aj my 🙂
@maji182 idealne obom 🙂 ale daj si pozor, kde to kupujes, hlavne pozor na tie ponuky na zlavovych portaloch. Masaz sama o sebe je fajn, ale vela zalezi na sympatiach s tym, kto ta masiruje. Ja by som aj muzovi dopriala zazitok az do konca, ale pri tej babe, co ho masirovala by mu to aj tak neslo 🙂
@maji182 Normalne mu tam vyhonia, budu masirovat okolo intimnych miest, co teda chlapa nabudi a hrajuc sa na vsetku pocestnost ho vydrazdia. Taky verejny dom v trochu jemnejsom have akoze masaz. Preco mu taku masaz nechces spravit sama, su na to knihy, navody na nete, alebo kurzy pre pary, kde, ked mate zaujem sa v tejto oblasti dovzdelat, vas to naucia, ale vas dvoch.
Ja by som sla,ale je to draha zalezitost.dopriala by som si ju sebe,partnerovi nie.🙂 ale co som citala nerobia to v kazdom meste